Turkcell. Digerleri telefon bataryalarina sebeke cekimi kotu oldugu icin olumsuz etki yapiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1357. sayfa)

-
-
-
Esnaf avantaj 20 gb 330 buna nasıl dahıl olabiliriz
27 sozlemmem bıtıyor ttnet 25 gb paketim 220tl ye
artık turkcel gecmek ıstiyorum kampanya 20 25 gb ne tavsıye edersınız onu da sorayım size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetlerini aradım, rahat hattan faturalıya geçmek isterseniz yardımcı olabiliriz dediler, 15 gb internetli faturalı paket için aylık 580 tl demesi üzerine yardımcı olmayın kalsın dedim. Faturasıza geçmek isterseniz bayilerimize gitmeniz lazım dedi. Turkcell bayisine uğramak için evden çıktığımda tesadüfen vodafone bayisindeki numara taşıma kampanyasını gördüm, denemek için faturasız telsiz kullanım dahil 25 gb 175 tl olan pakete geçtim. 3 ay boyunca bu fiyat geçerli dediler. Çekim kalitesi ve internet hızından memnun kalırsam Vodafone'dan devam ederim, olmadı turkcell'e tekrar numara taşıma ile Esnaf 20 gb'a geçiş.
Adı "rahat" ama çıkması zulüm olan tarifeyi de kimseye önermiyorum, uzak durun.
-
Faturalıya geçtiğiniz gibi mi göründü ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faturalı esnaf 50 gb tarifedine geçtim. 3-4 gün içinde faturam kesildi. Sonrasında bu paketler göründü. 1 fatura döneminde 1 kez farklı tarifeye geçebilirsiniz.
gs turkcell ile 5 yıllık sponsor anlaşması yapıcakmış acaba pakette çıkarırmı?
Vodafone kullanıyorum 5 güne taahütüm bitiyor, en uygun paket 600 tl'ye 50 gb dümdüz paket. Turkcel'de hat taşımaya özel daha çok gb'lı ve sınırsız videolu veya sosyal medyalı paketler var mı? Varsa hattımı taşıcam.
-
Merhaba arkadaşlar yıllardır Türk telekom kullanıyorum taahhütüm bitti Turkcell’e geçmeye karar verdim 30 GB 1000 dakika 430 TL olan genç tarifeye geçmeyi düşünüyorum online olarak herhangi bir indirim kodu veya referans kodu verme şansınız olup da bu tarifeyi daha uygunu getirme şansım var mı? Veyahut sizin bana önereceğiniz başka tezgah altı tarife var mıdır?
Geçen hafta 380 liraya aldık bu tarifeyi, şuan gereksiz şekilde pahalı, yılda 600 tl fazla ödemiş olucaksınız bizim fiyata göre, değmez diyorum
Ne yapacağız o zaman başka tarife var mı? Ayrıca yılda 600tl demişsiniz ben günlük 400 yemeğe veriyorum 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimontales -- 11 Mayıs 2025; 12:27:59 >
Yukarıda faturasızdan faturalıya geçiş için tarifeler var onlara bakın isterseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim operatör şuan tt hocam direkt numara taşıma yapmayı düşünüyorum
Şu an 30 gb 420 tl var tcell bayilere bakın isterseniz
Beyler benim hat pederin üstüne, uzaktan konferans görüşmesi ile vodafone'dan taşıyabilir miyim numarayı?
-
Evet 30 gün şart ama en mantıklısı bu çünkü başka operatöre gidip gelince bankalarda sıkıntı çıkıyor binance vs.
20GB + 1000dk
6ay 255₺, 6 ay 330₺ ortalama 293₺
Fiyat nasıl? Engelli indirimli maksi bol 20GB tarifesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ttkomda daha iyileri var eğer bölgenizde çekiyorsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X