< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1314. sayfa)

-
-
faturasıza geçiş işlemlerini nereden ve nasıl yapıyoruz?
Birde sim kart değişiyor mu?
Birde faturalıdan faturasıza geçtikten sonra tekrar faturalı hatta geçmek için kaç günümüz var? hemen geçip fırsatlardan yararlanabiliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 3 Mart 2025; 20:55:1 > -
Musteri hizmetlerini ara talep olustur,sim ayni kaliyo,operator ici faturasiza gecince tekrar faturaliya gecmen icin 30 gun gecmesi lazim,hemen gecmek istiyorsan baska operatore git gel yapman lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50-60 Gb bir tarife tavsiyesi olan varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taahhüt gelecek ay sona erecektir.
Şu an Mega 26+ paketini kullanıyorum. Uygun tarifeler var mıdır acaba?
Ayrıca numara taşımak nasıl oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadara kullanıyorsunuz hocam ben engelli indirimi ile vergi dahil 396 tl. 9. Ayda bitecek tahaatüt benim aynı paket
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 4 Mart 2025; 8:1:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün arama sağlandı, maalesef aynı paketler aynı fiyatlarla sunuldu hatta son bir fırsat olarak Rahat paketleri teklif ettiler, ilgilenmediğimi ilettim.quote:
Orijinalden alıntı: wwtr
5 gün sonra kontrat bitiyor. Faturasıza geçiş talebi oluşturdum, 96 saat içinde geçiş yapılacak.
Faturasıza geçince “Kesintisiz İletişim 1gb-220 TL veya 6gb-300 TL” paketleri tanımlayabiliriz dediler, tercih etmedim.
Mega Bol 20 gb-450 TL en iyi teklifti, müşteri hizmetleri faturasıza geçişi vazgeçirmek için teklif yaparsa ya da bu işlemlerin devamında gelişme olursa güncellerim.
Mega Bol 20 paketini 300-350 civarı almak için bu prosedürleri yaptım, son çare başka operatöre geçeceğim.
Forumda eskiden bu tarz taktikleri paylaşanlar olurdu, maalesef eski paylaşımlar olmuyor, ben de 3-4 defa danışıp bilgi alamadığım için size adımların bilgisini iletiyorum.
Faturasıza geçişim sağlanmış oldu, bir ay içerisinde faturasızdan faturalıya uygun bir paket gelirse detayları ile ileteceğim, yoksa diğer operatör tavsiyelerinize açığım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Çok net hatırlamıyorum ama benim de ilk başları 400-500 TL arasındaydı. Ama genelde çok aştığım için bu fiyatlarda pek kullanamadım:)
Ama paket 400 civarında olsa gerek...
Siz ne yapacaksınız Peki..?
benim daha var hocam muhtemelen git gel yaparım tahaatüt bittigi zaman suan çok uçuk fiyatlar öneriyor
-
Şu an 600 TL den başlıyor. Bilginize
396 tl ödüyorum suan 9.aya kadar tahaatüt var daha 6 ay var hocam erken benim için
-
Bende sayfaya sordum ama kimse cevap vermedi.
Bugün bayiye sordum, 1 hafta daha devam edecek dedi bayi. Bende hemen Vodafone a taşıma talebinde bulundum.
Faturasız da fiyat olarak en mantıklı tarife hangisi şu an ?
-
İhtiyacınıza göre değişir ancak Fırsat 5GB indirimli tarifesi mevcut 390’dan 340’a iniyor, onun yerine faturasız geçişi için talep oluştururken kesintisiz 6gb-300 TL daha mantıklı. Tabii bunlar hep sadece bir ay faturasızda kalıp bir ay içinde tekrar faturalıya geçiş kovalayanlar için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugünden itibaren 1 hafta mı?
Bulduğum en uygun tarife bu gözüküyordu 3 operatör içerisinde.
Turkcelden vodafone a geçsem hat açılınca tekrar turkcele dönsem uygun fiyatlar çıkarmı. Yoksa vodafone da kalmak için belli bi süre varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Esnaf özel paketini kullanmak için ne istiyorlar esnaf olmak şart mı? İnternet sitesinde Detaylarda istenilen belgeleri göremedim
Turkcell kampanya yapsa ne olur bu fiyatlar ve bu kotalarla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adı esnaf herkese açık şart yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X