Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.325
Cevap
805
Favori
1.492.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamu paketleri hala duruyor mu arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt

faturasıza geçiş işlemlerini nereden ve nasıl yapıyoruz?

Birde sim kart değişiyor mu?

Birde faturalıdan faturasıza geçtikten sonra tekrar faturalı hatta geçmek için kaç günümüz var? hemen geçip fırsatlardan yararlanabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 3 Mart 2025; 20:55:1 >
  • berden kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetlerini ara talep olustur,sim ayni kaliyo,operator ici faturasiza gecince tekrar faturaliya gecmen icin 30 gun gecmesi lazim,hemen gecmek istiyorsan baska operatore git gel yapman lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60 Gb bir tarife tavsiyesi olan varmı

• Taahhüt gelecek ay sona erecektir.

Şu an Mega 26+ paketini kullanıyorum. Uygun tarifeler var mıdır acaba?

Ayrıca numara taşımak nasıl oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara kullanıyorsunuz hocam ben engelli indirimi ile vergi dahil 396 tl. 9. Ayda bitecek tahaatüt benim aynı paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 4 Mart 2025; 8:1:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

5 gün sonra kontrat bitiyor. Faturasıza geçiş talebi oluşturdum, 96 saat içinde geçiş yapılacak.

Faturasıza geçince “Kesintisiz İletişim 1gb-220 TL veya 6gb-300 TL” paketleri tanımlayabiliriz dediler, tercih etmedim.

Mega Bol 20 gb-450 TL en iyi teklifti, müşteri hizmetleri faturasıza geçişi vazgeçirmek için teklif yaparsa ya da bu işlemlerin devamında gelişme olursa güncellerim.

Mega Bol 20 paketini 300-350 civarı almak için bu prosedürleri yaptım, son çare başka operatöre geçeceğim.

Forumda eskiden bu tarz taktikleri paylaşanlar olurdu, maalesef eski paylaşımlar olmuyor, ben de 3-4 defa danışıp bilgi alamadığım için size adımların bilgisini iletiyorum.
    Bugün arama sağlandı, maalesef aynı paketler aynı fiyatlarla sunuldu hatta son bir fırsat olarak Rahat paketleri teklif ettiler, ilgilenmediğimi ilettim.

Faturasıza geçişim sağlanmış oldu, bir ay içerisinde faturasızdan faturalıya uygun bir paket gelirse detayları ile ileteceğim, yoksa diğer operatör tavsiyelerinize açığım.

• Esnaf tarifesi alıma kapandı mı? Sitede açık gözüküyor

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• lordert kullanıcısına yanıt

Çok net hatırlamıyorum ama benim de ilk başları 400-500 TL arasındaydı. Ama genelde çok aştığım için bu fiyatlarda pek kullanamadım:)

Ama paket 400 civarında olsa gerek...

Siz ne yapacaksınız Peki..?

benim daha var hocam muhtemelen git gel yaparım tahaatüt bittigi zaman suan çok uçuk fiyatlar öneriyor

• lordert kullanıcısına yanıt

Şu an 600 TL den başlıyor. Bilginize

396 tl ödüyorum suan 9.aya kadar tahaatüt var daha 6 ay var hocam erken benim için

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt

Bende sayfaya sordum ama kimse cevap vermedi.

Bugün bayiye sordum, 1 hafta daha devam edecek dedi bayi. Bende hemen Vodafone a taşıma talebinde bulundum.

• wwtr W kullanıcısına yanıt

Faturasız da fiyat olarak en mantıklı tarife hangisi şu an ?

• aceloq kullanıcısına yanıt
    İhtiyacınıza göre değişir ancak Fırsat 5GB indirimli tarifesi mevcut 390’dan 340’a iniyor, onun yerine faturasız geçişi için talep oluştururken kesintisiz 6gb-300 TL daha mantıklı. Tabii bunlar hep sadece bir ay faturasızda kalıp bir ay içinde tekrar faturalıya geçiş kovalayanlar için.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Bugünden itibaren 1 hafta mı?

Bulduğum en uygun tarife bu gözüküyordu 3 operatör içerisinde.

• Turkcelden vodafone a geçsem hat açılınca tekrar turkcele dönsem uygun fiyatlar çıkarmı. Yoksa vodafone da kalmak için belli bi süre varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Esnaf özel paketini kullanmak için ne istiyorlar esnaf olmak şart mı? İnternet sitesinde Detaylarda istenilen belgeleri göremedim

• Turkcell kampanya yapsa ne olur bu fiyatlar ve bu kotalarla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur1301 kullanıcısına yanıt

adı esnaf herkese açık şart yok

• 
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.