Şimdi Ara

Turkcell numara taşıma ve kullanıcı kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vodafonedan turkcelle geçmeyi düşünüyorum gitiğim bazı yerlerde vodafone bazen çekmiyor ama kuzenin turkcell adam mesajlaşıyor yanımda bazen imreniyorum sorum şu genç paketleri var turkcell de bunlardna kullanmak istiyorum numara taşırken kullanıcı tanımlama işlemini nasıl yapıyoruz bayiye sordum o işlem kalktı diyor kimisi soyad tutmak zorunda diyor herkes ayrı kafada müşteri hizmetlerine sordum soyadı tutmasada olur diyor 25 yaş altı olsun yeterki diyor bayiler niye böle yapıyor anlamadım nasıl halledebilirim biraz uzun oldu kusura bakmayın

EDİT : Turkcelle geçtim bugün 4 güne gerçekleşicekmiş 25 yaş altı tc numarası verdim başvururken onuda ekliyolar direk genç tarifelerden yararlanıcam güzel oldu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiansyzmanski -- 13 Şubat 2018; 17:51:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soyad tutmasına gerek yok, Turkcell'e geçişinizi yaparsınız herhangi bir paket ile (,geçiş yaptığınız gün itibariyle hesabım uygulamasında profil bilgileri kısmına 26 yaş altı bir kullanıcı tanımlarsınız. Ardından da Gençturkcell'e geçiş yaparsınız. Ben bu şekilde yaptım.
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-yeni-2-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category
    Geçişinizi yukarıdaki linkte belirtilen paket ile yapabilirsiniz. Ayrıca numaranızı Turkcell.com.tr den taşırsanız, 8GB ( 2gb X 4 ay) internetiniz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 13 Şubat 2018; 14:3:4 >

• Log-o kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu anTürk Telekom kullanıcısıyım. Daha önce 1 ay kullanmak üzere Tavsiye kodu ve internetten başvuruya 2 gb kullandım. Tekrar Turkcell’e geçsem bu iki kampanyayı kullanabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Log-o

Soyad tutmasına gerek yok, Turkcell'e geçişinizi yaparsınız herhangi bir paket ile (,geçiş yaptığınız gün itibariyle hesabım uygulamasında profil bilgileri kısmına 26 yaş altı bir kullanıcı tanımlarsınız. Ardından da Gençturkcell'e geçiş yaparsınız. Ben bu şekilde yaptım.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-yeni-2-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category
    Geçişinizi yukarıdaki linkte belirtilen paket ile yapabilirsiniz. Ayrıca numaranızı Turkcell.com.tr den taşırsanız, 8GB ( 2gb X 4 ay) internetiniz oluyor.

Bu kampanyaya geçince sonra hemen kullancıyı tanımlayınca genç tarifelerden yararlanıyoruz yani faturasız mı bu tarife

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiansyzmanski -- 13 Şubat 2018; 14:16:0 >

• Faturalı.
  • quote:

Faturalı.

Faturasız seçeneği yok heralde

• Alttaki linkte de Hazırkartlılara özel çeşitli tarifeler bulunmakta. inceleyebilirsiniz.
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hazir-kartli-olmak-istiyorum?place=menu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alttaki linkte de Hazırkartlılara özel çeşitli tarifeler bulunmakta. inceleyebilirsiniz.
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hazir-kartli-olmak-istiyorum?place=menu

Çok sağol dostum faturasıza taşırsam eko paketini tanımlayıp sonra kullanıcı kaydı ile genç tarifelere geçmeyi düşünüyorum faturasız da skıntı olmaz heralde aynı işlem

• Log-o kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar konuyu açarsan sevinirim. 25 yaşına basacağım öncesinde sözleşme yenilesem de gnc paketlerden 4 ay fazladan yararlanabilirim.
    Hesabım uygulamasına girdim profilim var sonrasında Kullanmakta olduğunuz hat sizin adınıza mı kayıtlı bölümünden yakınımın tc numarasını girdiğimde hat yine benim üzerime kayıtlı oluyor değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.