Şimdi Ara

Turkcell maxi plus 5'i tavsiye eder misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
43.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 256k reng desteği var o yüzden kötü en az 16m olması lazımdı.
  • bn aldım 480 tlye çok gzl daha bir kez takılma yok ço hızlı ekran parlaklılığı az kamerada flash yok ama genede gündüz güzel çekiyor bnde (fotoğraf makinesi var işime yaramıyor.)bn çok memnun kaldım beyaz çok daha şık duruyor :D
  • ahanan , bugün telefon fatura parasını yatırmaya gittim , bana bu telefonu teklif ettiler , önerilerinizi bekliyorum.
    Şöyle ayda en az 40- 50 TL fatura ödüyorum , ille de bu telefon şart değil , bu kampanyaya uygun hangi telefonu seçerdiniz. Telefonun fiyatı ödediğim fatura tutarına yakın olsun istiyorum .
    Zaten turkcelden de ayrılamayı düşünmüyorum.

    Bu telefonda android 4 mevcut sanırım . Yine de araştırmak ta fayda var.
  • flaşyok.foto kötü. 5mp inandırıcı değil.
  • ben yandım siz yanmayın uzak durun.rehbere amcamın fotoğrafını ekledim halam arayınca amcamın fotoğrafı çıkıyor.binlerce sorundan sadece biri bu.ha etliye sütlüye karışmadan fazla kurcalamadan kullanacam dersen idare eder.kamerası ise rezalet.5610 xpress music in 3.2 kamerası canon eos 400d gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanz61

    ben yandım siz yanmayın uzak durun.rehbere amcamın fotoğrafını ekledim halam arayınca amcamın fotoğrafı çıkıyor.binlerce sorundan sadece biri bu.ha etliye sütlüye karışmadan fazla kurcalamadan kullanacam dersen idare eder.kamerası ise rezalet.5610 xpress music in 3.2 kamerası canon eos 400d gibi

    Benim gibi sadece halası olup, amca hasreti çekenler için birebir demek ki!
    "Amca yapan telefon" :D

    Şaka bir yana, 3-5 ay kullanıp sonra yeğene, ona buna verebileceğim giriş seviyesi 3.5 inch bi telefon arıyorum. Avea inTouch ile Maxi Plus 5 arasında kaldım.
    inTouch'ın ekranı daha kaliteli. Bir güvenlik yazılımı varmış içinde, o da dikkat çekici. Ama işlemcisi 600mhz. Bir de Android 2.3.5 var hala. Kendin JB portlayabiliyormuşsun. Nakitte 350 TL civarına alırım diye düşünüyorum.

    Maxi Plus 5'in işlemcisi 800 mhz. Onun da ekranı çok tırt. Ama NFC falan var. Bataryası da 1400mAh sanırım. Onu da 450 TL civarına alırım.
    Arada 100 TL fark var, Maxi Plus 5 almaya değer mi acaba.
    Değerli fikrinii paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim...




  • Bu kadar kötü bi telefon olamaz resmen rezalet. Rehberde tek bir adın üzerine 3-4 numara birden kaydediyor. Arayan Ayşe,Fatma gözüküyor açtığımda gelen ses ise Kezban. Millete rezil oluyorum ya, numaramı mı sildin yoksa lafları ayrı bi durum tabi. Arada bir de donuyor telefon kapatıp aç kapatıp aç yalama oldu çünkü kapatmadan asla düzelmiyor. Mesaj yazarken T9u resmen Allahını şaşırıyor hızlı mesaj yazmak nedir bilmiyorum artık.Az önce de FTM diye bi ekran verdi artık ne zıkkımdır bilmiyorum ama bıktım yani. Kamerası desen 5mp diyo neresi 5 onun neresi sorarım Turkcell sana?!! Taksidi bitsin en kısa zamanda değiştircem. Önceden N79 kullanırdım resmen telefonu özlüyorum şu an ya. Hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.
  • Mail gelince cikan ses tonunu nerden degistirecegiz bilen biri yardim edebilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rehberde 1 ismin üzerin bir kaç numara kaydetmesi telefonun arızalı demek değil o zaten telefonun Bir Özelliği istersen öyle kaydetmeyebilirsin.
  • turkcell maxi plus icin telefon denmez.
    kronik sorunlari cok yogun aratin webte.
    ben ve sirketimdeki 1000 taneye yakin arkadasin kurumsal tarife ile alinan telefondan cekim problemi yasamayan yok gibi. sakin ha sakin para vermeyin hatta hediye etmeyin rezil olursunuz. android ve donanimin bir cok ozelligini bir yana koyalim en temel ozelligi telefon ozelligi yok. hat bir anda kaybolup ac kapa yapmadan geri gelmiyor.bir sure sonra telefon acik ama hat yok bu sorun servisle yazilimla rom atmakla da duzelmiyor. tam mahkemeye vermelik cin mali zte marka, dukkanda saglam eve gelene kadar bozulan 1tlci mallardan...

    androidi eski nesil baska bir telefon al bu sadece ufak tablet olabilir telefon degil

    maasimizdan 24ayx20tl kesiliyor, ben yandim eller yanmasin, almayin kardesim yazik gunah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanz61

    ben yandım siz yanmayın uzak durun.rehbere amcamın fotoğrafını ekledim halam arayınca amcamın fotoğrafı çıkıyor.binlerce sorundan sadece biri bu.ha etliye sütlüye karışmadan fazla kurcalamadan kullanacam dersen idare eder.kamerası ise rezalet.5610 xpress music in 3.2 kamerası canon eos 400d gibi

    bkz. halamda da fotograf olsa amcam olurdu
  • Arkadaşlar size inanamıyorum. Bu telefona nasıl para verirsiniz? Annem yıllardır Turkcell kullandığı için ücretsiz olarak eşantiyon gibi vermişler. Biraz inceledikten sonra olayın iç yüzünü gördük, telefondaki herşey internet üzerine kurulu (müzik dinlemek bile vs.). Tamamıyla insanları sömürmek üzerine tasarlanmış bir cihaz. Mesela wifi özelliği var, wifi ını kullandığında cihaz sapıtıyor. Hatta wifi ına bağlıyken dahi bazen gsmden internete girebiliyor. Yaklaşık bir buçuk ay oldu alalı, hala annemin odasında biryerde öylece duruyor. En azından mp3 çalar gibi kullanırım diye düşündüm bir ara, ondada 4-5 defa müzik açtıktan sonra gsm kartınızı takın diye tutturup diğer özelliklerini kilitlemeye başlıyor. Kamerasının çok iğrenç olduğundan söz etmiyorum bile, 5mp kameradan çekilen son kalitedeki fotoğraflar bu kadar kalitesiz olmamalı. Sürekli takılmalar oluyor, rehberde bazı sıkıntılar olabiliyor, verilerin kaybına yada başkalarının eline geçmesine dair endişe veriyor. Son olarak daha önce belirtiğim gibi biz bu cihazı hiç kullanmadık ve anneme sayısını hatırlamadığım kadar sms geldi, "maxiplus telefonunuzu iyi günlerde kullanın, bilmemne idli maxiplus 5 cihazınızı hala aktif etmediniz vs." Size şiddetle tavsiye ediyorumki bu telefona para vermeyin hatta ücretsiz bile verseler almayın! Ben bunu arkadaşlarımdan birine hediye ederim diye düşündüm vazgeçtim. :) Kısaca söylemek gerekirse, bu telefon insanları kendi operatörlerine bağlamak ve bu telefon üzerinden yaptıkları herşeyden kazanç sağlamak, kabaca söylemek gerekirse insanları sömürmek üzerine tasarlanmıştır. Dikkatli olunuz.

    Konu dışı birkaç sorum olacak, bu telefonun işletim sistemini değiştirip bütün turkcell zırvalarından arındırarak kullanabilmek mümkünmü acaba? Birçok smartphone'a farklı işletim sistemleri yükelenebildiğini duymuştum, ancak bu cihaz sadece turkcell için olduğundan buna uygun farklı işletim sistemleri yükleyip cihazı kullanılabilir hale getirmenin mümkün olup olmadığını bilemiyorum. Zira şuanki halinde kullanmak mümkün değil, ekranın heryerini kaplayan işe yaramaz ve internet bağlantısı gerektiren (gsm) onlarca uygulama insanı soğutuyor. İmkan olsa buradan birilerine dahi verirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreeKSouL -- 11 Mayıs 2013; 4:38:45 >




  • bu telefonda numaralarımın tek bi kişi altına 3 tane kaydettiğini görüyorum. bunu ben yapmıyorum telefon kendi kendine yapıyor bunu nasıl düzeltebilirim. acil yardım arkadaşlar.
  • Kardeşime telefon hediyesi alacaktım anladığım yorumlara göre ayda 5 liraya alınabilecek bir telefon. Üzerine 120 lirayada bir fotoğraf makinası alırsam 500 liraya alınacak bir telefondan çok daha işlevsel olacağını düşünüyorum. Heralde karşı çıkan olmaz :)

    Bu arada reklamlarda hep kaçamak ifadeler kullanılır arkadaşlar. Size uymuyor diye yalan demeyin :) Şu anda tümkamu tarifesini kullanan kullanıcılara tarifelerine ek 5 liraya.

    Bir de bir sorum olacak bayilerde bulamama yada almak için sıraya girme gibi bir sorun mevcut mu ? En son babama klavyeli bir samsung almıştık araya koyulmadık adam kalmamıştı yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
  • JohanCruyff14 J kullanıcısına yanıt
    kardeş ben daha dün aldım muhteşem bir telefon 4.0 android işletim sistemi istersen 4.1 e ykseltirsin @JohanCruyff14
  • Abicim maxiplus istiyormussun bende var cok guzel kullanisli ve hizli bir telefon inan bana nethizinda iphone 4 s i tokatliyor interneti cok hizli
    @aslancaca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 5-6 aydır kullanıyorum... kursursuz demiyeyimde güzel ii telefon ve internette hızlı fxguru gibi ağır proğramlarda kasıyor ama görev yöneticisinden proğramları sonlardırmak lazım ram dan dah keserek hızlandormasını sağlıyor
  • kesinlikle almayın kamerası 5 mgpxl plmasına ragmen hiç hakını vermıyor benimkı her dakka takılıyor android drduruldu felan dıye yazılıar çıkıyor tamire verdik 2 hafta sonra birdaha oldu dün aldım türkcell den telefonu tamırı bitmistir diye daha bir gün geçti aynı hatalar var ve kapanıp açılmıyor almamanı tavsıye ederım
  • bu telefonda fılm nasıl ızlıcez bılen var mı acılk cevap.
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Diğer tüm android cihazlarda olduğu gibi mx player tek tavsiyem olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.