Kapasitifin karşılığı resesif değil. Bir kaç arkadaş birden aynı yanlışı yapmış. Kızmasınlar ama yazmadan edemedim. Doğrusu rezistif olmalı...
sizce bu telfon multimedya için alınırmı? oyun, film, müzik vs. için felann???
vodafone nun telefonu ne kadar olacak acaba .)
quote:
Orijinalden alıntı: plcmn Kapasitifin karşılığı resesif değil. Bir kaç arkadaş birden aynı yanlışı yapmış. Kızmasınlar ama yazmadan edemedim. Doğrusu rezistif olmalı...
bende şuan farkına vardım
2 telefonun da videolarını seyrettim de vodafone nun telefonu daha hızlı gibi geldi bna :S
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
Hep aynı sistemi kullanmak zorunda mı telefon yani? Android in yeni sürümü çıksa da bu telefona yüklenemeyecek mi?
???
quote:
quote:
Hep aynı sistemi kullanmak zorunda mı telefon yani? Android in yeni sürümü çıksa da bu telefona yüklenemeyecek mi?
???
???
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
sizce bu telfon multimedya için alınırmı? oyun, film, müzik vs. için felann???
ben hem internet hem de bunun için almayı düşünüyorum zaten.
teli alıp inceleme fırsatı bulan yok mu sorduğum yerler henüz stoklarımız girmedi diyorlar
ben daha sormadım bu cumartesi bakmayı planlıyorum sonucta kampanya daha bugün başladı (diye biliyorum) incelersem kesin yorum yazarım
ins yeterince stok olur :D
bu cihaz için froyo çıkmaz demi?
illegal yollardan mümkün olabilir belki,,,
youtube videosunu izleyince kameranın acılısı menüler arası geçiş biraz takılma var gibi geldi bana. telefonu elimize alıp menü geçiş hızlarına baksak iyi olur
bir de videoda uygulama hatası verdi gördünüzmü? ilginç bişi
arkadaşlar yok mu telefonu alıp inceleyen? yada inceleyecek bizimle paylaşabilecek biri? (:
2 yıldır faturalarımı düzenli öderim. Bir kez olsun son ödeme gününü aksatmadım; ancak son 6 aylık fatura toplamım 170 TL olmadığı için bu T10 kampanyasından yararlanamazmışım. İlk 12 ayı anlaşmalı kredi kartımla ödemem gerekirmiş. E benim anlaşmalı kredi kartım da yok. Turkcell daha pahalı olan blackberry marka telefon kampanyasına son 6 aylık faturanın 170 TL olması şartını aramazken T10 kampanyasında neden bu şartı arıyor ki.
Tel 3g fakat kamera tek! yani görüntülü görüşme yok, işletim sistemi Android 2.1 ve güncellenemeyecek, içerisindeki yazılımlarda sizi sürekli Turkcell müşteri yapacak cinsten olucaktır :-)