Şimdi Ara

TURKCELL MARKALI TELEFON ÇIKTI ! TURKCELL T10 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
1
Favori
90.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de şu var Android'in Türkiye'de yasal olarak marketi yok. ama bu telefon içinde gelen uygulamalar ve ileride turkcell'in uygulama marketiyle android telefonlarınıza uygulamalr yükleyebileceksiniz.

telefonda sim kilidi yok bu arada. yani sadecer turkcell'li lere değil tüm operatörlere uygun, bence tasarımı da güzel. piyasadaki bir ton fahiş fiyatlı telefon yerine bunu almak çok daha mantıklı geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkansnr -- 8 Kasım 2010; 9:48:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkansnr

bir de şu var Android'in Türkiye'de yasal olarak marketi yok. ama bu telefon içinde gelen uygulamalar ve ileride turkcell'in uygulama marketiyle android telefonlarınıza uygulamalr yükleyebileceksiniz.

telefonda sim kilidi yok bu arada. yani sadecer turkcell'li lere değil tüm operatörlere uygun, bence tasarımı da güzel. piyasadaki bir ton fahiş fiyatlı telefon yerine bunu almak çok daha mantıklı geliyor bana.

bunun fiyatinin ne olacagini biliyor musun ki?
  • fiyat önemli cidden. eğer fiyat düşükse zıplarım, zaten yeni telefon ihtiyacım var. bir de android en güvenli telefon yazılımı, hırsızlığa karşı blackbelt diye bir firma var, kendilerini hackleyene ödül veriyor o derece güvenli bir firma. yani telefonun güvenliği de iyi.
  • ince ve akıllı bir telefon arıyordum, iphone'a da param yetmiyordu, yarın tanıtımı yapılıyor, eğer fiyatı uygunsa (ki öyle yazıyor her yerde) kesin alırım.
  • Konuşma kampanyaları ile beraber 24 aylik azami ayda 39 lira yaparlarsa ben de düşünüyorum. Hatta dayanamayıp turkcell teknoloji uzmanını(!) aradım az önce. Bize bu kampanya hakkında bir bilgi gelmedi dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

Konuşma kampanyaları ile beraber 24 aylik azami ayda 39 lira yaparlarsa ben de düşünüyorum. Hatta dayanamayıp turkcell teknoloji uzmanını(!) aradım az önce. Bize bu kampanya hakkında bir bilgi gelmedi dedi

O kadar az olmaz sanırım

Olsa ben bile alırım
  • bence aşağı-yukarı öyle bir fiyatla çıkacaktır, ben bunu umuyorum, süper olur.
  • bi kerede Vodafone'a özenme be Turkcel..
  • özellik bakımından vodafone'dan iyi. yani özenmeden çok, cevap gibi olmuş bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkansnr

özellik bakımından vodafone'dan iyi. yani özenmeden çok, cevap gibi olmuş bu.

Cihaz kampanyalarını kar için değil müşteri bağlama amaçlı kullanıyorlar...
    Cihazların tam donanımlı olması zor çünkü alt kesime hitap etmek istemiş..
    gurkansnr katılıyorum
  • Mobil İnternet, Akıllı TelefonTurkcell T10 ile Herkesin Cebine Giriyor
    Turkcell’in yepyeni akıllı telefonu Turkcell T10, 3G hızında mobil interneti, cepten TV izleme servisi, şık tasarımı, dokunmatik ekranı, özel Turkcell uygulamaları ve uygun fiyatıyla cep telefonu piyasasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Turkcell T10, interneti ve Mobil TV servisi ile birlikte ayda sadece 29 TL’ye Turkcell’lilerle buluşacak

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, teknolojideki liderliğini kendi markasını taşıyan akıllı telefonu Turkcell T10 ile cihaz pazarına da taşıdı. Turkcell’in yepyeni akıllı telefonu T10, bir basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Bir akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındıran Turkcell T10; Android 2.1 işletim sistemi, 3G HSDPA şebekeleri için destek, 240x320 pixel / 2,8 inç boyutunda dokunmatik ekran, özel ekran kalemi, 3.2 megapiksel flaşlı kamera, mp3 çalar, Push e-posta özelliği, GPS, Wi-Fi, Pusula, USB ve Java uygulama desteğine sahip. Kullanım kolaylığı sağlayan menüsü ve çekici tasarımıyla dikkat çeken Turkcell T10, gelişmiş bir mobil internet deneyimi ile hayata her an bağlı olmayı sağlıyor.

Türkiye’de Google Sesli Arama uygulaması önceden yüklenmiş olarak gelen ilk akıllı telefon olan Turkcell T10’da, ayrıca telaffuz edilen kelimeleri metin haline çeviren konuşma tanıma teknolojisi de yer alıyor. T10, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak, hayatlarına daha fazla eğlence katmak için Turkcell Pusula, gnçPLAY, Turkcell Uygulamalar, Mobil TV gibi pek çok Turkcell uygulaması ile birlikte sunuluyor.

Turkcell T10’ayda 29 TL’den başlayan fiyatı, ile makul fiyatlı bir akıllı telefon isteyenlerin ihtiyacına cevap oluyor. Şık tasarımı ve üstün özellikleriyle ön plana çıkan Turkcell T10, sadece 232 USD karşılığı Türk Lirası kontratsız fiyatıyla da cepleri bayram ettiriyor.
    Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül: Turkcell T10 ile çok önemli bir ihtiyaca cevap veriyoruz.
    Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Turkcell T10’un tanıtıldığı basın toplantısında mobil interneti lüks değil ihtiyaç kategorisinde değerlendirdiklerine dikkat çekti. Sevilengül, “Akıllı telefonlar bugün bilgiye erişimde fırsat eşitliği adına paha biçilmez bir rol oynuyor. Biz, mobiliteyle yaratılacak fırsat eşitliğini Türkiye için kendi sosyal sorumluluk alanımızda görüyor ve akıllı telefonda olan tüm özelliklere sahip Turkcell T10 ile çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğimizi düşünüyoruz. Turkcell, Turkcell T10 ile akıllı telefon deneyimini fiyat-kalite dengesi açısından zirveye taşıyor. Turkcell T10’u lanse ederken bunu bir bayram coşkusuyla yansıtmayı ve “İnternetli Telefon Bayramı” sloganıyla çıkmayı uygun bulduk. Çünkü makul fiyatlı bir akıllı telefon sahibi olmak ve cepten internete girmek isteyen milyonlarca insana bayram havasını yaşatacak” dedi.

Dokunmatik ekranlı Turkcell T10’da kısayol tuşları ile her an her yerden Facebook gibi sosyal paylaşım ağlarına ulaşmak, e-postaları takip etmek mümkün. Turkcell T10, ayrıca tüm paketlerde ayda tam 60 saat cepten TV keyfi sunan Mobil TV Paketi ile geliyor.

Turkcell T10, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle tüm Turkcell İletişim Merkezleri’nde ve anlaşmalı zincir mağazalarda müşterilerin beğenisine sunuluyor.

• avantaj pakette 12 ay boyunca 43 tl yada 24 ay boyunca 29 tl ödeyerek ayda 500 mb internet ve 60 saat mobil tv

full pakette ise 12 ay boyunca 53 tl yada 24 ay boyunca 29 ödeyerek ayda 1 gb internet,akşam 9 sabah 9 arası turkcellilerle konuşma + mesajlaşma ve 60 saat mobil tv veriyor kampanyalı olarak...
  • sar değeri : 1,21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meureate33 -- 14 Kasım 2010; 21:40:06 >
  • fiyat inanılmaz iyi olmuş yalnız. 60 saat de tv var, full paket düşünüyorum şu an. ayrıca android 2.1! mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkansnr -- 9 Kasım 2010; 14:45:23 >
  • eğer fiyatı buysa zıplarım ben de :D
  • Şu akşamdan sabah konuşmanın yerine her yöne 250-300 dakika verse ne olur sanki?
  • Bnce kacırılmaması gereken bi telefonancak android market Türkiye'de yok o nolcak ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 9 Kasım 2010; 19:17:22 >
  • Radyosu varmı bu cihazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

GPS yok yazıyor yukarda o yüzden salla gitsin

* Android 2.1 işletim sistemi
    * 3G, HSPDA
    * 240x320 pixels / 2,8 inç boyutunda dokunmatik ekran
    * GPS, Pusula
    * 3.2 MP Flaşlı Kamera
    * USB ve Java uygulama desteği
    * Anında e-posta (Push e-mail)
    * Wi-Fi (Wi-Fi 802.11 b/g)
    * Hava durumu, gazeteler, facebook’a tek tuşla erişim
    * Mobil TV ve daha birçok Turkcell uygulamaları
    * Google’da sesli arama
    turkcelin sitesinde yazıyor GPS :S
  • telefonda andorid market olmuycakmı yaa? az önce turkcell uygulamalarına baktım hiç doğru düzgün uygulama yok. eğer böyleyse 2. el tattoo alırım daha iyi???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.