Şimdi Ara

Turkcell kullananlar toplanin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone geçiyoruz sinirsiz 4g kulllanalim :D 50 GB - 1000 Dk. - 1000 - 149TL.
    20 GB - 1000 Dk. - 1000 - 119TL.
    15 GB - 1000 Dk. - 1000 - 99TL.
    10 GB - 1000 Dk. - 1000 - 79TL.
    6 GB - 500 Dk. - 1000 - 59TL.
    4 GB - 500 Dk. - 1000 - 49TL.
    2 GB - 500 Dk. - 1000 - 39TL
    Bunları alan kac kisi olucak merak ediyorum Turkcell eninde sonunda indirime gidicek yoksa 4g müşteri beklemesin hele hele yarisa girmesin diger operator lerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Vodafone tarifeleri açıklamadı daha açıklasa zaten ona göre hareket edeceğiz Turkcell abarttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Vodafone tarifeleri açıklamadı daha açıklasa zaten ona göre hareket edeceğiz Turkcell abarttı.

Hocam 1nisan şakası olmazsa sinirsiz 1ay 4g diyorlar

Ama sadece 1ay :D. Ben yeni geçmek istiyorum ama hızı düşse de sınırsız olması lazım internetin. Turkcell de işte 5Tl ile yapılıyordu sınırsız.

• Koyarım öyle tarifeye
  • quote:

Ama sadece 1ay :D. Ben yeni geçmek istiyorum ama hızı düşse de sınırsız olması lazım internetin. Turkcell de işte 5Tl ile yapılıyordu sınırsız.

O paketler kalkmadimi hocam Vodafone 1 ay takilin 4g test edin sonra bakariz durumlara mutlaka indirime gidicek Turkcell yada diğer operatorler ile kapışmayacak böyle kalacak

• Turkcell kazığından kurtulun artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115723603
    Oha hepsi uçmuş bunlarin simdilik en uygun fiyat tt nin sadece net olan paketi 4gb 20tl idi galiba linke bakin

İnternet tarifenin gb ın ne olursa olsun 5Tl ye sınırsız özelliği ekleniyor. Ben 3.4aydır kullanıyorum. Gayet iyi oluyordu. Şimdi tutup sınırsız olmayan bi pakete geçersem fatura baya kabarır yada internete giremeyiz hiç. En azından bi WhatsApp Vs çalışıyor sınırsız da.

Ve bu arada turkcell açıkladığı yeni tarifelerde ilk 3ay iki kat kota diyor. Yani orda ki 4gb olacak 8gb ve 49lira fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 31 Mart 2016; 15:08:39 >
  • quote:

İnternet tarifenin gb ın ne olursa olsun 5Tl ye sınırsız özelliği ekleniyor. Ben 3.4aydır kullanıyorum. Gayet iyi oluyordu. Şimdi tutup sınırsız olmayan bi pakete geçersem fatura baya kabarır yada internete giremeyiz hiç. En azından bi WhatsApp Vs çalışıyor sınırsız da.

Ve bu arada turkcell açıkladığı yeni tarifelerde ilk 3ay iki kat kota diyor. Yani orda ki 4gb olacak 8gb ve 49lira fena değil.

Link atabilirmisin 5tl sinirsiz i ben geceli 80gun filan oldu olurmu bana yildiz 2gb var

• quote:

Ayrıca 8gb 31tl hocam sıcak fırsatlara bakin 500dk var ve 100mbs kisitlama var 4g

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/esnek-internet-paketleri-kampanyasi

• quote:

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/esnek-internet-paketleri-kampanyasi

Maalesef faturalı

Aynen bende 8gb A geçersem sınırsız olmayacak, olsaydı mükemmel di..

• quote:

Aynen bende 8gb A geçersem sınırsız olmayacak, olsaydı mükemmel di..

Her yerde engel var Turkcell bozdu abi tt nin paketi daha iyi 4gb 20tl ama sadece net

TurkTelekom kapsama alanı hala sıkıntılı, Vodafone daha iyi. Geçersem anca Vodafone

• quote:

TurkTelekom kapsama alanı hala sıkıntılı, Vodafone daha iyi. Geçersem anca Vodafone

oda doğru ama az cok gelişme var benim bolgemde bakalım 4g 4g değil 4 değişkenli denklem oldu arkadaş
    Gb yüksek olsun da gozum yok hız da :D

• Vodafone 2 ay kota aşımı olmadan internet veriyor benim tahminim vodafone sınırsız internet verecek tahminlerim tutar benim

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Vodafone 2 ay kota aşımı olmadan internet veriyor benim tahminim vodafone sınırsız internet verecek tahminlerim tutar benim

sen daha ilk tahmininde patladın. 2 değil 1 ay veriyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.