Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.423
Cevap
589
Favori
1.390.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lifecell fırsat ekstra tarifesine geçme arefesindeydim ancak lifecell sarı günler diye bir tarife farkettim daha makul gibi ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Serdem1903 S kullanıcısına yanıt
    Sarı günler çok daha iyi hocam. Tereddüt edecek birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdem1903

Merhabalar ,
    Lifecell fırsat ekstra tarifesine geçme arefesindeydim ancak lifecell sarı günler diyehttps://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-sari-gunler bir tarife farkettim daha makul gibi ne dersiniz?
    Sarı paket çok çok daha iyi fakat benim için değil maalesef. Çünkü internet üzerinden özel numara oluşturarak yeni hat aldım ve maalesef tarifelerin %85 i yok. El mecbur fırsat ekstra almak zorunda kaldım. Acaba ilk ay hemen faturasıza geçsem çok para öder miyim? Sonuçta istediğim numarayı buldum ve aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdem1903

Merhabalar ,
    Lifecell fırsat ekstra tarifesine geçme arefesindeydim ancak lifecell sarı günler diyehttps://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-sari-gunler bir tarife farkettim daha makul gibi ne dersiniz?
    Ben fırsat exstra ya geçtim deniyorum teknik problem nedeniyle işlemi gerçelleştiremiyoruz diyor birde sabah deneyeyim bakalım belki olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevcut müşterisine bu tür kampanya ve paket sunmadıkları için numara taşımada neden 500 bin abone kaybettiklerini anlayamayacak kadar da kötü yönetimleri var maalesef, akıllanmayacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Sarı günler çok daha iyi hocam. Tereddüt edecek birşey yok.
    Hocam başka hattan turkcelle e geçecek biri için bu fiyata en iyi tarife bu sanırım

+2gb da türkcell e geçtim diye gelecek sanırım 1 yıl boyunca peki bu tarifeye nasıl geçebilirim şubeden mi teelefonla başvurarak mı?

• Jegande kullanıcısına yanıt
    Hocam bayiye gidin faturasıza tasıyın sonra SMS yoluyla pakete başvurmanı öneririm, 12 ay sabit fiyatla bakiye olduğu sürece otomatik yenilenir. Paket sayfasında bilgisi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 13 Haziran 2019; 9:28:1 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Direk bayi geçirebiliyor mu acaba? Başta direk faturasıza geçince ordan da bi miktar para keserler gibi geldi de

• Jegande kullanıcısına yanıt
    Bayiiden geçirirsen otomatik yenilenmiyor ve zamlardan etkileniyor diye biliyorum.

Sen hattı geçir faturasıza SMS ile kaydol hiç ugraşma, en sağlıklısı bu

• mevcut müşterisine uygun bir paket yok galiba?
  • Vodafone dan turkcell geçiş yapıyorum turkcell faturalıda sürekli üst pakete çıkardığından dolayı hazır kart geçişi yaptım.https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/lifecell-hos-geldin-7-gb?#faydalar bu kampanyaya geçme düşüncem var ama detay kısmında Paket içerisinde verilen internet faydasının 4.5G şebekesinde üst hız limiti 100 Mbps, 3G şebekesinde üst hız limiti 63.2 Mbps olacaktır. Önceliklendirme seviyesi 2. öncelikte olacaktır. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. böyle bir ibare var vodafone dan internetim çekmediği için turkcelle geçiyorum burada da kötü olursa gelmemin bir anlamı olmayacak.Bu tarifden daha iyi bir tarife varmıdır 50 tl bandında ?
  • episkey kullanıcısına yanıt
    Şuan hangi tarifedesin hocam bi bakayım belki güzel birşey vardır.

Genç Tarife kullanıyorum hocam. Size zahmet olacak, sağolun :)
    Aslında Lifecell Avantaj 5 GB kullanıyordum. Ama artık ne onu veriyorlar ne iyi bir paket. İlla başka operatöre geç, geri gel diyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1kemal2

Vodafone dan turkcell geçiş yapıyorum turkcell faturalıda sürekli üst pakete çıkardığından dolayı hazır kart geçişi yaptım.https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/lifecell-hos-geldin-7-gb?#faydalar bu kampanyaya geçme düşüncem var ama detay kısmında Paket içerisinde verilen internet faydasının 4.5G şebekesinde üst hız limiti 100 Mbps, 3G şebekesinde üst hız limiti 63.2 Mbps olacaktır. Önceliklendirme seviyesi 2. öncelikte olacaktır. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. böyle bir ibare var vodafone dan internetim çekmediği için turkcelle geçiyorum burada da kötü olursa gelmemin bir anlamı olmayacak.Bu tarifden daha iyi bir tarife varmıdır 50 tl bandında ?
    Hocam ben lifecell fırsat ekstra tarifesindeyim 4.5 g bulunduğym bölgede 124 mbit hız aldım sabah bilgine

• alper_love kullanıcısına yanıt
    Hocam saygılar.Sizin tarifenizede baktım yıllk abonelik yaptığımızda problem yok ama aylık yapınca sizdede aynı ibare çıkıyor.
    Paket içerisinde verilen internet faydasının 4.5G şebekesinde üst hız limiti 100 Mbps, 3G şebekesinde üst hız limiti 63.2 Mbps olacaktır. Önceliklendirme seviyesi 2. öncelikte olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1kemal2

Hocam saygılar.Sizin tarifenizede baktım yıllk abonelik yaptığımızda problem yok ama aylık yapınca sizdede aynı ibare çıkıyor.
    Paket içerisinde verilen internet faydasının 4.5G şebekesinde üst hız limiti 100 Mbps, 3G şebekesinde üst hız limiti 63.2 Mbps olacaktır. Önceliklendirme seviyesi 2. öncelikte olacaktır.
    Olabilir o kadar detaylı bakmadım

• episkey kullanıcısına yanıt
    GBNC'de hangisi hocam? Alternatif tarifelerin şartlarından ona bakacağım, bazı tarifeleri kapsayan bazılarını kapsamayan GNC tarifeleri mevcut o yüzden bakmamız gerekm

• Platinium 12 GB paketine geçtim ayda 109 tl’ye, mecbur kaldım çünkü önceki paketimde GB başına 19 TL yazıyordu yok mu bundan başka geçebileceğim en az 10 GB internetli veya daha makul fiyakalı bir paket?

gbnc'e derken hocam :)

Tarifem şu aslında. Ancak farklı bir şey mi soruyorsunuz anlayamadım, kusura bakmayın

• alper_love kullanıcısına yanıt
    şuan çok kararsız kaldım boşuna geçmiş olucam turkcelle
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.