Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.448
Cevap
595
Favori
1.404.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. Hayır o tl'lerle paket alamıyorsunuz. Ama onları internete girerken harcayabiliyorsun. Yani yükledikten sonra internete girerken ilk paketinden değil hediye tl'den gidiyor (hediye tl'nin kullanım süresi 1 hafta)

2. Evet 1 ocaktan sonra bir sene boyunca telsiz kullanım ücreti alınmıyor

3. Ek internet paketleri pahalı( 1gb 22tl - 2gb 27tl - 4gb 37 tl vs.)

4. Evet geçiş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FktMzyynBDBT -- 4 Ocak 2018; 23:16:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FktMzyynBDBT

1. Hayır o tl'lerle paket alamıyorsunuz. Ama onları internete girerken harcayabiliyorsun. Yani yükledikten sonra internete girerken ilk paketinden değil hediye tl'den gidiyor (hediye tl'nin kullanım süresi 1 hafta)

2. Evet 1 ocaktan sonra bir sene boyunca telsiz kullanım ücreti alınmıyor

3. Ek internet paketleri pahalı( 1gb 22tl - 2gb 27tl - 4gb 37 tl vs.)

4. Evet geçiş yapabilirsiniz.

1-50 TL'ye yaklaşık 2.5 GB internete girilebilir herhalde
    3-12 TL ye ek 1 GB yok muydu 11 GB internet bitince/biterse ne yapabiliriz ?

ek:Turkcell'de 1 ayda ortalama kaç GB internet hediyesi alabiliriz ?(bip,salla kazan,vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizam-ı Cihan -- 4 Ocak 2018; 23:54:44 >

3. Benim bildiğim kadarıyla faturasızda yok yine de bi müşteri hizmetleriyle görüşün

Salla kazandan ayda 2 kez 1 gb gelse. Bip normal zamanlarda grup kurmaya 1 gb, belli sayıda kişiye mesaj göndermeye 1 gb veriyor. Bipte kim 1gb ister var. Her soruyu bilirsen(ki googledan hemen araştırmak için süren var) ayda 4gb de ordan alırsın. Zaten bip arada bi yüksek miktarda (15 gb, 25 gb) gibi fırsatlar sunuyor. Yaani uygulamasını indirirsen 1 gb. 10 arama yaparsan + 1gb daha veriyor. Sarı kutu her yüklemeye ve her aya belli puanlar veriyor. Bu puanlarla da ister internet, istersen facebook twitter paketi veya çeşitli yerlerde indirim alabilirsin.

1. evet yaklaşık o kadar gidiyor

3. Benim bildiğim kadarıyla faturasızda yok yine de bi müşteri hizmetleriyle görüşün

Salla kazandan ayda 2 kez 1 gb gelse. Bip normal zamanlarda grup kurmaya 1 gb, belli sayıda kişiye mesaj göndermeye 1 gb veriyor. Bipte kim 1gb ister var. Her soruyu bilirsen(ki googledan hemen araştırmak için süren var) ayda 4gb de ordan alırsın. Zaten bip arada bi yüksek miktarda (15 gb, 25 gb) gibi fırsatlar sunuyor. Yaani uygulamasını indirirsen 1 gb. 10 arama yaparsan + 1gb daha veriyor. Sarı kutu her yüklemeye ve her aya belli puanlar veriyor. Bu puanlarla da ister internet, istersen facebook twitter paketi veya çeşitli yerlerde indirim alabilirsin.

11GB paketin kendisi her ay hediye internet olarak min=3GB gelse 14 GB her türlü yeter

"Salla kazandan ayda 2 kez 1 gb gelse. Bip normal zamanlarda grup kurmaya 1 gb, belli sayıda kişiye mesaj göndermeye 1 gb veriyor. Bipte kim 1gb ister var. Her soruyu bilirsen(ki googledan hemen araştırmak için süren var) ayda 4gb de ordan alırsın"

bunlar fix mi hocam her ay

birde ben turkcellim bip kullanıp görüntülü konuşma yapsam Annem türk telekomlu ama bip indirse benim onunla görüntülü görüşmelerim benim bip paketimden düşer değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizam-ı Cihan -- 5 Ocak 2018; 0:42:13 >

• O kadar gb veriyor geçen dakika aradım durdum hiç yok insan biraz da dakika hediye eder yahu telefon bu sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

- Mevcut Turkcell abonesi misiniz? Evet, Faturalı (Turbo Ekstra 4 GB(Aralık ) 59,00 TL)

- Yaşınız 25'ten küçük mü? Hayır

- Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? Faturalı

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? Maksimum 60 TL

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? Minimum 1000dk 1000sms 4GB (GB daha çok olsa güzel olur)

Tavsiyeniz nedir?

Saygılarımla, teşekkür ederim.

• Bugün taşıma işlemim tamamlandı. Turkcell i bırakalı tam 10 sene olmuştu. Turkcell hoşgeldin - tl yükleme - salla kazan muhabbetine 4 gb extra internet verdi. Ek olarak dergilik, bip her yöne arama dk filan verdi. Bip den heryöne aramayı denedim gayet iyi. Hemen mobil ödemeyi iptal ettirdim. Hız testi yaptım indirme 18 mb, yükleme 32 mb çıktı. Şu anlık iyi gidiyor.

Evet bip paketinden gider internet.

Evet her ay gelir. (tabi turkcell değişikli yapmadığı sürece)

Evet bip paketinden gider internet.

Hocam farklı operatör olmamaa rağmen bipi ve dergiliği indireyim bir bakayım dedim bipte güzel servisler var (10 numara,ahaber gibi) bu servislerde video felan izlersek bip paketimizden düşüyor değil mi ?

birde bip heryöne arama sistemi nasıl çalışıyor internet üzerinden arıyorsun karşıdaki şebekeye bağlanıyor farklı operatör bile olsa teknolojisi nasıl merak ettim
  • Avantaj29 paketini 3 ay kullandiriyor sonrasinda 1 ay izin vermiyor sonra geri bu paketi aciyor. Anlamiyorum nedenini bilen varmi? Bugun yapamadim paketi yeniden memnunum paketten. Ama degistirmeye zorluyorlar.

Acaba genç paketlerde Fizy kullanan arkadaslarda da böyle bir sorun mevcut mu.

- Yaşınız 25'ten küçük mü? Hayır

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? 50 TL'yi geçmemeli

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? Minimum 4GB internet, 500 dk konuşma

Telefonla arayıp 5GB 1000dk lık tarifeyi 55 liraya teklif ettiler. Ama bu paketi 45-50 ye alınabiliyor diye biliyorum. MH arayıp 45 TL'yi zorlayayımmı? Yoksa teklifi olduğu gibi kabul mü edeyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

- Yaşınız 25'ten küçük mü? hayır

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? 30

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? 500 dk 500 sms 3-4-5 gb

Not: İşitme Engelliyim ♥
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Avantaj29 paketini 3 ay kullandiriyor sonrasinda 1 ay izin vermiyor sonra geri bu paketi aciyor. Anlamiyorum nedenini bilen varmi? Bugun yapamadim paketi yeniden memnunum paketten. Ama degistirmeye zorluyorlar.

Eşim avantaj 19 paketini yaklaşık 7-8 aydır kullanıyor ve her ay yenileniyor sıkıntısız.

Orijinalden alıntı: 4Sercio

Türk Telekom 10 gb internet 45 TL ödüyorum ama güzel çekmiyor Turkcell geçmek istiyorum 10 gb sms 500 istedim DK istemiyorum fiyat nedir?

Turkcell de 10gb tuzlu olur, TT ile yakından geçmez fiyatı ayrı bir dünya.

Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.