Şimdi Ara

Turkcell iPhone 3GS Kampanyası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar yeni bir telefon almayı düşünüyorum, aklımda Xperia ARC var aslında ama Turkcell'in bu kampanyasıda oldukça cazip görünüyor, konu hakkında öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/iPhone-3GS-Kampanyasi.aspx

• Hocam 8 gb hayatta yetmez alma derim
  • Yetmez derken ?
    Ben film mp3 gibi abur cubur şeyler doldurman, fot. mak desen istisnai durumlarda ancak 5-10 resim çekerim onuda hemen pc ye atarım. Depolama alanı olarak şu anda kullandığım telefonumda bile 1 Gb kart olmasına rağmen 3 yıldır 600 Mb boş alanım var. Ayırca bu 8 GB olayı ek kart ile genişlemiyormu ?

Hepsi bir tarafa 476 TL /24 ay oldukça cazip değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Yetmez derken ?
    Ben film mp3 gibi abur cubur şeyler doldurman, fot. mak desen istisnai durumlarda ancak 5-10 resim çekerim onuda hemen pc ye atarım. Depolama alanı olarak şu anda kullandığım telefonumda bile 1 Gb kart olmasına rağmen 3 yıldır 600 Mb boş alanım var. Ayırca bu 8 GB olayı ek kart ile genişlemiyormu ?

Hepsi bir tarafa 476 TL /24 ay oldukça cazip değilmi ?

Öyle diyorsunda bu telefona program oyun felan yükliyeceksin elbet hocam oyunlar 100 200 mb boyutlarinda kaliteli oyunlar var yani yinede siz bilirsiniz yeter derseniz bilemem iyi düsünün uygulamalar 50 100 150 200 mb civarlarinda geziyor güzel olanlar.Birde ekstra hafiza felan genişletme apple ürünlerinde .

komple 476 lira ödeyip mi alicaksiniz hocam ?

• Telefonda oyun oynamam, uygulama deseniz abur cubur uygualamalarlada işim olmaz 8 GB alanın bana BOL BOL yeteceği kanaatindeyim.

19.90 x 24 ay = 476 TL

yani her ay faturama ek olarak 19.90 tl telefon için ödeyeceğim.
  • quote:

Telefonda oyun oynamam, uygulama deseniz abur cubur uygualamalarlada işim olmaz 8 GB alanın bana BOL BOL yeteceği kanaatindeyim.

19.90 x 24 ay = 476 TL

yani her ay faturama ek olarak 19.90 tl telefon için ödeyeceğim.

O zaman alin derim hocam beklemeyin direk hafiza yeterli derseniz fiyat harika
  • iki sene önceki iphone 3gs 16 gb kontratlı paketi aldım oda yeni bitti sorarsan bana iki senede ne yaptın iphone'la bilgisayar gibi kullandım youtubesini maillerini facebook twiter whatsapp skype viber gazeteleri okudum safariyi kullandım içindede birsürü şarkı oyun vs uygulama var ama 13gb yerim boş meherse zamanında 8 gb bile yetermiş
    dedim kendime gözü kapalı al 8gb olanını hemde bedava be bana kaça geldi bi bilsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eşimde 32 GB 3GS var 1 senedir hiç bir fotoğrafı silmedim aktarmadım. Onlarca program ve oyun yükledim. Kullanılan hafıza 6 küsür GB. Program temizliği ve aktarım yapsam 2 GB bile tutacağını sanmıyorum.
  • Alacağım almasında 7 Kasım'a kadar vermiyorlar, sebebi ise şu anda kullandığım paketler/kampanyalar. Bu tarihten önce alırsam bu kampanyalardan birini iptal etmem gerekiyor ve iptal edersem cayma bedeli olarak faturama 150 TL civarı bir ücret yansıyacak. Mecbur bekleyeceğim
  • quote:

Alacağım almasında 7 Kasım'a kadar vermiyorlar, sebebi ise şu anda kullandığım paketler/kampanyalar. Bu tarihten önce alırsam bu kampanyalardan birini iptal etmem gerekiyor ve iptal edersem cayma bedeli olarak faturama 150 TL civarı bir ücret yansıyacak. Mecbur bekleyeceğim

Çok iyi fiyat kacirma hocam bekledigine deyicek
  • Tabi bu 19.90'a aylık 75 veya 95 liralık paket kullanma taahüdü veriyorsun. Yani aylık minimun 75 artı 19.90 ödemen gerekiyor ki bu paketi kullanacak kadar görüşme yapanlar için ideal...
  • 31ekimde sona eriyor kampanya 7 Kasıma kadar bekleme hayali suya düştü
  • kamucell 45 tl lik paketle alabiliyor muyuz bu cihazi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

31ekimde sona eriyor kampanya 7 Kasıma kadar bekleme hayali suya düştü

nasıl yani ?
  • Farkettiysen, tarifeye ek olarak , 19,90 dediğin aylık taksit, gold ve gold plus tarife için geçerli ki, gold tarfie 95 TL/Ay + 19,90 Aylık = 114.90 TL geliyor ve 24 boyunca ödemek zorundasınız :) onun yerine gidin o paraya Iphone 4 Alın derim, yani gold tarife o kadar de gerekli değil bence, kamu tarifeleri yetiyor, hatta vodafone cepnet bile süper :)) bence ve çok eski bir telefon ne gerek var ki, görüntülü görüşme bile yapılamıyor.
  • bu telefonun versiyonu ne acaba? ve ios5 yüklenebilir mi yazılım konusunda ne durumda ondan bahsedebilir misiniz?
  • bana her ay minimum 120tl fatura geliyor.
    şimdi 24 ay 20tl farkdan başka ödeyeceğim ücret varmı
    +
    telefonu hemen gidip alabiliyormuyum.bu konuda sıkıntı varmı
    +
    telefonu aldıktan sonra kampanyadan faydalandığım hat dışında bir başka hatda kullanabilirmiyim telefonu
  • Sadece 20 TL ek var başka bir şey yok gibi görünüyor. İlk ay vergi falan ekleyebilirler. 3-5 TL'dir en fazla.
    Bayinin stoklarında varsa, hattında şartlara uygunsa hemen alabilirsin.
    İstediğin hattı tak. İstersen Avea kullan, istersen Vodafone kullan. Hatta başkasına hediye et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 7 Şubat 2012; 16:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Sadece 20 TL ek var başka bir şey yok gibi görünüyor. İlk ay vergi falan ekleyebilirler. 3-5 TL'dir en fazla.
    Bayinin stoklarında varsa, hattında şartlara uygunsa hemen alabilirsin.
    İstediğin hattı tak. İstersen Avea kullan, istersen Vodafone kullan. Hatta başkasına hediye et.

çok teşekkürler dostum saolasın.
    hemen alayım ozaman.
    sabah aradım müşteri hizmetlerini hattım ticari hat işyeri paketi diye geçiyor sanırım ismi.
    bana ahiret soruları sordu yanıtlayamadım bilgi alamadım.

vergi numaranızın ilk ve son rakamı
    vergi dairenizin adı
    fatura kesim tarihi
    son ödenen fatura tutarı
    son ödenen faturanın nereden nasıl ödendiği gibi
    bende kpss soruları daha kolay öğreneyimde arayım dedim napiim :)

• Soruyorsa yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.