Şimdi Ara

Turkcell İnternet Paketi Kota Sorgulama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
54.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temmuz ayının 22sinden turkcellden 29 tl karşılığında 1gb kotalı internet paketi aldım,ancak eskiden *123*39# ile sorgulama yapılabilirken şu anda bu kısayolu tuşlayıp arama tuşuna bastığımda sistem hatasından dolayı isteğiniz gerçekleştirilememektedir lütfen daha sonra tekrar deneyiniz uyarısı alıyorum,kalan yazıp 2260 a gönderdiğimde ise internet paketi aboneliğiniz bulunmamaktadır diyor ama işin ilginci internetten çıktığım zaman, intermet kullaniminz su kadar kalan su kadar gibisinden bildirim veriyor,internete girmeden kota sorgulama imkanimiz yokmu bu kazıkcellde

• KALAN PAKET yazıp 2222'ye ücretsiz sms gönderin. 8811'den (muhtemelen 7-8 saat sonra) yanıt gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

KALAN PAKET yazıp 2222'ye ücretsiz sms gönderin. 8811'den (muhtemelen 7-8 saat sonra) yanıt gelir.

Gönderdim bakalım sonucu merakla bekliyorum teşekkürler SeTha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 30 Temmuz 2011; 0:41:06 >
  • 13.25 itibariyle mesaj geldi ve kullanim bilgileri, yaziyor hatta diger kampanyalarin kalanlarida yaziyor tesekkurler,ancak kalan yazip 2260 a mesaj attigimda en azindan hatali istek dese bari internet paketi aboneliginiz bulunmamaktadir diyor saka gibi
  • Sorgulama mesajı ücretlendiriliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

Sorgulama mesajı ücretlendiriliyor mu?

hayır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.