Bildirim
Turkcell internet festivali (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
quote:
Orijinalden alıntı: bsliali
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
Bugün festival kapsamında 9 TL ye 1 gb internet paketi aldım.
onu iptal et ki yenilenmesin bende 250 mb internet paketi ve facebook paketi aldım oradan online işlemlerden iptal ettim paket bitimine kadar kullanabilirsiniz diye mesaj geldi..nolur nolmaz yenilerler sonra hiç belli olmaz türkcelle
9 TL ye yenilemelerine hiç itiraz etmem
arkadaşlar bu 9 tl ye 1 gb interneti, normal konuşma yaptıgımız hattımıza yükleyebiliyormuyuz. Yoksa data hattımı olmalı_____________________________
-
Normal konusma yaptigim hatta yükledim. _____________________________ -
tükenenlerin gelmeyeceği kesinmi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: clevela
tükenenlerin gelmeyeceği kesinmi
oyun açıldığından beri oynuyorum şimdiye kadar hiçbir ödülün sayısı artmadı bittiyse bitti oldu
_____________________________ -
teşekkürler ozaman konuşma paketine razı olcaz _____________________________ -
Puanım Vınn aLmaya Yetecek kadar var Ama şüpheLiyim.Evde İnternetim Var Eğer Vınn aLırsam Her ay bi ücret ödemek zorundamıyım Acaba biLqiSi oLan var mı..? _____________________________ -
superonline satın aldım ama mesaj gelmedi şaşırmadım
_____________________________ -
bugün multivınn oyunu oynadım ilk 5 e girdim ödül kazandın ödül açıklanacak fln dedi ama nerde açıklanacak bilgisi olan varmı acaba ? _____________________________ -
arkadaşlar burda pek cevap verilmiyo diye yeni konuda yazmıştım da saolsun yönetici kaldırmış konuyu bişey soracaktım şimdi bu 1 gb 9tl kampanyasında aralıkta mı ne bitiyo yazıyo ben 9 tl verip 1 aylık alınca kampanya bitse de 1 ay bitene kadar kullanabiliyorum değil mi? _____________________________ Tonight's the night. -
quote:
Orijinalden alıntı: acinar666
arkadaşlar burda pek cevap verilmiyo diye yeni konuda yazmıştım da saolsun yönetici kaldırmış konuyu bişey soracaktım şimdi bu 1 gb 9tl kampanyasında aralıkta mı ne bitiyo yazıyo ben 9 tl verip 1 aylık alınca kampanya bitse de 1 ay bitene kadar kullanabiliyorum değil mi?
diyelim 9 tl vereerk 1 gb aldın, ertesi gün iptal etsende 1 ay kullanma hakkın var onu, iptal etmezsen 3 ay boyunca 9 tl hattından düşer ve 1 gb internet verilir_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: çaylaq
quote:
arkadaşlar burda pek cevap verilmiyo diye yeni konuda yazmıştım da saolsun yönetici kaldırmış konuyu bişey soracaktım şimdi bu 1 gb 9tl kampanyasında aralıkta mı ne bitiyo yazıyo ben 9 tl verip 1 aylık alınca kampanya bitse de 1 ay bitene kadar kullanabiliyorum değil mi?
diyelim 9 tl vereerk 1 gb aldın, ertesi gün iptal etsende 1 ay kullanma hakkın var onu, iptal etmezsen 3 ay boyunca 9 tl hattından düşer ve 1 gb internet verilir
yani kampanya süresi dolsa da benim 1 ayım dolmadan bitmiyor değil mi?
ben şimdi alsam süre bittikten sonra 3 ay devam edebiliyomuyumki? bitmek üzere çünkü
_____________________________ Tonight's the night.
-
quote:
quote:
quote:
diyelim 9 tl vereerk 1 gb aldın, ertesi gün iptal etsende 1 ay kullanma hakkın var onu, iptal etmezsen 3 ay boyunca 9 tl hattından düşer ve 1 gb internet verilir
ben şimdi alsam süre bittikten sonra 3 ay devam edebiliyomuyumki? bitmek üzere çünkü
bana "indirimli internet fırsatı, 3 ay boyunca 1 gb internet sadece 9 tl" gibi bir sms geldi, aradım 444 ü, eğer abone olursanız, iptal edilmedikçe 3 ay boyunca 9 tl ye 1 gb netiniz olur dediler_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bana "indirimli internet fırsatı, 3 ay boyunca 1 gb internet sadece 9 tl" gibi bir sms geldi, aradım 444 ü, eğer abone olursanız, iptal edilmedikçe 3 ay boyunca 9 tl ye 1 gb netiniz olur dediler
anladım tmm teşekkürler
_____________________________ Tonight's the night.
-
-
arkadaşlar bi sorum olacaktı ben 1gb internet paketi aldım 9tl ye bu paket 1ay sonra bitecekmi yoksa 3ay boyunca 9tl olarak yenilenecekmi cevabınız için şimdiden teşekkürler _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy0067
arkadaşlar bi sorum olacaktı ben 1gb internet paketi aldım 9tl ye bu paket 1ay sonra bitecekmi yoksa 3ay boyunca 9tl olarak yenilenecekmi cevabınız için şimdiden teşekkürler
TL varsa hesabında yenilenecek_____________________________ -
quote:
quote:
arkadaşlar bi sorum olacaktı ben 1gb internet paketi aldım 9tl ye bu paket 1ay sonra bitecekmi yoksa 3ay boyunca 9tl olarak yenilenecekmi cevabınız için şimdiden teşekkürler
TL varsa hesabında yenilenecek
cevap için teşekkürler ama kaç ay süresince yenilenecek bide onu biliyorsanız detaylı bi şekilde anlatsaydınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
cevap için teşekkürler ama kaç ay süresince yenilenecek bide onu biliyorsanız detaylı bi şekilde anlatsaydınız.
iki mesaj yukarıyı okuyunuz. aynı şeyi @acinar666 sormuş cevap vermişim zaten. boşuna aynı şeyleri yazmak zorunda kalmasak bence daha iyi olur
quote:
quote:
quote:
iki mesaj yukarıyı okuyunuz. aynı şeyi @acinar666 sormuş cevap vermişim zaten. boşuna aynı şeyleri yazmak zorunda kalmasak bence daha iyi olur
Eyvallah sağol ama zannedersem o başka bi kampanya fırsat 1gb yazıp ve herkese olmayan sadece yeni internete giren vs diye şartlar okumuştum kampanya koşullarında. Ben turkcell internet festivalinden aldım paketi çünkü ikisi birbirinden farklı herhalde. Bu kampanya 3ay sürermi ve 3ay boyunca 9tl mi ben ondan emin olmak istiyorum._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki