Şimdi Ara

Turkcell internet festivali (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
11.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Superonline müşteri hizmetlerinin numarasından aradılar.08502220222.

Orijinalden alıntı: NellieLovett

Superonline müşteri hizmetlerinin numarasından aradılar.08502220222.

Teşekkürler

2014 OCTAVIA A7 ELEGANCE 1.6 TDI DSG
    Alüminyum Jant 18" Gemini Antrasit Dizayn + Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 + Eibach Pro-Kit Yay + Eibach Pro-Spacer + Dekoratif Marşpiye Takım Nikelaj + Dekoratif Kapı Çıtası + Çelik Pedal Takım + Spor Bagaj Spoyler
    52
    Apple iPhone 7 128 GB Siyah - New Beats Tour - JBL PlayUp - TISSOT PRS 516 EXTREME AUTOMATIC T079.427.27.057.00 - Toshiba Satellite P755-10J - Logitech Performance Mouse MX™
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Teşekkürler

Rica ederim. Ben festivalden 2 ayrı hesaptan çek almıştım,aynı hatta kullalabiliyo mu diye sormak aklıma gelmedi. Diğeri için aramadılar henüz,o da olursa çok iyi olacak. :)

quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Teşekkürler

Rica ederim. Ben festivalden 2 ayrı hesaptan çek almıştım,aynı hatta kullalabiliyo mu diye sormak aklıma gelmedi. Diğeri için aramadılar henüz,o da olursa çok iyi olacak. :)

Bugun öğlen beni de aramışlar ama ulaşamamışlar. Kim aramış mesajı geldi. Geri aradım onları kimsenin bilgisi yok.

Tekrar aramazlarsa gitti çek

Zannedersem diğerleriyle beraber tekrar ararlar. Listenin sonuna atmış olabilirler. P.tesi aramaya başlarlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 23 Aralık 2011; 16:09:28 >

2014 OCTAVIA A7 ELEGANCE 1.6 TDI DSG
    Alüminyum Jant 18" Gemini Antrasit Dizayn + Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 + Eibach Pro-Kit Yay + Eibach Pro-Spacer + Dekoratif Marşpiye Takım Nikelaj + Dekoratif Kapı Çıtası + Çelik Pedal Takım + Spor Bagaj Spoyler
    52
    Apple iPhone 7 128 GB Siyah - New Beats Tour - JBL PlayUp - TISSOT PRS 516 EXTREME AUTOMATIC T079.427.27.057.00 - Toshiba Satellite P755-10J - Logitech Performance Mouse MX™

• multivınn cihazı göndereceklerdi gelmedi kargoyu aradım böyle kayıt yok diyorlar benim gibi multivınn kazanan arkadaşlar varmı aramızda ?????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

beyler 9tl ye 1 gb internet almaya calisan var mi? festivalden sonra oluyormu?

Hayır yenilemiyor. Devam etmek isterseniz 19 TL'ye 6 ay veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopat07

bende baya hamburger yedim bu kampanyadan

internet festivalinde hamburger mi dagittilar :)
  • Turkcell İnternet Festivalinden 50TL Fiberoptik faturalarında kullanılmak üzere çek kazandım. Gönderilmedi. Sebep olarakta biz o çekleri sadece ilk defa abone olacaklara veriyoruz dendi. Kampanya koşullarında böyle bişeyden bahsedilmiyordu. Turkcell'in ve Superonline'ın vericem dediği hediye çeklerine inanmayın kardeşim. Kesin vardır altında birşey.

Orijinalden alıntı: cameler11

Turkcell İnternet Festivalinden 50TL Fiberoptik faturalarında kullanılmak üzere çek kazandım. Gönderilmedi. Sebep olarakta biz o çekleri sadece ilk defa abone olacaklara veriyoruz dendi. Kampanya koşullarında böyle bişeyden bahsedilmiyordu. Turkcell'in ve Superonline'ın vericem dediği hediye çeklerine inanmayın kardeşim. Kesin vardır altında birşey.

bana indirim yapıcaz dediler arayıp bakalım ama bu turkcellin yaptığı nedir ya millete iphone htc ipad gönderiyor 50tl çek için neler yapıyor

Orijinalden alıntı: cameler11

Turkcell İnternet Festivalinden 50TL Fiberoptik faturalarında kullanılmak üzere çek kazandım. Gönderilmedi. Sebep olarakta biz o çekleri sadece ilk defa abone olacaklara veriyoruz dendi. Kampanya koşullarında böyle bişeyden bahsedilmiyordu. Turkcell'in ve Superonline'ın vericem dediği hediye çeklerine inanmayın kardeşim. Kesin vardır altında birşey.

Bende superonline çeki almıştım,gönderilmeyince iletişimden sordum size verilen yanıtın aynısını verdiler.Geçtiğimiz cuma sanırım,superonline'dan aradılar. Aboneliğim olup olmadığını sordular,annem adına olduğunu söyledim.Ve o hesaba indirimi yüklediler.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.