Bildirim
Turkcell Internet Ayarları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nokia Setting Wizard v3.31 diye bir program varmış bi arat istersen..
Denemedim. Nokia telefonum da yok
quote:
Orijinalden alıntı: t3ntativ3
Selam arkadaşlar.Nokia E63 kullanıcısıyım.Turkcell kullanıyorum.Biraz karıştırken Turkcell Interneti sildim.Geri yükleyemiyorum ayarları gönderiyorum fakat kaydetmiyor.Tüm ayarlar kaydedilemiyor.1 ayar kaydedildi diyor.Nasıl yapabilirim yardım edermisiniz
-
-
Menü-Ayarlar-Bağlantı-Erişim Noktaları-Seçenek-Yeni Erişim Noktası Ekle-Bağlantı İsmi : Turkcell İnternet-Erişim Noktası İsmi: internet-Doğrulama: Normal. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbo_
Menü-Ayarlar-Bağlantı-Erişim Noktaları-Seçenek-Yeni Erişim Noktası Ekle-Bağlantı İsmi : Turkcell İnternet-Erişim Noktası İsmi: internet-Doğrulama: Normal.
Saolasın yaptım -
hazır başlık açılmışken bende sorunumu paylaşayım;
nokia 6303i kullnıyorum. mms ve wap çalışmıor. turkcell'den ayar istedim olmadı kendim yapmaya çalıştım olmadı.
tüm ayarlar doğru olmasına rağmen "önce bir paket eriye abone olun" yazıyo ve bağlanmıyor internete.
nasıl aşabilirim bu sorunu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X