Şimdi Ara

TURKCELL'in Yeni vurgunu-FATURALI HAT SAHİPLERİ DİKKAT !İCRA GELEBİLİR ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
49.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu size kim dedi?

Böyle birşey yok, Kanunları okuyun 20 senede gecse Borcunuz var ise belli ek kanunlarda borcun tahsil edileceği ortadaır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 1 Aralık 2013; 17:03:37 >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    İnsanları ciddi şekilde yanıltıyorsunuz, basettiğiniz cümle kanunda var fakat uygulamada alacaklaı taraf için net prosedür devam eder, şuanda maddeyi hatırlamıyorum !

Hatta Arkadaşımdan rica edeceğim gelsin yazsın, her şeynet Avukat, icra kağıtları, Devlet firması kısaca net herşey ortdadır !

Borc tutarı 11 sene öncede kalmış sanıyorum en az 10 adete yakın bir fatura elektrik idaresinin ve mahkemeye verilmiş, tekrar yazıyorum 11 sene öncesinin faturaları !!!

Arkdaşım Avukatı ile itiraz ediyor, aynen sizin söylediğiniz cümleyi Arkadaşımın Avukatıda pişikinlikle söylüyor, birşey alamazlar diye !

Sonuç Devletin yani firmanın Avukatı itirazta sizin bahsettiğiniz detayı söylüyor ama Avukat önlerine kanunda yazan şuan htırlamıyorum kanunu koyuyor !

Dikkat edin, Arkadaşım borcu olmadığını israrla söylüyor, ve faturalarınızı verin anında davayı kapatalım yani 11 sene öncesnin en az 10 adet faturasını istiyorlar, kim saklar aranızda saklayan varmı ?

Bu arada Arkadaşımızda Engellidir yani nefes alamayan bir İnsandan bahsediyoruz, ve uzatmıyorum borc toplamı 6.700 liradan biraz fazla, Arkadaşımız çalışamayan birisi açıkcası Yoksul bir İnsan, Devletin Avukatı bizi ilgilendirmez diyor !

Neyse aramızda paralar toplandı ve borcu kapattık !

Yazdığım herşey gerçektir, belgelerle ispatlıdır, avukatlardan, para makbuzlarına kadar!

• acıyorum bu türkcellilere. hem avea ya göre %100 fazla öde aynı tarifeye, hem selam versen para alsınlar, hemde icra göndersinler. bir yıldır türkcellden uzağım kafam öyle rahat ki...
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Net örnekleri var diyorum, belgeleri var diyorum, Adamöın evinde herşey duruyor, Gariban kurkudan şimdi gözünden sakınıyor !

Siz halen olmaz, alamaz, yapamaz diyorsunuz. Avukat detayını yazdım bakın kafadan birşeyi sallıyorsunuz, size yazılan cevabı bile okumaya üşeniyorsunuz ama Millete Savcılık Hakimlik taslıyorsunuz !

Yazdığım detayları iyi oku, Avukat tutuldu, Arkadaşımın önüne koyulan belgerlerde Avukat dahi şaşırmış aynen sizin kafanız ve Arkadaşımıda ciddi şekilde yanılmış birde onun yüzünden gecen zaman karşılığında 700 lira gibi + para ödendi !

Halen zaman aşımı, kimseyei yanıltmayın bu tür konularda, para sizin cebinizden çıkmayacağı için Klasik Tükiye bilmişliği ''BOŞ VER BİR ŞEY OLMAZ'' bu çağ dışı bir düşüncedir !
  • turkcell kullanmıyorum hem kafam rahat hem de kazık yemiyorum.avea çekmiyor diyenin de aklından şüphe ederim .mağarada yaşıyorsa o ayrı
  • bu arada kampanya,paketler vs. hakkında bilgi vermek istediklerinde iğne deliğine bile girsen seni bulurlar arar bilgi verir ,neden borcu kalan müşterisini bilgilendirmiyor ? ben de 2 sene önce son faturamı ödeyip avea ya geçmiştim şimdi içime kurt düştü .
  • Sen Borcunu 1 sene ödemez ve icralık olursan,isterse aradan 30 yıl geçsin senden gelir alırlar.
    Ancak adam aradan 10 sene geçtikten sonra senin bana borcun var derse "sağ git cüzdan bulursun" demek düşer.
    Arkadaş bunu anlatmaya çalışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOMKARINCAKARARINCA

hocam karşıt dava açın. Muhasebesel olarak sizin 5 yıl saklamanız gerekiyor o belgeyi. aradan 7 yıl geçmiş. art niyetli bile olsalar ki ben art niyetli olduklarını düşünüyorum. Size maddi ve manevi tazminat hakkı doğmaktadır. Bunu kullanın kesinlikle ve kazanın davayı. Başkasına yapamasınlar.

Muhasebe açısından 5 sene ama hukuki olarak toplamda 10 sene saklamak gerekiyor evrakı.. Çünkü ilk 5 sene alacaklı, ikinci 5 sene ise alacak yönetimi şirketleri alacağı takip ediyorlar. Gerçi onlarda 5 sene bitmek üzereyken icrayı güncelliyorlar, bu sayede bir 5 sene daha uzatmış oluyorlar.

Ayrıca 21. yüzyılda bile kağıtla yapılan yazılı tebligat hukuki açıdan geçerlidir. Diğerlerinin hükmü yoktur. Ayrıca 21. yüzyıl ülkeleri olan Amerika'da da Avrupa'da da kağıtla yapılan yazılı tebligat geçerlidir.

Borcu ödemeyecekseniz borçtan kurtulmak için 3. dünya ülkelerine veya muz cumhuriyetlerine gitmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 3 Aralık 2013; 15:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sactionex

Aslında operatör şirketleri bize ödenen faturalar için mail gönderseler ya şu tarihli fatura ödeme bilgileriniz alınmıştır falan die. yok mu bunun yasal bir dayanağı falan? arkadaşın dediği gibi mektup mu kaldı artık? bende daha bugün turkcell faturalıya taşıdım hattı ama bi korku sardı içimi :D

Avea'nın online işlem merkezinde son 6 aylık faturalarınızın ödenip ödenmediğini görebiliyorsunuz. Turkcell'de 6 aylık faturaları görüyorsunuz ama ödenip ödenmediği görEmiyorsunuz. Vodafone'un durumu karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 3 Aralık 2013; 15:48:39 >
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    Bende 10 yıllık turkcell kkullanıcısiyim son dönemlerde problemler yaşıyorum 1 ocak itibarı ile hattı taşıyacağım bir daha da geçmem turkcell e bedava olsa bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ciddi ciddi TURKCELL den kurtulmayı düşünüyorum...
  • Aynı durumdaki bir çok başlığı vodafone ve avea da da gördüm.Çok guvenmeyin operatörünüze..

• Arkadaslar ben turkcell de iki sene calistim bu serefsizler icip icip millete kafalari guzel satis hedeflerini tutturcaz diye yasliyolsrda yasliyorlar... adaletten ve insanliktan nasibi almamis acimasiz gaddar kapitalist bir sistemle calisiyorlar

Olan masum saf iyi niyetli biz turk halkina oluyor...

Bir keresinde genel toplantids sureyya ciliv ceo gorsel vidyolu canli olarak bir koylu vidyosu izletti vidyoda masum koylu bir amca faturali hat kullandigini ve ahira ineklerin yanina gittigi zaman teyzeyi aradigini (karisini) anlatiyodu iyi guzelde nasil oluyosa hep fazla hep uc dort kati fatura geliyo diyodu hat sahiplerine ufluyo ama nabalim kullaniyoz gibi daha komik bir dille anlatmisti ama herkes kahkahayls gulmustu alay konusu etmislrdi yani normal biseymis gibi cok agirima gitmisti...

Yani biz dudukluyoruz insanlara bunuda alistirdik hoslarinagidiyo duduklenmek gibi bisey anlstmisti

Ondan sonra vergi vermesinler diyede cikip yardim falan yapip iyiyi oynarlar kapitalist amerika sistemi iste.. amerikada bsris getiriyo ya savasip yaktigi ulkelere sureyya ciliv iyi seyler ogrenmis amerikalarda turklerin yuz karasi aferin!

• Ayrica bizde turkcell sirket hatlsri varken bile bizim maaslardan asim ucretleri kesilirdi nasil asiyosak artik dudukleme sistemi gerci tum operatorler yapiyor ama ven turkcell in selamini bile almam vodafone kullaniyorum ama surekli takip ediyorum guncel faturami diken ustundeyiz yani surekli... hepsi ayni ama turkcell ayri bir acimasiz gaddar... allah bin belasini versin buradan selamlarimi gonderiyorum tum turkcell ailesine anladiniz siz onu;;)

• Bu tür şeyler hep sizin başınıza mı geliyor anlamadım. Benzer durum Teledünya'da da başınıza gelmiş. Ya fatura ödeme yönteminizde bir sorun var ya da başka bir durum var.

http://resim.donanimhaber.com/m_56257359/f_//tm.htm
  • Tüm operatörler için konuşuyorum.

Olmayan bir borç çıkarılması mümkün değildir. Hattınızı kapattıktan sonra gelen son faturanızı ödemiyorsunuz ondan oluyor. Başka açıklaması yok.

Ha ben son faturayı ödedim de mi geldi diyorsunuz? O zaman son faturayı gecikmeli ödemişsiniz, bir de gecikme faizi faturası kesilmiştir ve bunu da ödememişsinizdir.

Başka şekilde fatura gelmez.
  • Faturalı hat DAHA FAZLA RİSKTİR.
    Her zaman bu tip konulara yazdıgım cümledir.
    Cevaben gelecek klasik cevap ise "Ben senelerdir faturalı hattayım ,böyle bir sorunum olmadı"
    İşte bu cevaba verilecek cevap "BAŞLIK"
    Her faturalı hat sahibi her sene problem yaşayacak diye şart yok ama size de bir gün(er yada geç) çıkabilir .Bekleyin görün.
  • Kontörlü hatta da hiç risk yok zaten. Forumda arayıp onlarcasını bulabileceğine eminim.
    Bayiden yükleme yaptırdım yanlış hatta gitmiş, bana paketin bilmemne olacağını söylemişlerdi ama doğru düzgün konuşmadığım halde - ye düştüm.
    Daha onlarcasını bulabilirim...
    Bu ve bunun gibi konular boş muhabbet başka birşey değil. Kendini kontrol edemeyen 2 dakika birşeye bakması zor gelen insana ön ödemeli de risktir..
  • faturalıyı ödesen dahi ileride borc cıkıp cıkmayacagı belli değil. son faturayı ödeyip hattı kapattıgım halde 5 günlü kullanım için haciz işlemi başlatabiliyorlar.Bir de turkcell e bu kadar para verenleri anlamıyorum pahalı olan daha kaliteli mi oluyor nedir.avea veya vodafone uygun fiyatlı tarifelerden kullanıyorum hiçbir şekilde sıkıntım yok face- tiwtter- haberler-youtube hepsi çatır çatır çalışıyor.hem de kırsal bölgede yaşıyorum.aynı hizmeti vodafone avea fazlasıyla veriyor neden turcelle sürekli 15-20 lira fazla vereyim ki
  • 2002 den beri faturali tcel kullaniciaiyim hic bir sorunla karsilasmadim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.