Şimdi Ara

Turkcell in laboratuar da ulaştığı hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye ’yi ilk kez ışık hızındaki 1.000 Mbps (Megabit per second) internetle tanıştıran Turkcell, bu kez evlere 10 Gbps (Gigabit per second) hızında internet vermeye hazırlanıyor. Bir süredir 10 Gbps hızı evlere ulaştırmak için çalışan ve teknolojisiyle bu güce ulaşan Turkcell, bu hızı ilk kez Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde deneyimletti.
    10 Gbps hızındaki internet, film ve müzik indirmekten online oyunlara kadar pek çok alanda kullanıcılara eşsiz kolaylıklar sağlayacak. 10 Gbps internet bağlantısıyla 20 GB Blu-Ray filmi 19 saniye , 15 şarkılık bir müzik albümünü 0,2 saniye ve 1 GB dosyayı ise 0,8 saniye gibi kısa süre içinde indirmek mümkün olacak.
    Bu yüksek hızı sağlayabilecek kapasiteye ulaşan Turkcell, bu hızı 2017 yılında 40 Gbps ’ye, 2020 yılında ise 100 Gbps ’ye yükseltmeyi planlıyor.
    Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, Turkcell’in teknolojideki gücüne dikkat çekerek, “Böyle bir hıza network olarak hazırız. Türkiye’yi 1000 Mbps ile Turkcell tanıştırdı. Şimdi de evleri 10 Gbps ile yine ilk defa biz tanıştırmayı planlıyoruz. 35 bin 269 kilometrelik fiber ağımızla 1.000 Mbps hızında interneti 2,4 milyon hanenin kapısına götürdük. Fiber abone sayısında birinci olan Turkcell, yeniliklerde ve hızda da lider olmaya devam edecek” dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 mbit fiyatı aylık 999 TL. Kim bilir 10gbit ne kadar olur. Dalga geçiyorlar sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 28 Mart 2016; 12:27:10 >
  • Şişli bomontide 1 mbit veriolqr. Dalga geciolar resmen

• İlk ay 59,99 sonraki 23 ay 9999 tl olur herhalde

• fiyat uçuk olur tabiki adamlarin amaci para bunlarin yerine bizim oraya uydunet gelse akksiz 200tl var veririm en azindan stabil hiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

fiyat uçuk olur tabiki adamlarin amaci para bunlarin yerine bizim oraya uydunet gelse akksiz 200tl var veririm en azindan stabil hiz

edit;Turkcell adsl kullanmiyorum evde adsl yok :D ah bi uydunet gelse

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Uydunet 50 mbit 250GB kullanıyorum. Telefon hizmeti, modem taksidi, hd uydu hepsine 90 TL ödüyorum. 3 ay fatura onlardan hatta. Hız da gayet iyi 48-49 mbit download 4 mbit upload görüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Uydunet 50 mbit 250GB kullanıyorum. Telefon hizmeti, modem taksidi, hd uydu hepsine 90 TL ödüyorum. 3 ay fatura onlardan hatta. Hız da gayet iyi 48-49 mbit download 4 mbit upload görüyorum.

hocam birde akk siz paketleri var 200tl filandi herhalde gerçi 250gb bile yeter Eskişehir/emek mah de yok maalesef buraya da geleceğini sanmıyorum

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Bana 250 GB yetiyor ki yoğun kullanıyorum akşamları. Gündüzleri evde olmadığım için yetiyor belki de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunet 100mbps vardi teknik eleman geldi 100mbpa ile napiyon internet kafami isletiyon diyor evdeyin komsulara dagitiyom

• 10 Gbit hızla 15 şarkılık bir müzik albümünü 0,2 saniye ve 1 GB dosyayı ise 0,8 saniye gibi kısa süre içinde indirmek mümkün olmayacak, rahat olun. Bir kere o sunucuda o 1 GB dosyayı 0,8 saniyede okuyacak disk var mı ve tek siz mi kullanıyorsunuz onu? :D O albümün inmeye başlaması, tam hıza ulaşması vs. yine 5 saniye bulur en azından. :D

Zamanında biri İstanbul'da biri İzmir'de iki sunucuda hesabım vardı, 1.3GB dosyayı İzmir'den İstanbul'a 10 saniye civarı bir sürede aktarmıştım, hatta aktarım bittiğinde ben başlayıp bittiğini bile anlamamıştım. :D Zamanla bu hızlar son kullanıcıya da ulaşacak ama çok aşırı hızlar da anlamsız biraz. Ancak operatörün bölgedeki kapasitesini gösterdiğinden yoğun kullanıma karşı performansını gösteriyor tabi.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Bunlar reklam zaten hocam bende ne oluyor ne bitiyor diye paylaştım

• Laboratuvarda ulaştığı hız= Gerçekte ulaşılamayacak bir hız.
    Tamam len siz de hızlısınız he he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.