Bildirim
Turkcell'in gençlere ayıbı..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sen de benim gibi vodafona gec, kafan rahat etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kört oldu, normal genç tarıfıde dakıka sınırı var dıye gencplusa geçtim orayada kota koydular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 8 Ağustos 2012; 22:30:34 > -
30 yükle yüz mb bedava
quote:
Orijinalden alıntı: seyffullah
Evet bir turkcell kazık günleriyle tekrar karşınızdayız,önce 5 tl zaten kazık olan 100 mb internet 7 tl yapıldı,genc tarifedeyken dakika sınırı var diye genc plus a gectik şimdi basit kazıkçı operator turkcell genç plus a da 600 dk sınırı getirdi,artık bu kazıkçı operatorde durulmaz..
Slz hala turkcell mi kullaniyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
sen de benim gibi vodafona gec, kafan rahat etsin.
kardes hepsine lanet olsun bi aveayı denemedim,vodafonda da 4 ayda 750 tl odedim fatura 10 sene vodafone kullandım -
vodafone ye geçç 7 tl ver sınırsızz net olsunn :) fakat 250 mb den sonra yavaslıyorr -
Artık 250 mb dolmadan da yavaş paket yenilendiğinde bile yavaş
Sizde de böyle mi?
Genç Turkcell'in reklamlarında oynayan ve aklınca turkcell'de işe giricez diye hayalden sevinen 4 arkadaşa mail atmak lazım bu durumu -
ben yaptım tarifesi var. 19 tl ye 500 dk al. sonrasında 5 tl daha var 500 mb internet paketi al.
quote:
Orijinalden alıntı: Echo54
ben yaptım tarifesi var. 19 tl ye 500 dk al. sonrasında 5 tl daha var 500 mb internet paketi al.
Ben yaptım ın avantajı kaldı mı ki?
250 dk heryöne
250 dk turkcelliçi oldu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell mi türk telekom mu
- telefonum gizliden arıyor nasıl çıkarılır
- turkcell data hattı
- faturaya ek alınan telefon borcu kapatma vodafone
- turkcell bireysel ses hattı nedir
- özel numara bulma
- wifi araması nedir
- turkcell akıllı fatura nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- e devlet tarife karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X