Şimdi Ara

Turkcell'in gençlere ayıbı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bir turkcell kazık günleriyle tekrar karşınızdayız,önce 5 tl zaten kazık olan 100 mb internet 7 tl yapıldı,genc tarifedeyken dakika sınırı var diye genc plus a gectik şimdi basit kazıkçı operator turkcell genç plus a da 600 dk sınırı getirdi,artık bu kazıkçı operatorde durulmaz..

• sen de benim gibi vodafona gec, kafan rahat etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kört oldu, normal genç tarıfıde dakıka sınırı var dıye gencplusa geçtim orayada kota koydular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 8 Ağustos 2012; 22:30:34 >
  • 30 yükle yüz mb bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Evet bir turkcell kazık günleriyle tekrar karşınızdayız,önce 5 tl zaten kazık olan 100 mb internet 7 tl yapıldı,genc tarifedeyken dakika sınırı var diye genc plus a gectik şimdi basit kazıkçı operator turkcell genç plus a da 600 dk sınırı getirdi,artık bu kazıkçı operatorde durulmaz..

Slz hala turkcell mi kullaniyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

sen de benim gibi vodafona gec, kafan rahat etsin.

kardes hepsine lanet olsun bi aveayı denemedim,vodafonda da 4 ayda 750 tl odedim fatura 10 sene vodafone kullandım
  • vodafone ye geçç 7 tl ver sınırsızz net olsunn :) fakat 250 mb den sonra yavaslıyorr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom'un Terbiyesizliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Artık 250 mb dolmadan da yavaş paket yenilendiğinde bile yavaş
    Sizde de böyle mi?

• Genç Turkcell'in reklamlarında oynayan ve aklınca turkcell'de işe giricez diye hayalden sevinen 4 arkadaşa mail atmak lazım bu durumu
  • ben yaptım tarifesi var. 19 tl ye 500 dk al. sonrasında 5 tl daha var 500 mb internet paketi al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

ben yaptım tarifesi var. 19 tl ye 500 dk al. sonrasında 5 tl daha var 500 mb internet paketi al.

Ben yaptım ın avantajı kaldı mı ki?
    250 dk heryöne
    250 dk turkcelliçi oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.