Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili şüphelerim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce n95'im vardı 3G'ye bile geçmeyi istememiştim ancak yakın zamanda HTC HD2 alınca mecburen turkcell gold plus üyesi oldum ancak mevcut olan 1 GB kota yaklaşık 15 günde doluyor herhangi birşey indirmiyorum ve çok yoğun internet de kullanmıyorum bana çok şüpheli geliyor zira evimdeki ttnet kotası ayda 600-900mb anca buluyor ki maillerin eklerini de indirdiğim ve bilgisayarın güncelleme yüklediğini düşünürsek bence turkcell biraz iteliyor, bunu nasıl ayrıntılı bir şekilde incelerim acaba

• Telefonun sayacından kontrol edebilirsiniz.

Ttnet kota = download

Turkcell kota = download + upload
  • HD2 alıp evde kotalı internet kullanmak komik geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don
    HD2 alıp evde kotalı internet kullanmak komik geldi bana

Neden? Her insanın ihtiyacı farklıdır. Ben de iphone kullanıyorum ve benim de internet kotali. Çünkü zaten gündüz is yerinde internetim var. Akşamları icinde 4 gb çok rahat rahat yetiyor. Gereksinim duymuyorum daha fazlasına.
  • Sizde haklısınız kotalı neti evde kimse görmüyor ama ayfon 50 metreden bile karizma duruyor

Üniversite ögrencilerinin evde sabah akşam makarna yiyip dışarıya jölesiz ve marka kıyafetsiz çıkmaması gibi

Hemen savunmaya geçmeyin açık seçik imaj meselesi işte(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 12 Nisan 2010; 12:38:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Sizde haklısınız kotalı neti evde kimse görmüyor ama ayfon 50 metreden bile karizma duruyor

Üniversite ögrencilerinin evde sabah akşam makarna yiyip dışarıya jölesiz ve marka kıyafetsiz çıkmaması gibi

Hemen savunmaya geçmeyin açık seçik imaj meselesi işte(:

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Arkadaşlar daha önce n95'im vardı 3G'ye bile geçmeyi istememiştim ancak yakın zamanda HTC HD2 alınca mecburen turkcell gold plus üyesi oldum ancak mevcut olan 1 GB kota yaklaşık 15 günde doluyor herhangi birşey indirmiyorum ve çok yoğun internet de kullanmıyorum bana çok şüpheli geliyor zira evimdeki ttnet kotası ayda 600-900mb anca buluyor ki maillerin eklerini de indirdiğim ve bilgisayarın güncelleme yüklediğini düşünürsek bence turkcell biraz iteliyor, bunu nasıl ayrıntılı bir şekilde incelerim acaba

bunu yazarak kaç insanı suçladığınızın farkında mısınız?! sadece turkcell için değil, hepsi de önemli bilgileri minicik yazılara saklıyor ve sizde bunları okumakla mükellefsiniz, okumazsanız böyle canınız yanar. iftira atmak büyük bir hata, kime olursa olsun, evet onlar uyanık geçiniyorlar, kullanıcılar daha da uyanık olursa hiçbir problem kalmaz ama iftira başka birşey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne iftirası güzel kardeşim, minicik yazılara yazana sorcaksın neden minicik yazılara yazıyosun diye,.
    aradım müşteri hizmetlerini , bitmiş kotanız kullanmışsınız diyo ne diyim şimdi ben telefondan 1 gb internet mi kullanılır, evde internetim var işte internetim var bizde biliyoruzz ki söylüyoruz birşeyler, ayrıca yazarakta suçlanıyorlarsa suçluyorum benim kanaatim turkcel bir şekilde bana geçirdi. Ayrıca ne yapıcam, internetimi 4 gb yapıp kamu tarifesine geçicem toplam 90 tl ,sayaç programı var onu kurup beklicem bu arada kaybeden turkcel olucak çünkü şu anda gold plus üyesiyim 110tl ödüyorum 6000dk konuşmanın da ayda 450 dakikasını kullanmışım anla ne kadar telefon kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.