Şimdi Ara

Turkcell-ID

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı farklı şifreler ezberlemeye, aklınızda tutmaya, her yere kullanıcı adı/şifre yazıp sonra nereye yazdığınızı aramaya, Turkcell-ID’de tek bir kullanıcı adı ve şifre yaratarak son verebilirsiniz.

Turkcell-ID

Turkcell-ID’yi pek çok yerli site dışında Open ID Logosu gördünüz sitelerde de kullanabilirsiniz.

Turkcell-ID’nizi bu sitelerde kullanmak için giriş yapacağınız sitede Open ID opsiyonunu seçmek ve turkcellid.turkcell.com.tr/Turkcell-ID kullanıcı ismi ve Turkcell-ID şifrenizi girmeniz yeterlidir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/hayatinizikolaylastirin/turkcellid

NOT: Turkcell-ID almak ve kullanmak tamamen ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 7 Mart 2011; 19:38:17 >

• bunu çok önce duymuştum ama üye olunabilecek siteler yetersiz gelmişti.
  • beni kendileri üye yapmış, şifrenizi güncelleyin diye mail atmışlar. kullanıcı adım ve şifrem gnctrkll.com'daki ile aynı, sanırım burdan aktarmışlar. şimdi biz bu id ile web sitelerine mi giriş yapacaz, nasıl oluyor yani? çünkü kayıtlı bilgilerde telefon numaramız yazıyor, başkasının eline geçmesin.
  • Bazı bloglarda yorum yazmak için mesela Open ID ile oturum açmanız gerekiyor.
  • Bu konuda herhangi yeni bir bilgisi olan bir arkadaş var mı?

Her sitede ayrı şifre girmek bir yana / ayrı üye olmak hem zaman kaybı hem de can sıkıcı. Mantıklı bir alternatif durum bulursam. Yararlanmak istiyorum.

Şimdi Turkcellid, bilinen Openid sistemi. Bir alternatif olarak Browserid (Mozilla) var. Browserid şimdi aşama olarak nerde bilgisi olan bir arkadaş var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Server kayıtlı telefon
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.