Şimdi Ara

TURKCELL İ KINIYORUM VE SORUMLULUĞUNU BİLMEYE DAVET EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
19.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, panasonic g50 tlf var hazır kart kullanıyorum.daha önce sanki cebimden mesajlar gönderilmiş gibi rapor ediyor ve konturler düşüyordu. satın aldığım yere sordum. beyninde sorun vardır dediler ve mesaj olayı kesildi. şimdi cebime kısa mesajla 3782 sevis nosu ile paparazi haberleri geliyor ve kontörlerim düşüyor. herhangi bir yere üye olmadığım halde bu nasıl oluyor 500-600 kontörüm vardı 106 ya düştü.http://1b1.pseudotx.com/download/TUR456A68FCC0A8FE1A01D2BB9FFC32FD92/nefes.amr yazan 3783 nolu servisten mesaj geliyor.bu konuda acilen yardım ederseniz sevinirim yoksa sim kartı kapattırıp avea ya geçecem.

dün turkcelle müşteri hizmetlerine yazdım bugun gönderdikleri maile bakın . böyle saçmalık olur mu? kınıyorum turkcelli. en kısa zamanda turkcelli kapatacam ve başka servise geçecem ve herkese de bu yaptıklarını anlatacam....

Sayın .......,

Paparazzi servis mesajlari Ditomito Logo ve Melodi servisine aittir. Ditomito Logo & Melodi Servisi Turkcell'e ait bir servis değildir. Turkcell sadece servis sağlayıcı konumdadır. Bu nedenle servis ile ilgili konularda aşağıdaki numaradan bilgi almanızı rica ederiz.

Ditomito Logo & Melodi Servisi Müşteri Hİzmetleri Numarası : 0 2123371532 (09:00-20:00) arası

Yanitimizla ilgili goruslerinizi Bizi değerlendirin linkinden paylaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Aslı Şakiroğlu

Müşteri Çözüm Merkezi

• müşteri hizmetlerini arasana orda numara vermişler ama bunu yeni anlamış olman çok ilginç çünki bu gibi mesajların altında kimin gönderdiği ve telefon numarası hep yazar
  • sen belkide bu olayı yasamadıgın icin bilmiyorsun fakat bu msjin altında gercekten nerden geldigi yazmadıgı gibi elinde tek bildigin 3781den gonderilen sacma sapan mesajlar oluyor. benimde bayagı konturum gitmis,turkcelimi 1ayın sonunda actigimda -20 kontorum kaldigini farkettim. kesinlikle razalet bi durum.. eminimki hala bu olaydan muzdarip insanlar vardir. turkcell gercekten musterilerinin degerini bilmiyor,DİKKAT!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaren_02

sen belkide bu olayı yasamadıgın icin bilmiyorsun fakat bu msjin altında gercekten nerden geldigi yazmadıgı gibi elinde tek bildigin 3781den gonderilen sacma sapan mesajlar oluyor. benimde bayagı konturum gitmis,turkcelimi 1ayın sonunda actigimda -20 kontorum kaldigini farkettim. kesinlikle razalet bi durum.. eminimki hala bu olaydan muzdarip insanlar vardir. turkcell gercekten musterilerinin degerini bilmiyor,DİKKAT!!

haklı olabilirsin yaren ancak bu gibi tuzaklarada düşmemek lazım ben zaten turkcellde firstclass aboneyim bu gibi mesajlarda direk müşteri hizmtlerinden kapatabiliyorum ve tvde gördüğüm her alt yazıyada mesaj atmıyorum "neslihan yaz 3477'ye gönder" , "PESEK yaz 3444'e gönder telefonun eşşek gibi anırsın" vs gibi saçma sapan yerlere mesaj atıp onların tuzaklarına düşmüyorum

• ya zaten garip olanda o,sonucta bende o her gordugu olaya atlayan bi insan degilim. hatta dedimki ben turkcellimi hic acmadıgım(!) halde bu msjlar maalesef bana geldi,yani acmadgm bi hat ustunden neslihan yazip 3784e falan gonderemem... ve ustelik musteri hizmetleri kapatmamakta direndi aradıgımda.. yani en azından anladıkki memleketimizde belli kalıpların dısına cıkamıcaz hicbirzaman..musteri hizmetlerine bile is yaptırabilmek icin firstclass musteri olmak gerekiyor desenize acı verici bir olay....
  • peki sen haklısın
  • Arkadaşlar bahse konu servisten bana da mesajlar geliyordu. 0212 337 15 32 numaradan servis üyeliğimi iptal ettirdim. Şu an rahatım. Ama şunu hala anlamadım: ben nasıl o servise isteğim dışında uye oldum? Turkcell'i bu konuda sorgulamak gerekir sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olayin turkcell'le alakasi yok ki
    İnternette gezerken bile numarani 1yere yazdigin icin basina gelmis olabilir bu.
  • bende kınıyorum tüm güvenimi kaybettim ve turkcelli protesto ediyorum
    madem servis sağlayıcısı ve müşterileri şikayetçi neden hiçbirşey yapamıyor anlamıyorum
  • Turkcell doymuş artık ..... biraz aç kalsınlarda görsünler ... umarım avea ile başlayan ucuz konuşma olayı vodafone ile daha da iyi olur ve tüm abonelerini kaybederler .... Bende nefret ediyorum turkcell'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 4 Ekim 2006; 17:39:31 >
  • Bu olayda Turkcellin bir suçu yokki. Turkcell 5-10 tane illegal abonelik ilemi para kazanacak. Madem istemiyorsunuz geçin avea var telsim var serbest piyasa var
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Bu olayda Turkcellin bir suçu yokki. Turkcell 5-10 tane illegal abonelik ilemi para kazanacak. Madem istemiyorsunuz geçin avea var telsim var serbest piyasa var

Sen arkadaşın yazdıklarını önce tam olarak oku istersen istemediği mesajlar gelip kontörlerinin düştüğünü söylüyor ... TABİ KENDİ DAHA ÖNCE ABONE OLMADIYSA BU SERVİSE Adamlar seni SEVSİN ondan sonra serbest piyasa var deyin var mı böyle olay ??? Allah Allah

• quote:

Bu olayda Turkcellin bir suçu yokki. Turkcell 5-10 tane illegal abonelik ilemi para kazanacak. Madem istemiyorsunuz geçin avea var telsim var serbest piyasa var

Okumadan cevap bu olsa gerek
  • quote:

turkcell abonelerin basına gelmesi muhtemel bir olay benide turkcell msn abonesi yapmışlar hiç bir talebim olmadığı halde müşteri hizmetlerini aradım bir yanlışlık oldu dediler bu nasıl bir yanlışklıksa? şimdi bı turkcell in değilde kimin suçu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nika48

quote:

turkcell abonelerin basına gelmesi muhtemel bir olay benide turkcell msn abonesi yapmışlar hiç bir talebim olmadığı halde müşteri hizmetlerini aradım bir yanlışlık oldu dediler bu nasıl bir yanlışklıksa? şimdi bı turkcell in değilde kimin suçu??

tcell messenger turkcellin vermiş olduğu bir hizmet zaten. başka firmaların bu hizmetle ilgisi yok bu sebeble bu serviste tek muhattabınız turkcell. ama turkcell aracılığıyla hizmet veren başka şirketler var. sms.ac logizmo cepmaster vs... vs... bu şirketlerden turkcell aracılığı ile hizmet alındığında bunun sorumlusu turkcell değil bu servislerin alındığı şirkettir. bu sebeblede bu tür sorunlarda bu hizmeti veren şirketin telefon numaralarını vererek sorunu onların çözebileceğini söylüyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

quote:

tcell messenger turkcellin vermiş olduğu bir hizmet zaten. başka firmaların bu hizmetle ilgisi yok bu sebeble bu serviste tek muhattabınız turkcell. ama turkcell aracılığıyla hizmet veren başka şirketler var. sms.ac logizmo cepmaster vs... vs... bu şirketlerden turkcell aracılığı ile hizmet alındığında bunun sorumlusu turkcell değil bu servislerin alındığı şirkettir. bu sebeblede bu tür sorunlarda bu hizmeti veren şirketin telefon numaralarını vererek sorunu onların çözebileceğini söylüyorlar.

benim matabım turcell di ve onlarla çözdüm tabi bu hiç kullanmadığım ve istemediğim halde ekstaradan 22 ytl para ödedim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

quote:

benim matabım turcell di ve onlarla çözdüm tabi bu hiç kullanmadığım ve istemediğim halde ekstaradan 22 ytl para ödedim.

yanlışlık olduğunu kabul ediyorlar ise ücreti bi sonraki faturadan düşmeleri gerekir.

• 02123371532 Dito Mito Müşteri hizmetlerini ara anonsu duyar duymaz 2 yi tuşla numaranı tuşla ve tekrar 2 ye bas 30 sn yede iptal işlemini gerçekleştir

21233715332 aranacak => 2 tuşlaması yapılacak=>numara başına 0 konulmadan yazılacak 535xxxxxxx=>Ve tekrar 2 tuşlanacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

Olayin turkcell'le alakasi yok ki
    İnternette gezerken bile numarani 1yere yazdigin icin basina gelmis olabilir bu.

dogru söylüyorsun sen istemesende ister istemez üye oluyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİON KRAL

quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

Olayin turkcell'le alakasi yok ki

dogru söylüyorsun sen istemesende ister istemez üye oluyorsun

Neden uğraşıyorsun ki konuyuwww.sikayetvar.comwww.sikayetim.com sitesine yaz onlar hemen seni arar ilgilenirler. selamlar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.