Şimdi Ara

TURKCELL İ KINIYORUM VE SORUMLULUĞUNU BİLMEYE DAVET EDİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
19.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar bana da girdi fatura elime geçince şok oldum. nasıl oldu biliyorum ama ditomitoya abone etmişler her gün mesaj geliyor. bende nerden geliyor diye merak ediyordum..... nasıl çözülecek bilmiyorum ama sonuçta bu Turkcell in ayıbı servisi o sağlıyor adamlar Turkcell üzereinden dolandırıcılık yapıyor ve buna Turkcell göz yumuyor. Belki de perde arkasından o şirkete ortaktır veya zaten kendisinindir.
  • ayrıca arkadaşlar aman dikkat daha kötüsü mobil oyuncu diye bir yerden mesaj geliyor bu da tam. 6.6 YTL +KDV
  • quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

ayrıca arkadaşlar aman dikkat daha kötüsü mobil oyuncu diye bir yerden mesaj geliyor bu da tam. 6.6 YTL +KDV

uyarlarını dikkate alacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxy

02123371532 Dito Mito Müşteri hizmetlerini ara anonsu duyar duymaz 2 yi tuşla numaranı tuşla ve tekrar 2 ye bas 30 sn yede iptal işlemini gerçekleştir

21233715332 aranacak => 2 tuşlaması yapılacak=>numara başına 0 konulmadan yazılacak 535xxxxxxx=>Ve tekrar 2 tuşlanacak

DitoMito telefon numaralarını değiştirmiş. Yeni telefon numaraları 0 216 542 40 00
    İptal işlemi için santral numarasından sonra aynen üstte anlatıldığı gibi devam edin.

• aranacak => 2 tuşlaması yapılacak=>numara başına 0 konulmadan yazılacak 535xxxxxxx=>Ve tekrar 2 tuşlanacak

DitoMito telefon numaralarını değiştirmiş. Yeni telefon numaraları 0 216 542 40 00
    İptal işlemi için santral numarasından sonra aynen üstte anlatıldığı gibi devam edin.

bilgi icin teşekkurler..
    nerden cıktıysa bu.. benden baya bi kontor yemiş..yurtdışında oldugumdan hattı kullanmamıştım... kontrol ettigimde şok oldum..

neyse bilgiler icin tekrar teşekkur

işe yaradı

• quote:

Orjinalden alıntı: |

quote:

02123371532 Dito Mito Müşteri hizmetlerini ara anonsu duyar duymaz 2 yi tuşla numaranı tuşla ve tekrar 2 ye bas 30 sn yede iptal işlemini gerçekleştir

21233715332 aranacak => 2 tuşlaması yapılacak=>numara başına 0 konulmadan yazılacak 535xxxxxxx=>Ve tekrar 2 tuşlanacak

yok numara değişti ama işlem şöle oluyor artık 02165424000 aranacak => 2 tuşlaması yapılacak=>numara başına 0 konulmadan yazılacak 535xxxxxxx=>0 tuşlanacak

• iyide zaten aynısı soylenmiş..
    duzelttigin sey ne?
    quote:

quote:

quote:

yok numara değişti ama işlem şöle oluyor artık 02165424000 aranacak => 2 tuşlaması yapılacak=>numara başına 0 konulmadan yazılacak 535xxxxxxx=>0 tuşlanacak

• quote:

Orjinalden alıntı: sebenlim

iyide zaten aynısı soylenmiş..
    duzelttigin sey ne?
    quote:

quote:

quote:

yok hayır düzelttiğim onaylamak için son olarak 2 ye basıyorduk artık 0 a basıyoruz

• yahı cidden akıl var mantık var daha ilk mesajdan koptum ne alaka ... yahu sorununu okudum dedim turkcell saçma sapan bişeyler yazmıştırda ondan kınıyolardır.... yok anam ne alaka... adamlar yazmış turkcell'le bir alası yoktur bu kuruluşun....
    zaten tv'de çıkan bilmemne yaz bilmemnereye mesajlarındademiyor ki turkcell'İn bir hizmetidir... sadece turkcell için şu kadar kontör'e patlar telsim için şu kadara... fln!!

yani niye kınanıyor anlamadım... herkes ayrı bir düşman şu turkcell'e.... adamlar köklü şirket bayanlar baylar... bütün mailler yanıtlanıyor ve o kadar abone dinleniyor bi şekilde çözüm bulunmaya çalışılıyor... lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rule of diee

yahı cidden akıl var mantık var daha ilk mesajdan koptum ne alaka ... yahu sorununu okudum dedim turkcell saçma sapan bişeyler yazmıştırda ondan kınıyolardır.... yok anam ne alaka... adamlar yazmış turkcell'le bir alası yoktur bu kuruluşun....
    zaten tv'de çıkan bilmemne yaz bilmemnereye mesajlarındademiyor ki turkcell'İn bir hizmetidir... sadece turkcell için şu kadar kontör'e patlar telsim için şu kadara... fln!!

yani niye kınanıyor anlamadım... herkes ayrı bir düşman şu turkcell'e.... adamlar köklü şirket bayanlar baylar... bütün mailler yanıtlanıyor ve o kadar abone dinleniyor bi şekilde çözüm bulunmaya çalışılıyor... lütfen...

Olayı algılamayı başarabilmiş arkadaşlarıda görmek güzel şimdi şöle düşünün ;

Sizin evinizde güçlü bir server var ve siz bu server in içinde yuklu olan melodileri wap yoluyla veya sms yoluyla satıyorsunuz turkcell le anlaşmanız var sizden logo veya melodi talep eden abonenin numarası sizin serverıza giriyor hooop bi tane abone geldi bile siz şimdi onun numarasını gördünüz hemen abone yapıyorsunuzki şirketiniz daha çok para kazansın derken 2 derken 3.

şimdi soruyorum size logo melodi talep etmeyen kişilerin bu servislerin numaraları nerden görülecek turkcell bu servislerle siizn uyeliğinizi paylaşmaz paylaşmak istesede kanuni olarak paylaşamaz

muhakkak bir talebiniz olması gerekir ya wap yoluyla yaaa internet yoluyla yada sms yoluyla benim telefonuma hiçbir servis mesajı gelmiyor neden çünkü bana gelen hiçbirşeyi cevaplamıyorum veya biryerlerden beleş diye talepte bulunmuyorum çünkü bu ülkede kimse kimseye BEDAVA BİRŞEY VERMEZ

• konunun turkcell ile ne alakaası var
    ha tamam bende nefret ediyorum turkcell den ama sorun turkcell den kaynaklanmıyor bu sefer.
    o zaman siz gidip bi orneğin megane alın ve yolda seyahat ederken yanlıs bi yola girin ve farkına varmadan 100 ytl lik benzin harcayın.
    bu 100 ytl lik benzin mastrafının sorumlusu olarak renault u gormek ne kadar mantıklı....
  • e yani!!

deee ben hala bu forum kitlesinin büyük çoğunluğundaki 'anti-turkcell' 'li olmaolayına hayret ediyorum ve sebebi çok da merak ediyorum...
  • AYNEN ABİCİM
  • değerli TURKCELL kullanıcıları bu logo&melodi servislerini kendinizde iptal edebilirsiniz.

Aldığınız kısa mesajı 2780'e göndererek bir daha bu konuda size kısa mesaj gönderilmemesini sağlayabilirsiniz. Ön ödemeli hatlar için. Ya da;
    IVR (Sesli Yanıt Sistemi)
    757 27 80 numaralı telefonu arayarak almak istemediğiniz mesajın konusunu belirtebilir, bir daha bu konuda size kısa mesaj gönderilmemesini sağlayabilirsiniz ayrıyeten kısa mesaj ve 757 27 80 Sesli Yanıt Sistemi kanallarından ücretsiz olarak verilmektetir.
  • abla!!
    kaç yaşındasın sen bakayım?? benim ne yazdığımı okudun da mı onayladın?? hıı hıı!!

quote:

Orjinalden alıntı: sercan93

AYNEN ABİCİM

• quote:

Orjinalden alıntı: georgia

konunun turkcell ile ne alakaası var
    ha tamam bende nefret ediyorum turkcell den ama sorun turkcell den kaynaklanmıyor bu sefer.
    o zaman siz gidip bi orneğin megane alın ve yolda seyahat ederken yanlıs bi yola girin ve farkına varmadan 100 ytl lik benzin harcayın.
    bu 100 ytl lik benzin mastrafının sorumlusu olarak renault u gormek ne kadar mantıklı....

senin bahsettiğin shubuo ile ilgili yani yeni adıyla turkcell-im fakat bu serviese yapılan aboneliklerin bilgisini verir

turkcell e ait olmayan 100 lerce servis vardır vibramobil ,cepmaster, smsnet ,resimmelodi ,pixofun, logizmo
    bunlar turkcell ait olmayan servislerdir ve vermiş oldugun o numaradan tespiti sağlanamaz bilgine
    ama yinede shubuo servisleri icin dogru bilgidir tsklrl
  • 3782 3783 gelen mesajlar Ditomito isimli turkcell e ait olmayan servise aittir aşağıdaki gibi iptal edilebilir

02165424000 ditomito aranacak => 2 tuşlaması yapılacak=>numara başına 0 konulmadan yazılacak 535xxxxxxx=>0 tuşlanacak

not: neden tekrar yazdım google dan 3783 3782 gibi birçok turkcell abonesi belalısı konuma gelen servis ile ilgili google servis numarasıyla arama yapıldıgında çıkmamaktaydı şimdi artık internet bilgisine ulaşmaya çalışacak olan insanlara bir faydamız dokunacak :)
  • arkadaslar turkcell uzerinden verilen bu hizmette melodi resim oyun gibi hizmetlere uye olmak istediginizde ya da ki en cok dusulen tuzaktir bu servis mesaji diye gelen fakat turkcell ile alakasi olmayan servis mesajini onayladiginiz zaman (bazi teller mesaji acar acmaz sormadan onayliyor) wap uzerinden sizi uye yapiyor.

mesela : servis mesaji geliyor basligina bakiyorsunuz. bilmem ne dedikodulari cebine gelsin... bu mesaja gittiginizde (onay verdiginizde ya da dedigim gibi bazi teller acar acmaz mesaji otamatik olarak mesajin iceriginde olan wap linkine gidiyor) sizi uye olarak aliyor ve konturlerinizi hortumluyor.

turkcell in buna mudahalesi olabilir bence. oncelikle mms ve servis mesaj ayarlari turkcell de reklamlari almak uzere ayarli. bu da bu tip sacma isleri musallat ediyor. eger kendi reklamini yapacaksa yapsin ancak baskalarinin reklamina karsi bizi savunmasiz birakmasin.

turkcell bir de numara oldugu bu kadar belli bir ise destek veriyorsa da yuh diyorum...

• Benim 20 milyon abonem olsa böyle 50-100 kontörün hesabını yapanlarla uğraşmazdım

Kaliteli hizmet veriyorum kardeşim derdim
  • CEP TELEFONU KULLANICILARI VE ÖZELLİKLE HAZIR KART KULLANICILARININ DİKKATİNE,
    Melodi ve Logo servislerinin müşteriyi kelime canbazlığı metoduyla, müşterinin bilgisi dışı oluşturduğu abonelik tipi dolandırıcılık sistemiyle yaptığı kontür soygunu
    Logo ve müzik indirme konusunda faaliyet gösterenwww.cepmaster.com (Tel: 0216 411 09 10) internet adresinde faaliyet gösteren site bir kereliğine melodi indirmek için girmiş olduğumda beni bilgim dışı abone ederek ve firmadan konuştuğum kişilerden aldığım bilgiye göre yaklaşık 4 aydır her hafta 50 kontör abonelik bedeli olarak (08.06.2006’ tarihinden beri yaklaşık toplam 1000 kontör) hiçbir hizmet almadığım halde telefonumdan tahsil etmişlerdir. Benim gibi tahminim binlerce kişi şu anda bir kereliğine melodi veya logo indirmek üzere bu siteye girdiklerinde kişiler farkında olmadan zorunlu abone edilmekte ve hiçbir hizmet alınmadan ve bu şirket tarafından hiçbir bilgilendirme yapılmadan otomatik olarak bu kişilerin telefonundan bu kontörler tahsil edilmektedir. Şu anda bu tip sağmal kontör gaspına binlerce hazır kart abonesi farkında olmadan maruzdur. Bu milyonlarca YTL’lik pazarda birçok bilgisayar firması nemalanmaktadır. Bu bilgim dışı gerçekleşen konu ile ilgili olarak firmanızdan, mağduriyetimin giderilmesi ve bu tip kontör transferlerinin kulanıcının okeyi ile alınması konusunda kullanıcıya bilgilendirme mesajı geçilmesi, hiçbir hizmet alınmadan ve firma tarafından hiçbir hizmet verilmeden kontörlerin gasp edilmesinin önüne geçilmesinin önlenmesi ve mağduriyetimin giderilmesi ile ilgili olarak Turkcell şirketini aradım. Mağduriyetim konusunda birşey yapamayacaklarını bildirdiler. Benim onayım ve rızam olmadan benim kontörlerimin gasp edilişine seyirci kalan bu firmanın müşterisini bu şekilde mağdur durumda bırakmasına ve bu konuda en ufak bir emniyetsel önlem almamasına anlam getirmek çok zor. Herhalde şu anda binlerce kişinin bilgisi dışında ve bu kişiler bu durumun farkında bile olmadan kontörler gasp edilmekte ve bu fırsat soygunu devam etmektedir. ŞUNU UNUTMAYALIM Kİ MİLYONLARCA CEP TELEFONU ABONESİ FARKINDA OLMADAN ABONELİK TUZAĞI İLE BU DOLANDIRICILIK SİSTEMİ İLE HALEN SOYULMAKTADIR. LÜTFEN TURKCELL, ARİA, TELSİM ABONELERİNİZİ BU KONUDA BİLGİLENDİR VE BU SOYGUNA DUR DE. Bu konuda haberi ve bilgisi olmadan binlerce kişinin kontörlerinin gasp edilmesini engelleme konusunda yardımlarınızı bekler, saygılar sunarım.

Not. Konu ile ilgili şikayetimi bildirdikten sonra Kadıköy’de faaliyet gösteren bu şirket internet adresini kapatmıştır. Çünkü Milliyet gazetesinde şirketin e-mail adresini afişe ettim. Yalnız telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Zafer BAŞER

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.