Şimdi Ara

turkcell hukuk bürosu terbiyesizliği tehdit etmesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
18.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1000 lira uzeri borcunun taksitle odenecegine dair yasal zorunluluk yok. turkcell sana hizmet verirken hizmeti taksit taksit mi verdi.

    artik avukatliksin avukatin merhametine kalmissin, ister 10 taksit yapar ister taksit yapmaz.

    ev haczi kalkmadi. evine hacze gelinebilir,hacze kabil mal varsa haczedilir. maasina haciz konur. icra dosyasina yapilan her islemin masrafi senin borcuna eklenir.

    bazi arkadaslar demis ya odeme diye borc senin arkadan surekli masraf eklene eklene gelir dag kadar olur. bir bankaya aps ile yazi yazilmasi 26.5 tl turkiyede kac banka var masrafi carp borcuna ekle. 3 ayda bir bunun tekrarlandigi dusun.

    hacze mi gelindi. en az 200 tl borcuna ekle.

    hala borcunu odemedin mi aciz vesikasi mi alindi. ileride mirascin kimse onlarin karsisina cikar. colugun cocugun ugrasir.

    ha tehdit demissin ben tehditsel bisey goremedim. buroyu sikayet demissin etmek en dogal hakkin tabi. edebilirsin sikayet basvuru parasini odeyip. ama sikayet parasi odemek yerine borcunu odemen daha mantikli :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kimseyi düşürmesin arkadaşlar, düşmez kalkmaz bir Allah. Herkez hayatı boyunca mali sıkıntılar ile karşılaşabilir arkadaşımızda borcunu ödemeyeceğim demiyor sadece karşı taraftan kolaylık bekliyor. Öncelikle bazı arkadaşlarda bahsetmiş direk hacize gelemiyorlar. Yargıtayında bu konuda aldığı kararı incelemeni tavsiye ederim.
    YARGITAY 13. HUKUK DAİRESİ
    Esas : 2015/10571
    Karar : 2015/8738
    Karar Tarihi : 18.03.2015
  • İcralık alacakların tehdit yoluyla istenmesi suçtur. İcra tebliği geldiği günden sonra 5 gün içinde ilgili icra dairesine dilekçe yazarak mal beyanı yaparsanız ilgili daire üstünüze gelmez. yapmazsanız vicdansız avukatlar yakanızdyınan düşmez. bu tür tehditvari mesajlar yollayan avukatları ve ilgili avukatlık bürosunu o şehrin barosuna şikayet edin. gerekirse savcılığa verin. kimse kimseyi tehdit edemez.onlar hiç bir işi olmayan geliri olmayan ev kadınlarına telefon satarken iyide bunu nasıl ödeyecek demiyen gsm firması çok mu masum? memlekette her 3 kişiden 1 kişi icralık. bu bizim suçumuz değil.korkmayın
  • Alacaklı her zaman haklı, ama etik olmalı isterken.

    Mesela AVCI HUKUK bürosu var. Burada çalışanlar tamamen mafya ağzıyla, o tutmayınca mahalle ağzıyla, oda tutmayınca bildikleri bütün pislik ve çirkeflikleri yaparak para almaya çalışan yaratıklarla dolu. İnsan ödeyecekse bile ödeyesi gelmez, çünkü güven telkin etmiyorlar en başta. Avukatlık bürosumu, gasp bürosumu belli değil.
  • Avea zamanından kalma yani yaklaşık 8-9 yıl öncesine ait bir borcum var. Şeref yoksunları kapatırdığım hatta sonrasında yine fatura çıkartmaya devam etmişler ödenmeyen üç fatura sonrası da hattı kapatmışlar. Sonrada avukatlar aramaya başladı yaklaşık dört yıldır arıyorlar bende her defasında s.k.t.r çekip suratlarına kapatıyorum. Şu anda bu dört yıllık süreçte benim dosya 3. avukatlık bürosuna gelmiş durumda. Evime sürekli kağıtlar geliyor bu gün son gün ödemezseniz yarın hacize gelecez vs diye, iki ayda bir arar halımı hatırımı sorarlar neredeyse her hafta bütün sülaleme sms atarlar, 6 ayda bir bana özel indirim kampanyası düzenlerler. Toplam borcum da 300tl civarı falanmış ama inat ettim bir kere ne bok yerlerse yesinler ödemeyeceğim. Evde hacizi geçtim banka hesabımda maaşım, altın hesabım ve yatırım hesabımda hisse senetlerim var ama dokunamıyorlar. Ayrıca bu süreç içerisinde defalarca kere kontrol ettim e-devlette üzerime ne bir haciz kararı var nede dava. Hukukçu olduğunu iddaa eden eğitimli düzenbazlar tehdit ve şantaj yolu ile vatandaşı soyma peşindeler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heç bi ipim yapamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende savcılığa suç duyurusunda bulundum. AVCI HUKUk BÜROSU adına. Haluk Avcı isimli birininmiş. Artık aramıyorlar.
    Ama ilk zamanlar yaptıkları terbiyesizlik ve kanunsuzlukların haddi hesabı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 14 Şubat 2018; 21:2:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.