Şimdi Ara

Turkcell hız testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell sitesinden Turkcell host seçerek alabildiğim hız bu kadar. 4.5G bu demek miymiş. 5 mbps bile upload hızı alamıyorum. 50 mbps civarı download hızım da gelebilecek en iyi nokta mıymış. Sizde durum nedir?

Eklemeden duramayacağım. Turkcell beni bu zamana kadar fena yemiş. Çift hatlı telefon kullanıyorum. Bu yüzden Türk Telekom hızımı da paylaşıyorum.

Turkcell hız testi
    Turkcell hız testi

Ekleme:Turkcell'in geçen yıl net kârı bugünkü kurdan hesapladığımda 580 milyon$ yapıyor. Böyle deli para kazanan şirketin merkezi konumumda aldığım hizmeti dile getirdiğimde ordan birileri çıkıyor yok arkadaş atom parçalıcakmış da yok bölgeselmiş de. Ben 4.5G internete girerken kopuk kopuk kesilmelerle girmek zorunda mıyım düşük hızı söylemiyorum bile. Bu şirket benden ve bu milletten para kazanıyorsa ona göre de hizmetini temiz şekilde verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 28 Temmuz 2025; 11:10:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Altı üstü Turkcell Normal bir durum 2 mbps yi geçiyorsanız sorun yoktur .

Neden bu kadar gözünüzde büyüttünüz ki?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yıllarca aklımıza böyle kazmadılar mı Turkcell kalitelidir en iyisidir pahalıdır ama buna değer diye. Günümüzde bu sözün geçerliliği kalmamış. 4.5G internetle bile basit işlemlerde kopmalar yaşıyorum Turkcell ile. Sağlıklı şekilde kullanmak mümkün değil. Bunu yıllarca fark etmememin sebebi bunların Superonline'sini kullanıyordum. Fazla mobil internet ile işim olmadığından yıllarca hiç ayıkmamışım.

• Sene2025 S kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan bir başlık ve saçma sapan bir yazı. Şebeke çekim gücü ve internet hızı tamamen bulunulan bölgeye göre değişen bir şey. Türk Telekom'un da berbat olduğu birçok yer var bölgenizde en ucuz en iyi hangisi ise onu kullanmak en mantıklısı

• turco8181 T kullanıcısına yanıt
    Bölgesel olduğunu ben de biliyorum. Merkezi bir konumda yaşıyorum ona rağmen bu hızı alıyorum. Konuya farklı kullanıcıların hız testi gelseydi forum kullanıcılarının aldığı hız belli olurdu en azından. 5G reklamları yapmak, kolayca zam yapmak, yüksek fiyatlar istemek kolay. Adamı böyle forum sitesinde 4.5G'den tam isabet vururlar.

Forumda konusu var bakarsaniz bulursunuz. Ektradan konu acmaya gerek yok.

• Atom parçalayacak arkadaş ama bu hızla yapamıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hız testi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Başka konu açmaya gerek yoksa Google'ye Turkcell hız testi forum yazınca benim konum niye çıkıyor? Forum ulaşılabilirlik demektir. Kıyıda köşede kalan yazılar değil.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/115719373

• Burada konusu var. Yönetici arkadaşlardan ricam konuyu kapatırlarsa sevinirim

Aynı konu değil. Tüm operatörlerin karma şeklinde paylaştığı bir başlık o. Ama bu Turkcell sadece.

Ben senelerdir gerçek yüzünü gördüğüm için bana birşey kazmadılar

Milletin gözünü boyamakttan kandırmaktan ileri gidemediler .O sözün hiç bir zaman geçerliliği yoktu .

Sürü çok olduğundan inananda çok oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu bana kalırsa saçma, her operatör her yerde mükemmel değil elbette. Bu tüm operatörler için geçerli. Şayet 3 lokasyonda test yapıyorum misal, ikisinde en iyi hızı TT verirken birinde de en iyi hızı Turkcell veriyor. Bu TT’yi Türkiye’nin en iyisi yapmadığı gibi en kötü operatörü de yapmaz. Bölgenizde, çoğunlukla gittiğiniz lokasyonlarda 3 operatörü de test edin. Hangisinin performansı başarılı ise, onu kullanırsınız. Burada tamamen kişisel görüşler devreye giriyor, kimisi sadece fiyata bakar, kimisi bölgesinde iyi mi kötü mü ona bakar fiyatını umursamaz, kimisi her ikisinin de en iyi olduğu fiyat/performans oranına bakar. Turkcell en süperi demeden hangi operatörden en iyi verimi alıyorsanız onu kullanın derim. En iyi/en kötü diye ayırt edeceksek Vodafone’u herkes kötü bilir ama Turkcell ve TT’den çok daha iyi performans verdiği birçok lokasyon mevcut.

Edit: 3 operatörü de kullanan birisi olarak şunu demek istiyorum, son zamanlarda çoğu lokasyonda TT’deki hızlar Turkcell’den daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbulKalesi -- 26 Temmuz 2025; 21:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hizmeti kaç tl alıyorsunuz ? sözleşme ?

Benim ev 16mbps ( 13 mbps hız ) 450 TL 15 ay sözleşme. Ev tlf u da var sabit 110 tl

Vdfn 10GB 1000dk 250sms 120 TL 12 ay sözleşme

Ev için 200 TL ödemem gerekli bu enflasyon da bu hız için. Ev tlf u da 50 TL olmalı ( konuşma yok zaten )

Cep telefonu için de 150 TL ileride öderim diyorum ama teklifler 300/350 TL şimdiden ))

Adaletsizlik tarif edilemiyor kısacası.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Sözleşmem 45 gün sonra bitiyor. Fiyatın önemi yok aslında. Çünkü kime ne kadara satılabilirse piyasasındayız. Sözleşme bitmesine yakın tahminen %50 üstü zam koyarlar. Adamlar o bölgede o altyapıda verdiği hıza hizmete bakmıyor. Direk yüzde 50 ve üstü'nü yapıştırıyor. Hizmet kalitesini arttırmadan oysaki gerçekte böyle olduğu için %25 indirim yapmaları lazım. Neyseki TT alternatifim var da mahkum değilim bunlara benim bölgemde.

Ben de tam tersi fiyat olaraak bakıyorum.

1MBPS ile adsl bağlandım ilk 2006 civarıydı. Şimdi 16mbps ama pahalı.

500dk 100sms 5GB 50 TL olsa ve mobil hız sabit 5mbps olsa bana yeter misal.

Operatör az olsa da , tarife çok ve pahalı. nüfusa göre çok fazla sim kart var hatta. Bu nedenle ortalamayı bulamıyorlar.

Ancak ucuz tarife yok ((( Hız reklamı çok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.