< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 28 Temmuz 2025; 11:10:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 28 Temmuz 2025; 11:10:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Altı üstü Turkcell Normal bir durum 2 mbps yi geçiyorsanız sorun yoktur . Neden bu kadar gözünüzde büyüttünüz ki? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben senelerdir gerçek yüzünü gördüğüm için bana birşey kazmadılar Milletin gözünü boyamakttan kandırmaktan ileri gidemediler .O sözün hiç bir zaman geçerliliği yoktu . Sürü çok olduğundan inananda çok oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbulKalesi -- 26 Temmuz 2025; 21:41:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sözleşmem 45 gün sonra bitiyor. Fiyatın önemi yok aslında. Çünkü kime ne kadara satılabilirse piyasasındayız. Sözleşme bitmesine yakın tahminen %50 üstü zam koyarlar. Adamlar o bölgede o altyapıda verdiği hıza hizmete bakmıyor. Direk yüzde 50 ve üstü'nü yapıştırıyor. Hizmet kalitesini arttırmadan oysaki gerçekte böyle olduğu için %25 indirim yapmaları lazım. Neyseki TT alternatifim var da mahkum değilim bunlara benim bölgemde. |