Bildirim
Turkcell-Hazırkart 1Gb Hediye Kampanyası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
tl yukleme koşulu var hali ile -
Turkcell bu kadar cömert bir operatör değil . Rüyamızda görürüz Turkcell den beleş bişey. Kampanyaya ait maddelerin ilk başında bu yazıyor ;
"Kampanyadan, akıllı telefona sahip olan, Ocak, Şubat, Mart aylarında en az ortalama 100MB cepten internet kullanımı yapmış ve Nisan ayında cepten internet kullanımını en az %50 azaltmış bireysel Hazır Kartlı aboneler faydalanabilir. "
Dıdısının dıdısını istiyor Turkcell şartlara bak hele -
Bende görmüştüm bu kampanyayı da bu koşullar ne demiştim. Turkcell işin suyunu çıkarmaya başladı diğer operatörler neler veriyor sms+internet+konuşma 19 lira ama Turkcell yok . Tek şeyi var her yerden çekiyor ama bizim ev hariç -
Turkcell in hediyeleri havuz problemi gibi oluyor zaten. koşulları okurken başı dönüyor vazgeçiyor insan okumaktan. çok sinir olmaya başladım turkcell e. vodafone a geçesim var. -
ll yukleme koşulu var -
turkcell bedava günahını bile vermez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X