Şimdi Ara

Turkcell Hazır Kart (Aktif Olmadı.!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün 4 gibi turkcell hazır kart aldım 100 kontörlü.Adamlar yarın sabah aktif olucagını söledi ama saat 12 oldu nerdeyse aktif olmadı,ne zaman aktif olur bu meret?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell Hazır Kart Aktivasyonu: Adım Adım Rehber

Turkcell Hazır Kart'ını edindiysen ancak henüz aktif etmediysen, bu rehber sana yardımcı olacaktır.

Turkcell Hazır Kart'ını aktifleştirmek için 8090 numaralı Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsin. Müşteri temsilcisine gerekli bilgileri vererek kimlik doğrulamasını tamamlayabilirsin.

Alternatif olarak, Turkcell'in resmi web sitesi üzerinden de Hazır Kart'ını aktifleştirebilirsin. Ana sayfadan "Hattımı Aktif Et" bölümüne git ve adımları takip et. Kullanıcı adın ve şifren yoksa, "Yeni Kullanıcı Kaydı" seçeneğini kullanarak bir hesap oluşturabilirsin.

Aktivasyon işlemi tamamlandıktan sonra, Hazır Kart'ını kullanmaya başlayabilirsin. Kartın bakiyesi ve kullanım detaylarını 8090'ı arayarak veya Turkcell'in mobil uygulaması üzerinden görüntüleyebilirsin.

Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsan, Turkcell Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmekten çekinme. 8090 numaralı telefondan 7/24 destek alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 8090'ı ara.
  • hat satın alan açılmayınca hemen gelip topic açıyor.. şunları bir durdurun ya!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: osgour1907

hat satın alan açılmayınca hemen gelip topic açıyor.. şunları bir durdurun ya!!!

Ne yapalım bekleyelimmi.
    8090 dahi aranmıyor.
  • kardeş kusura bakma, başka birşeye sinirlendim sinirimi buraya yansıtmışım.. tekrar kusura bakma
  • Yok önemli degil.
  • hattı aldığın yere gidip sorabilirsin ki bende vodafone'da öyle oldu bilgilerimi fakslamamışlar ben sorunca araştırdılar aa sizin bilgiler burda kalmış kızgın görünce hemen faksladılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,
    başka bir konuya da yazdım aynısını. arkadaşlar eğer yeni hat aldıysanız, hattınızı telefonunuza taktıktan sonra telefon açık halde bir şebekenin gelmesini bekliyoruz. bizim başımıza da geldi. yapmanız gereken şu: hemen telefonunuzu kapatın ve tekrar açın ve hattınızın açıldığını göreceksiniz. normalde turkcell 12 ila 48 saat arası hatları açıyor. biz de geçenlerde telefon açık halde tuttuk ve turkcell extra açıp kapatın dedi. bunu bir deneyin. diğer bir konu eğer şebeke sinyali alıyorsanız 8090'ı arayıp dil ayarları türkçe için 1'i tuşlayıp aramayı sonlandırdığınızda hattınız kullanıma hazır hale geliyor.
    hadi kolay gelsin.
  • Arkadaşlar deniyorum acıyorum kapıyorum gene akttif olmuyor şebeke olmadıgı icinde 8090'ı arama şansım olmuyor.Bugün gitcem aldıgım bayiye dicem böle böle ne bicim hizmet.Vodefone almıştım 2 saatte açılmıştı.Bune böle 2 gün oldu açılmadı.
  • hocam hattını açtırdığın yere bir sor. belki senin hattın faksını çekmeyi unutmuşlardır. böyle şeyler yaşanıyor. bir de 444 0 535'i arayıp sorabilirsin müşteri hizmetlerinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.