< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
M.city,b.munih,psg gibi takimlar var Olmadi buyuk ve derbi maclar var Dua edek de 24 saatten 12 saate düşmesin haklar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 26 Nisan 2022; 20:12:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bro ben emekli oldum artık, maç tiyoları senden :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam maçlara hiç göz atmadım inan daha kafanıza yatanı deneyin gollü geçen ligler belli zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 27 Nisan 2022; 0:4:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
7 gün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Artık bedava internet yok gibi bir şey. |
Hediyeleri günlük yapmak yerine keşke zam yapsaydı zaten en fazla %50 olsa Şampiyon, Bordo paketler 15 lira olurdu. Hiç değilse haftalık kullanırdık. Yazık ettiler. Gün gün uğraşmak çok zor geldiği için goller cepte paketi almadan sildim. 24 yıldır bu naneyi kullanıyorum ilk defa çok yüksek zamlar ya da kısıtlamalar yapıldığını düşünüyorum. Muhtemelen enflasyon coştuğu için bu zam furyası devam edecektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |