Bildigim kadarıyla eski sürümlerin apk dosyası dolu var. apkmirror ve bir site daha vardı güvenilir denilen. @Maverick80 ve @Eskiaçıksarıdesene bilirler sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (328. sayfa)

-
-
Dün maçtan önce paket almaya kalktım.15 dakika içinde 8 hakkı son 30 saniyede oynayabildim. Berbat durumda. Chat özelliği tamamen saçmalık. Millet bildiğin fantazi yapıyor. O da sisteme yüklenme yapıp kitliyor olabilir.
-
Neyse ki forumda ve konuda Hindistan'dan Tanzanya'dan,Uganda'dan dostlarımız var artık Belarus'a gerek kalmıyor. 😀
@nostalji16 @Cmhrsfk bu hafta Hindistan ve Tanzanya'dan maç varsa paylaşmayı unutmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
demekki hepimizde aynı durum var. bir çözüm bulunur umarım
Ben apk kesinlikle yüklemiyorum. Güvenilir de olsa bankacılıkla ilgili uygulamalar kullanıyorsanız uzak durmanızı öneririm. Uygulamaya yakında düzeltme güncellemesi gelir.
-
Samsung, APK yüklenmiş cihazı garanti kapsamından çıkarıyordu galiba. Yani Apk garantiyi bitiriyor olabilir tam bilmiyorum. Ben boştaki risksiz cihazlar hariç asla apk kurmam zaten..Yalnız Android 8 veya Android 9 altı telefonlara da uygulamaların eski sürümleri için akp kaçınılmaz gibi artık. Bu cihazlara uygulamaların şuanki güncel sürümleri ağır gelebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Ocak 2022; 0:39:8 >
Garanti bitiriyor mu bilmiyorum ama en ufak bir sızıntıda tüm hesaplar buhar olur. O riske girmemek lazım. Android 9-10 altı güvenlik güncellemesi almayan sürümler de zaten bu tarz işlemler riskli olabilir. Öyle bir durumda en temizi cracksiz, güvenlik duvarı olan bir bilgisayardan girmek. Goller Cepte'ye info@gollercepte.com.tr adresinden bildirelim, uygulama donuyor diye. Belki farkederler :)
-
Dün liverpool'a oynasaydim 500 mb gelcekti 100 mb zarardayim
Yeni farkettim şuan için görünürde bir maç yok.Son hakkımı oynayacağım bende şuan için hindistandan gene mumbai maçı ve jong ajax maçları var bir ara detayli bakmak lazım.
Paket için acelesi olmayanlar ve son haftası olmayan kişiler hafta içi maçlarını ve hafta sonunu beklesin derim.
Bugün pazartesi akşam mesela gidip perşembe gününden bir maça 6 hak oynadım diyelim.Bu bir haftalık olan yükleme süresi oynadığım andan itibaren mi başlar yoksa perşembe günü maç oynanıp bittikten sonra mı o 7 gün süre başlıyor?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
-
Yok hocam öyle bir şey Apk yüklemek garanti dışı kalmana sebep olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maç bittigi sonuçlandığı andan itibaren 7 günlük süre başlar.
E-mail gönderdim bana Güncelleme yapın diyorlar.. Ne mal insanlar var ya.. Bizim hiç aklımıza gelmiyor değil mi güncelleme. Fırçaladım tekrar E mail attım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oynandı.. İnşallah GOL Yağmuru gelir. . Deplasmanda ama bakalım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
leverkusen macı 14 hak + 2500 tl 3.5 ust dedim hayırlısı bakalım hocam
-
Erken maç olarak Atalanta - Venezia
Liverpool-Arsenal tercih ettim ben.
Oynadığın maçlarla bu maçları karşlaştırdım ve bu maçları daha risksiz buldum. Tabi takımlardaki son corona verileri belirleyici olur. Liverpool'da eksik olmazsa gollü olur gibi.
Warrenponit - dungannon bence bu haftaki maç, kuzey İrlanda premier ligi 11.01.2022 saat 22.45 te
Paris seint Germen - stade brest 29 olabilir 15.01.2022 de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 10 Ocak 2022; 21:26:56 >
Gününü yazarsan daha faydalı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X