Şimdi Ara

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.169
Cevap
82
Favori
302.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    mumbai city ye senin tavsiyenle 3.5 ust attim eyvallah abi hem para hem gb aldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bulmadım o maçı,konuda yeni biri vardı,cmhrsfk gibi bir hesap ismiydi. O arkadaş yazdı,nostalji şarkılar remix de onaylayınca oynadım ben de. Ödemeyi bana değil onlara yap. Onların hakkı.

• Chelsea'ye 8 hak

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimiistatistik.nesine.com
    İstatistik | Nesine.com
    https://istatistik.nesine.com/625456

Tottenham'a 3 hak basıcam

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimiistatistik.nesine.com
    İstatistik | Nesine.com
    https://istatistik.nesine.com/625448
  • Maverick80 M kullanıcısına yanıt

Chelsea Liverpol M.City gibi takımlar zayıf takımlar karşısında 4 gol bulunca rolantiye alıyor bunu farkettim. İlk yarı 4-0 diyelim,sanırsın ki 2. yarı 3-4 gol daha olur,ama ter idmanına çeviriyorlar sonra maçı ve 7 gollü olacak maç 4-5 gollü bitiyor. Bakalım büyük kulüplere baskı var federasyondan,Federasyon kupasına as kadrolarınızla çıkın,maçlara asılın kupa maçlarının yayın değeri düşmesin diye. İngiltere'de bu yayın geliri çok önemseniyor. Bu yüzden de müthiş para alıyor kulüpler. Bir takım sürekli defansif veya sıkıcı oynarsa uyarılıyor ligin seyir kalitesi düşmemesi için.

Geçen yıl Federasyon Kupası maçında bunu yaşadık. Sanırım Arsenal amatör takımla bildiğin mahalle arasında bir stadda ilk yarı 4 gol attı. Bizde burada sevindik 1000 mb geliyor diye, 2.yarı 1 gol atıp yattılar :) 4-5 gol olsa bize yeter. Sonrası üzerine cila olur. Umarım abartıp da 2-3 golde bırakmazlar.

• Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 8 Ocak 2022; 17:30:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Manc. City'den 2500 mb. + Chelsea'den 4800 mb. toplamda 7300 mb geldi. Federasyon Kupası bereketi Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi 

• 6 hak var.. Alalım yarın ki Maçlar için yorumları.. Teşekkürler

• Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi
    Bakalim ne olacak

Tottım premier ligde oynarken,
    Morecambe kendi liginde düşme hattinda oynuyo
    Bakalim🤭

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 9 Ocak 2022; 9:55:53 >

• YATIR 'IM TAVSİYESİ DEĞİLDİR yazmıştım. Yani yatırmaz demek istemiştim 😀

Yatırmadı da bu haftaki maçlar. Tottenhamdan şüpheleniyordum tek,o da son anda kurtardı. Harry Kane ve şu Koreli Kim Min mi ne,onun oynamayacagini bilsem oynamazdım. Koreli olmayınca Tottenham posizyona giremiyor.

Neyse,futbol dünyasındaki Covidden dolayı kötü bir haftayı kazançla kapattık. Önümüzdeki maçlara bakcaaz artık.

@Maverick80

@nostalji16

@suayipsafaak_0

@Xpower38

Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Ocak 2022; 20:26:59 >

Hocam iyi akşamlar. Benim şampiyon paket salı günü bitiyor da mesela bu hafta güzel maçlar yoksa öbür haftasonuna sarkıtabilirim yada bu hafta sonu cumartesi mi pazar mı atayım

Aslında normal paket attırmayı da düşünüyorum ama büyük ihtimalle şampiyon paket alırım

• Bu gece gelecek 6 hakkı mutlaka süresi bitmeden oyna yoksa siliniyor. Ben faturasızda ayı biten şampiyon paketin 6 hakkını unutmuşum oynamayı,salı son sanmıştım,pazartesi sonmuş. Pazartesi akşam baktım 6 hak silinmiş. Gün hesaplama hatası yapmışım. Meeaja iyi bak iyi hesapla hangi gün hangi saat bitecegini. Pazartesi oyna bitsin desem ama Salı daha fazla maç ekleniyor.

Bitiş saatini kaçırma.

Sanırım sen paket kullanmıyordun Sampiyondaki Bip Heryöne 500 dakikayı kullanıyordun. Eger Bip Heryöne 100 dk yeterse Bordo paketi al.

Belki cumartesi Sampiyon alsan da 6 hak vermeyebilir,ben aynı hafta alıp deneyecektim ama almayı da unuttum pazar günü. Yalnız dönüşümlü olarak Sampiyon paket-Bordo Paket-Sampiyon paket alınırsa,yani bu Salı Sampiyon bitecek,iptal ettin pazartesi-salı 6 hakkı kullandın,ctesi-pazar sampiyon degil bordo paket alırsan aynı haftada 6 hak daha gelir eder 7 günde 12 hak. Aynı haftada sampiyon bitince devamında sampiyon alınca 6 hak gelmeme riski bu sistemle aşılabilir ama sana ayda 100 bip dakika yetmezse sampiyonla devam tabiki.

Hatta bu sampiyon-bordo dönüşümü ile belki salı sampiyon bitti ve devam ettirmemedin gelen 6 hakkı da kullandın,hemen aynı salı günü bordo paket alınırsa 6 hak daha gelecegini varsayıyorum. Denemek görmek lazım.

Ben sanırım haftaya Ctesi akşam Bordo alacagim evde paketsiz bostaki bir hattım için. O bitince de aynı hafta ctesi pazar sampiyon alacagim deneyecegim 6+6 =12 hak olacak mı aynı haftada. Büyük ihtimal olur çünkü aynı anda bu 2 paket alınınca haklar geliyorsa bu taktik de olur. Hem Galatasarayın hali ortada,Trabzon da taktı vitese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Ocak 2022; 21:26:54 >

Hocam baktım da 50 dakika bile konuşmamışım bordo paket yeterli ozaman benim için

Şampiyon paketinin bitiş süresi 11.01.2022 13:10 olarak gözüküyor mesaj da yarın sabah erkenden oynayayım ozaman komple kaybolsa ortadan yani 500 600 mb gelmesi daha kâr benim için

Cumartesi günü bordo paketi alayım ozaman

• uygulama takılmaya başladı. coğu zaman geç acılıyor. sizdede öyle mi?

• qxpeace kullanıcısına yanıt
    Tam bunu yazmaya gelmiştim.
    Aynen uygulama berbat olmuş.
    Daha önce tak diye açılan uygulama şimdi can çekişiyor..

dortmund maç öncesi foruma bu konuya gırdım hemen senın tahmınlerıne baktım ve hatırı sayılır bir meblağ 3.5 ustune bastım eyvallah abi .

bu performansın devamını dilerim. Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi 

• qxpeace kullanıcısına yanıt

Ben güncelledigime pişmanım,bankacılık işlemi yaptığım cihaza da apk kullanmak istemiyorum. Evde boştaki 2 cihazdaki goller cepte uzun zamandır güncel degil,hatta haber sayfasında hiç haber yok boş. Onlarda bekleme olmuyor. Bu güncel olanda top sekip duruyor kapatıp açıyorum uygulamayı.

Daha ilersini söyleyeyim,Turkcell'in özellikle Bip,Bizce ve UpCall uygulamalarının cihazı izinsiz gizli yönetmeye çalıştığını düşünüyorum. Sen izin vermesen de bişeyleri deniyor.

Bu yönde izlenimlerim oldu.

Çift hatlı telefon kullanıyorum,çok ilginç bir durum yaşadım geçen aylarda. Bizce uygulamasında ipucu gönder kupon al ve video izle kupon al var. Onları ne zaman yapsam telefondaki diger hat olan Turk Telekom sim alanı iptal oluyordu,yani telefonum tek hatlı gibi oluyordu,diger hat çekmemeyi bırak x oluyordu,simkart yok statüsünde oluyordu ve uçak moduna alsan da düzelmiyordu. Telefonu kapatıp açtığımda diger sim kart aktif oluyordu.

Bizce'den kaynaklandigindan şüphelendim ve defalarca denedim emin oldum Bizcede video izleyip kupon aldığında olduğunu. Bu nasıl oluyor,Turkcell bunu nasıl yapabiliyor analiz etmeye müsait.

Bir gün Turkcell takılı hattımda Turk Telekom uygulaması açılmıyor,açarken kendini kapatıyor. Eşimin Turk Telekom takili hattından baktım uygulama açılıyor sorun yok.

Telefindan hemen mobil veriyi Turk Telekom yqptım ve Turk Telekom uygulaması açılıyor. Tekrar Turkcell mobile geçtim,Turk Telekom açılırken kapanıyor uyarı bilgi germeden. Turkcell bağlatmaz bekletir ama nasıl açarken kapatabiliyor çok ilginç. Bu şunu gösteriyor,Turkcell abonelerinin telefonunu yönetme denemeleri ve geliştirmeleri yapıyor,beceriyor da.

Ben bu durumu aynen Turk Telekoma yazdım anlattım. Turk Telekomdan bir yetkili aradı detaylı sordu soruşturdu. Emin olun bunu.araştıracağız dedi teşekkür etti. Turkcell'e de yazdım tepki olarak. Bizce olayını da anlattım dava açacağımı söyledim korkutmak için. Eger anlattıklarımı yapabiliyorsa çok tehlikeli her açıdan. Benim şuan üzerimdeki telefonda sosyal medya hesaplarımı yönettigim telefonda Bip ve Bizce yok mesela.UpCall zaten tutmuyorum hiç bir cihazımda.

Eski. Apk sürüm bulamazmıyız acaba?
    Böyle olmayacak gibi..

Liverpool patlar diye düşünüyordum az daha Tottenham patlıyordu. Neyse yılda 1 hafta Federasyon Kupası karnaval gibi geçiyor. Bu hafta 10 gb. yakın hasılatım var. Pandemi rayından çıkmasın yeter. Yoksa kendimizi Belarus liginden maç seçerken buluruz :)

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.