Bildirim
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (267. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
nickini __kahinRAP__ yap
nickin çok marjinal, nerden buldun ? :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
oranları yorumladım sadece :)
nick 14 senelik, ergenlikten kalma. Kadıköy tayfası rapçiler falan.
şimdi garanti 29-30 yaşındasındır reis, zaman hızlı geçiyor.
Ya tuh :) 5 haktan 3 hakkı oynamıştım. Hepsini oynasaydim keşke.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
teşekkürler hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır" -
Vaybe ne oynardım 2 sene önce çikobayt için ne günlerdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06E5E5CCD -- 23 Temmuz 2021; 4:41:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kadınlar Çin Zambiya 4-4
bu barbra banda çok tehlikeli kadın
kadınlar yeni Zelanda abd 1-6
yazdığım son 5 maç 9 gol, 13 gol, 8 gol ve 7 golle bitti. biri de ertelendi. 1 gol 2 gol gidiyordum bayadır. iyi oldu
Fena değil. @davetsiz07
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın. -
-
gollercepte.tv
SJK Akatemia - PS Kemi İddaa Oranları - 25 Temmuz 2021 | 18:30 - GollerCeptehttps://gollercepte.tv/sjk-akatemia-ps-kemi-maci-oranlar-111495274
Nasıl bir şans bu, maç çoktan bitti, hediyeyi almaya çalışıyorum vermiyor, geri al butonu da yok, kaldı öyle
hayvan gibi oranı olan maç 1-0 bitti
Haydaa.. Oranlar da iyiydi. Bari 2-1 bitseydi.
Olimpiyat Oyunlarına bari odaklanayım. Orada bi hareketlilik var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın. -
Tüh be, kısa günün kârı ama 100 mb hiç yoktan iyidir
öyle, sürpriz oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X