|
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (238. sayfa)

-
-
ikinçi yarı durdu. 2 gol daha olsa iyidir. dakika 70 görcez bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
rangers 4 0 beklentinin altında. ne öldürdü ne süründürdü
Hiç yoktan iyidir ama 1-2 gol daha olsa iyi olurdu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-751620F32
Hiç yoktan iyidir ama 1-2 gol daha olsa iyi olurdu.ikinçi yarı hiç gol olmadı. ben en az iki gol bekliyodum
hayır Xiaomi kullanıyorum ben sorun yok. marketten gollercepte kurulmuyor mu?
_____________________________ -
Bayern PSG maçına 4 maç bastım ama topu ayağında(oyunda) iyi tutan 2 takım karşı karşıya gelince pozizyon az olur diye de çekincem var. Umarım Bayern dikine tık tık giderde 2 tane sallar,PSG de açılır. Baye3n bu maçları meydan okuma ve show olarak görüyor asılıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın. -
Çok ısrar ettiniz, bende bu maça ateşleyeyim.
kurduktan sonra açılmıyor,başka bir telefona daha kurdum android açıldı ordan giriş yaptım
Bayern 2-3 PSG
beklediğimden fazla bile :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 golle idare ettik. Bayern'de Levandovski yokmuş. Bayern'in yıllardır en önemli sıkıntısı 2 kişinin üstüne kuruyor sistemi. Neyse 5 gol fena değil.
Dönüşteki maç da böyle 4-5 gollü geçer diye düşünüyorum,zira Bayern açılmak saldırmak zorunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın. -
al sadd oynadım 5 tane, 3 gol oldu. ehh.
geçen hafta 16 maçta 16gb alınca hiç kesmiyor artık
haftasonu geldi. şenlensin buralar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 10 Nisan 2021; 4:48:33 >
Bu cumartesi-pazar maçlarının çok gollü geçeceğini sanmıyorum. Milli maçlar dönüşü birçok ülkede futbolcular covid oldu. Her hafta oynadığımız Bayern de bu hafta yatar diye düşünüyorum. 5 hak kaldı,sallıcaz artık.
bu maça bakın derim gollercepte.tv
FS Metta LU - Riga FC İddaa Oranları - 10 Nisan 2021 | 19:00 - GollerCeptehttps://gollercepte.tv/fs-metta-lu-riga-fc-maci-oranlar-111494222
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
bu maça bakın derim
https://gollercepte.tv/fs-metta-lu-riga-fc-maci-oranlar-111494222
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
bu maça bakın derim
https://gollercepte.tv/fs-metta-lu-riga-fc-maci-oranlar-111494222Buna ek olarak yarın açılırsa 2-3 gol oranı 2.30 olan Hong Kong Premier Ligi 10:00 Kitchee SC - Resources Capital
-
4 adet sarawak - skuad projec fam oynamıştım 7-1 bitti. keşke daha fazla oynasaymışım
-
quote:
4 adet sarawak - skuad projec fam oynamıştım 7-1 bitti. keşke daha fazla oynasaymışımkeşke bizede söyleseydin. oynuyacak maç bulamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X