Şimdi Ara

Turkcell faturasız kapanmış hat vergi borcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcellde kapanmış üç hattım vardır. Bunlar faturasız hat ama kapanan hatlardaki vergi borcu nasıl oluyor. Turkceli aradım telsiz kullanım ücretini ödemek için kesinlikle diyor hat açılmadan vergi borcu ödenmez diyor. Sonra sıkıntı olmasın. Telsiz kullanım ücreti almak bence haksızda Türkiye'de faturasız eksi bakiye ve vergi borcu yüzünden problem yaşayan olmuş mu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kapanan 3-4 hattım var. Eski hatlar baya. Bugüne kadar gelip kimse benden istemedi bunları.
    Faturasız hatlarda operatör sene başında vergi senelik olarak devlete öder. Devlet tahsilatı yaptığı için peşine düşmez zaten aldı çünkü. Firmalar da düşmüyor muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergisine sadık Bi vatandaş görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat kapandıysa borç kalmamış demektir, en kötü öde derler ödersin birşey demezlerse zaten yapılacak birşey yok. Yeni hat aldığında peşin ödetiyorlar zaten o vergi payını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 1 Ocak 2025; 23:27:20 >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

1 senelik ücreti teminat alır gibi peşinen alıyorlar yeni hat alırken. Ödemezsen hattı kapatıp işi bitiriyorlar. Ondan fazla borç yapan varsa bir şey diyemiyorum 😀

• Faturasızda ödeyip alıyon da neyi ödemezsen kapatıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.