Şimdi Ara

TURKCELL FATURALI HAYDİ GEL MİNİK PAKET KAMPANYASI 500 DK. 19 TL. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
48.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tarifede olup kampanyaları kullanarak 1000 dk daha fazla kullanan arkadaşlar mevcut.
  • FATURALI HAYDİ GEL MİNİ tarifesine geçiş kolaylığı

Haydi Gel tarifesi altındaki Mini, Küçük, Büyük ve Mega paketlerinden, son 180 gün içinde numarasını taşıyarak, yeni hat alarak veya hazırkarttan faturalıya geçerek bireysel faturalı dünyasına gelmiş olan aboneler yararlanabilir.

Başka bir tarife ile açılan hatlar, 180 günlük süre içinde tarife değişikliği talebinde bulunarak, ilk fatura kesim tarihinden itibaren Haydi Gel tarifesi altındaki tercih ettikleri pakete geçebilirler.

Haydi Gel tarifesi altındaki herhangi bir pakette olan müşterilerimiz ise 180 gün koşulu aranmadan, Haydi Gel tarifesi altındaki bir başka pakete geçiş yapabilirler.
  • Bu tarifeye geçmek isteyenler bu fırsatı değerlendirin bence. Numara taşıma şartı aranmamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Bu tarifeye geçmek isteyenler bu fırsatı değerlendirin bence. Numara taşıma şartı aranmamaktadır.

Mevcut faturalı hat kullanıcıları numara taşıma yapmadan bu tarifeye geçebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Bu tarifeye geçmek isteyenler bu fırsatı değerlendirin bence. Numara taşıma şartı aranmamaktadır.

Mevcut faturalı hat kullanıcıları numara taşıma yapmadan bu tarifeye geçebiliyor mu?

Haydi Gel Tarifesini kullananlar geçebiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Haydi Gel Tarifesini kullananlar geçebiliyor.

alo paket kullananlar geçemiyor o zaman.
  • Malesef Alo Paket kullananlar geçemiyor.

Önödemeli yada numara taşımayla geçiliyor.

Haydi Gel Tarifesi olarak kullanılan tüm paketlerden geçiş oluyor.
  • quote:

FATURALI HAYDİ GEL MİNİ tarifesine geçiş kolaylığı

Haydi Gel tarifesi altındaki Mini, Küçük, Büyük ve Mega paketlerinden, son 180 gün içinde numarasını taşıyarak, yeni hat alarak veya hazırkarttan faturalıya geçerek bireysel faturalı dünyasına gelmiş olan aboneler yararlanabilir.

Başka bir tarife ile açılan hatlar, 180 günlük süre içinde tarife değişikliği talebinde bulunarak, ilk fatura kesim tarihinden itibaren Haydi Gel tarifesi altındaki tercih ettikleri pakete geçebilirler.

Haydi Gel tarifesi altındaki herhangi bir pakette olan müşterilerimiz ise 180 gün koşulu aranmadan, Haydi Gel tarifesi altındaki bir başka pakete geçiş yapabilirler.

Bu durumda en az 1 yıldır faturalı olan bir hat önce faturasız a, sonra da faturalı haydi gel tarifesine geçiş yapabilir mi..

• Bir yıl şartı yok aslında siz neden sordunuz. Şu anki tarife ne. Kontörlüden geçiş serbest.
  • Bir yıl ı, 180 gün avantajından yararlanamadığımı belirtmek için yazmıştım.
    Hattım Tcel de ve faturalı genç. Bu durumda bu mini tarifeye geçemiyorum. Ancak numara taşıma yapıp gidip gelmek gerekiyor. Bunun yerine faturasıza geçilip arkasından bu tarifeye geçilebilir mi. Ayrıca Faturasıza geçme veya faturalıya geçme ücretleri var mı.
  • Arkadaşlar Vodafone kontorluden 19TL lik mini faturalıya geçtim(Haydi gel)

Bu kampanya ile birleştirmemi önerdiğiniz bir paket var mıdır?
  • Egé dediğin gibi faturasıza geçilip arkasından bu tarifeye geçilebilir. Faturasıza geçme veya faturalıya geçme ücretsiz.
  • bende bugün kontörlü vodafone hattımı türkcell mini tarifeye taşıdım haydii hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet-x -- 22 Mart 2011; 15:19:51 >
  • kazı kazan kart kampanyası devam ediyor mu acaba ?
    quote:

Orijinalden alıntı: mehmet-x

bende bugün kontörlü vodafone hattımı türkcell mini tarifeye taşıdım haydii hayırlısı bakalım
  • Ege_Aşığı malesef kazı kazan kart kampanyası bitti.
  • bilgi için teşekkürler
    quote:

Ege_Aşığı malesef kazı kazan kart kampanyası bitti.
  • haydigel tarifesi 19 tl 100 türkcell içi 150 dakika diğer yönlere
    peki bu kampanyada sms yokmu
    sms atınca extra üçrendirmemi yapılıyor?
  • Cep Avantaj Mini Heryöne+ 250 dk heryöne 20 tl +nt yana 600dk. hediye

bu tarife yerine yukarıda ki ni kullanmak daha mantıklı değil mi;?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 13 Nisan 2011; 20:58:06 >
  • türkcell den kol saati kazandınız, bilmem kaç konbara puan kazandınız diye sürekli mesaj gönderen 7574444 ile 7578888 li yan kuruluşlarına müşterisini öptürdüğü için ayrıldım. üste anasını verse bir daha geçmem.
  • Haydi Gel Kampanyası hala devam ediyor mu? Ediyorsa çok avantajlı gözüküyor da
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.