Şimdi Ara

TURKCELL FATURALI HAYDİ GEL MİNİK PAKET KAMPANYASI 500 DK. 19 TL. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
48.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi hatırladım :) ben ilk turkcell faturalı aldığımda 120 dakika kontratlı almıştım, sonra 12 ay falan bitti iki yıl geçti vodafone geçtim tekrar şimdi turkcelle döndüm, EVET 120H yazıp 7050 ye yolladım bu sefer geldi :) baktım online işlem merkezinde tanımlanmış iyi oldu ya

kazı kazan kart (100 dk + 1000 sms )
    sözünüze dakikalar (120 dk )
    haydi gel mini (150dk+100 dk )

fatura 19-21 TL arası :) ohh mis oldu :)

sözünüze dakikalar kayıt için BASVURU yazıp 7050 ye göndermek yeterli. (günlük katılım limiti 500 kişidir ) Gönderilen mesaj ücretsizdir.Ayrıntılı bilgi Turkcell.com.tr :)
  • Bende bir hattı bu tarifeye taşımayı düşünüyorum. Bu kazı kazan kartı nereden ve nasıl alınıyor? Kampanya hala devam ediyor mu? Bugün 1 hatta 19'luk mini tarifeye geçirmeyi planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pidgin

Bende bir hattı bu tarifeye taşımayı düşünüyorum. Bu kazı kazan kartı nereden ve nasıl alınıyor? Kampanya hala devam ediyor mu? Bugün 1 hatta 19'luk mini tarifeye geçirmeyi planlıyorum.

kazı kazan kart 31.01.2011 tarihine kadar devam ediyor. Bayiilere sorun, kimisinde var kimisinde yokmuş galiba. Stoklarla sınırlıdır diyor yani bayiide bittiyse bitmiştir, başka bayiiye bakmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Şimdi hatırladım :) ben ilk turkcell faturalı aldığımda 120 dakika kontratlı almıştım, sonra 12 ay falan bitti iki yıl geçti vodafone geçtim tekrar şimdi turkcelle döndüm, EVET 120H yazıp 7050 ye yolladım bu sefer geldi :) baktım online işlem merkezinde tanımlanmış iyi oldu ya

sözünüze dakikalar kayıt için BASVURU yazıp 7050 ye göndermek yeterli. (günlük katılım limiti 500 kişidir ) Gönderilen mesaj ücretsizdir.Ayrıntılı bilgi Turkcell.com.tr :)

bu hediye 120 dakika heryöne mi ve 1 sene boyunca mı? ben turkcellden vazgecersem cezası nedır?
    bir de ben de mini tarifedeyim 200 dakika kart da kullandım yıne de bu 120 dakikayı alabilir miyim?
    tesekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

quote:

Şimdi hatırladım :) ben ilk turkcell faturalı aldığımda 120 dakika kontratlı almıştım, sonra 12 ay falan bitti iki yıl geçti vodafone geçtim tekrar şimdi turkcelle döndüm, EVET 120H yazıp 7050 ye yolladım bu sefer geldi :) baktım online işlem merkezinde tanımlanmış iyi oldu ya

bu hediye 120 dakika heryöne mi ve 1 sene boyunca mı? ben turkcellden vazgecersem cezası nedır?
    bir de ben de mini tarifedeyim 200 dakika kart da kullandım yıne de bu 120 dakikayı alabilir miyim?
    tesekkürler.

hediye kartı kullandınız , üzerine 120 dk her yöne alabilirsiniz. Cezası turkcellden hattınızı taşıdığınızda, turkcell faturalıdan hazırkarta geçtiğinizde ve hattınız kapandığında, kalan aylara ait hediye 120 dk bedeli alınır. son faturaya yansır. 12 ay boyunca 120 dk her yöne geliyor. bunun yanında farklı seçeneklerde mevcut.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/12aytaahhutlu

bu linki detaylı inceleyin

• hattımı avedan turkcele oradanda vodafone taşımıştım, dün turkcell den aradılar tekrar türkcell e gelirseniz size 100+150 dakika ayrıca 12 ay taahhüt verirseniz +120 dakika veririz ayrıca 6 ay boyunca +100 dakika daha veririz toplamda 470 dakikanız olacak dediler,
    bende hayır dedim vodafonede her yöne 250 dakika görüşüyoru ayrıca yurt dışı sizde 43 kuruş vodafonede 35 kuruş istemiyorum dedim, ancak israrla ben sizi haftaya yine ararım fikrinizi değiştirebilirsiniz bir düşünün dediler.

sizce ne yapmalıyım türkcell vodafone ye göre pahalı diye geçmiştim. ayrıca vodafonenin verdiği 250 dakika gayet rahat işimi görüyor hatta artıyor bile
  • ben şu anda turkcellde daha az ödüyorum, daha fazla faydalanıyorum , sana kalmış
  • quote:

kazı kazan kart 31.01.2011 tarihine kadar devam ediyor. Bayiilere sorun, kimisinde var kimisinde yokmuş galiba. Stoklarla sınırlıdır diyor yani bayiide bittiyse bitmiştir, başka bayiiye bakmanız gerekir.

Cevap için teşekkürler. Bu kazı kazan kartı tam olarak ne işe yarıyor? Her ay bize dakika mı veriyor yoksa sadece 1 aylık dakika mı veriyor?
  • quote:

quote:

Cevap için teşekkürler. Bu kazı kazan kartı tam olarak ne işe yarıyor? Her ay bize dakika mı veriyor yoksa sadece 1 aylık dakika mı veriyor?

12 ay boyunca her ay isterseniz her yöne 200 dk ya da 100 dk her yöne + 1000 sms her yöne veriyor. son katılım zamanı 31.01.2011. 12 ay boyunca her ay yükleniyor. ben 100 dk ve 1000 sms olarak kullanıyorum.

Ayrıntılı bilgi için:
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/yeniturkcellilereozelkampanyalar/digerkampanyalar/KaziKazanKartKampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 9 Ocak 2011; 17:08:29 >

• quote:

quote:

quote:

12 ay boyunca her ay isterseniz her yöne 200 dk ya da 100 dk her yöne + 1000 sms her yöne veriyor. son katılım zamanı 31.01.2011. 12 ay boyunca her ay yükleniyor. ben 100 dk ve 1000 sms olarak kullanıyorum.

Ayrıntılı bilgi için:
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/yeniturkcellilereozelkampanyalar/digerkampanyalar/KaziKazanKartKampanyasi

Mükemmelmiş öyleyse. Yarına eğer kart bulursam şirketteki bütün hatları Turkcell'e taşıyorum.

• Bu kazı kazan ile birlikte cayma bedellide kontratta alınabiliyor mu?

Alınabiliyorsa dehşet olur.

120 dakika her yöne cayma bedelli
    150 dakika her yöne 19'luk mini
    100 dakika Turkcell içine 19'luk mini
    200 dakika her yöne kazı kazan kampanyası

335 dakika her yöne + 100 dakika Turkcell içi toplam 455 dakika 19 liraya gelir ki bu Turkcell'i rakipsiz yapar.
  • quote:

Bu kazı kazan ile birlikte cayma bedellide kontratta alınabiliyor mu?

Alınabiliyorsa dehşet olur.

120 dakika her yöne cayma bedelli
    150 dakika her yöne 19'luk mini
    100 dakika Turkcell içine 19'luk mini
    200 dakika her yöne kazı kazan kampanyası

335 dakika her yöne + 100 dakika Turkcell içi toplam 455 dakika 19 liraya gelir ki bu Turkcell'i rakipsiz yapar.

evet tabii ki alınıyor ben alıyorum :)) BASVURU YAZIP 7050 ye göndermeniz yeterli :) ama gece 00.00 da hemen gönderin çünkü günlük katılım limiti 500 kişi :)

AYRICA SON OLARAK
    2GUN yazıp 7098 e yollayarak :) hafta içi bir gün ve hafta sonu bir gün olmak üzere, iki gün tüm turkcelllilerle bedava konuşup mesajlaşabiliyorsunuz 90 gün boyunca, bu da ücretsiz :))

• Ben 17 hat taşıyorum Turkcell'e. Bakalım bayi 17 tane kart verecek mi?
  • quote:

Ben 17 hat taşıyorum Turkcell'e. Bakalım bayi 17 tane kart verecek mi?

bence verir :)
  • quote:

quote:

Ben 17 hat taşıyorum Turkcell'e. Bakalım bayi 17 tane kart verecek mi?

bence verir :)

Bence de verır 17 tane musterı bu boru degıl :)

Arkadaslar cevaplar ıcın tesekkurler ama kesın demı bırkac kampanyadan aynı anda yararlanabılıyoruz yanı. Sonra eldekı 200dk gıtmesın de.

Ben de 12 ay taahhut verırım o zaman.
    Bir de haftada 2 gun bedava. Tadından yınmez :)

100trcell, 150heryöne 200hy karttan 120hy taahhutten toplam. 470hy 100trcell 3ay 5 tl de ınternet toplam 24-25 lıra.
    3 ay sonra ınternet 10 lıra olacak 29-30 lira.
    Bedavaları, gnctrkcll avantajlarını saymıyorum bıle.

• bu tarife gayet güzel oldu :) bir de bu gece 2Gun için mesaj atacağım :))
  • Yaşasın kamu çıkınca bu tarife fos oldu sanırım
  • kamuluyum ama bu tarıfe benım ıcın daha kral...
  • Kampanya olsa ne olacak. Kazı kazan kartı yok. Cayma bedelli içinde 500 kişinin arasına girmek imkansıza yakın.
  • quote:

Kampanya olsa ne olacak. Kazı kazan kartı yok. Cayma bedelli içinde 500 kişinin arasına girmek imkansıza yakın.

ben hem kazı kazan kart kullanıyorum şu anda hem de 120 dakika her yöne cayma bedelli var :) rahatım :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.