Şimdi Ara

TURKCELL FATURALI HAYDİ GEL MİNİK PAKET KAMPANYASI 500 DK. 19 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
48.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamu 150 nin yerini alacak olan tarife HAYDİ GEL MİNİ 19 TL olarak bugün itibariyle abone alımına başlıyormuş. Toplamda 250 dakika (100 DK Turkcell + 150 DK her yöne) 19 TL olup paket aşımı 30 Kr/dk olacakmış.

KATILIM.

HAYDI GEL MINI Tarifesinden diğer operatördeki numarasını Turkcell'e faturalı hat olarak taşıyan, müşteriler faydalanabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 19 Eylül 2011; 20:57:42 >

• Her zamanki gibi mevcut Turkcell'li müşterilerine karşı çok ayıp ediyor ve çok kırıcı oluyor, kendi müşterisine çok gördüğü bir tarifeyi baş sayfaya koyması ne kadar ayıp...

Her zamanki gibi çok ayıplamayı sürdürüyorum...

Yararlanmak isteyen Turkcell'li müşterilerine de Serpil Hanım'ın sim kartlarını kırdırarak kullandırması da centilmenliğe yakışmayana ayrı bir ayıp...

Böyle saygısızlık olmaz, ayıp yeter artık... Her türlü ayıp ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levodafon -- 2 Eylül 2010; 3:42:49 >
  • 150 dk her yöne + 100 dk sebeke içi + (180 dk sebeke içi veya 120 dk her yöne)
    19 tl
  • eski musterisine hiç vefalı davranmıyo.enayi yerine koyuyor turkcell.içimden ne kadar kufretsem az
  • 6 aylıkmı?.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasezer54@gmail
    6 aylıkmı?.....

kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex
    eski musterisine hiç vefalı davranmıyo.enayi yerine koyuyor turkcell.içimden ne kadar kufretsem az

Aynen.turkcellin bu ramazan benden yediği salavatın haddi hesabı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex
    eski musterisine hiç vefalı davranmıyo.enayi yerine koyuyor turkcell.içimden ne kadar kufretsem az

Aynen.turkcellin bu ramazan benden yediği salavatın haddi hesabı yok.

eski müşteriler = çantada keklik = enayi = keriz

ayıp gerçekten!
  • Turkcell'in sitesinde göremedim arkdaşlar link var mı?
  • sanki 19 tlye çok görüşme vermiş gibi birde nmt için geçerli olma şartı koymuş.19tlye avea 300 dakika yer yöne haftasonu tüm avealılarlar bedava veriyor.ayıp ya
  • bence kandırmaca
  • kamu 150 ile aynıymış
    cayma ile beraber kullananlar için gayet güzel
  • link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

link var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: MaCKiNaC

Turkcell'in sitesinde göremedim arkdaşlar link var mı?

Neye göre konuştuğunuz belli değil boşuna tartışma böyle bir tarife yok Turkcell'in sitesinde Bende bu tarifeyi bekliyorum.
  • bende eski muşteriyim ama kendimi enayi gibi hissetmiyorum..
  • link alalım lütfen turkcelin sayfasında öyle bir şeyden bahsetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

sanki 19 tlye çok görüşme vermiş gibi birde nmt için geçerli olma şartı koymuş.19tlye avea 300 dakika yer yöne haftasonu tüm avealılarlar bedava veriyor.ayıp ya

6 ay sonrada 29 tl yapıyor ayıp yaaa...
  • cayma bedelli ile iyi oluyor bayağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

sanki 19 tlye çok görüşme vermiş gibi birde nmt için geçerli olma şartı koymuş.19tlye avea 300 dakika yer yöne haftasonu tüm avealılarlar bedava veriyor.ayıp ya

6 ay sonrada 29 tl yapıyor ayıp yaaa...

sonsuza kadar bu fiyattan verecek hali yok ya hele turkcellin tarifeyesiyle karşılaştırdığında
  • gereksiz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.