Şimdi Ara

Turkcell Facebook Paketi Param Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar samsung galaxy ace S5830 İ kullanıyorum Turkcell' den facebook paketi yaptım ama m.facebook.com ayarlıyorum internet exporeri ayarlara girip mobil ağdan paket veri kullan etkinleştir diyorum ama m.facebook.com baglanınca 50 kuruş gidiyor nasıl engelicez bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.234 -- 4 Haziran 2012; 10:58:49 >

• Bilgisi olan ?
  • Bu paket ile sadece m.facebook.com adresine mi girebiliyorsunuz?

Eğer öyleyse, telefonunuz m.facebook.com adresi dışında bir yerlere giriyor demektir. Turkcell'in sistemi de bunu farkettiği gibi düşüm yapıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp iade alabiliyorsunuz bunu ama en garantisi sağlam bir firewall uygulaması yükleyip m.facebook.com harici bir site ya da IP adresine bağlantı kurulmasını engellemek.
  • @sis651 haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Bu paket ile sadece m.facebook.com adresine mi girebiliyorsunuz?

Eğer öyleyse, telefonunuz m.facebook.com adresi dışında bir yerlere giriyor demektir. Turkcell'in sistemi de bunu farkettiği gibi düşüm yapıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp iade alabiliyorsunuz bunu ama en garantisi sağlam bir firewall uygulaması yükleyip m.facebook.com harici bir site ya da IP adresine bağlantı kurulmasını engellemek.

paket veri kullan tıklayınca zaten otomatik olarak nete baglanıyor ve para gidiyor hayli ile .

veri dolasım sadece bastıgımda ise internete baglanmıyor .ve Hep E Olarak Baglanıyor Edge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.234 -- 4 Haziran 2012; 19:26:05 >
  • net ayarlarından olabilir bi kere başıma gelmişti. 0.facebook.comda gitmişti tel açmıştım turkcelle bana yeni net ayarları göndermişti sonra düzelmişti.
  • Firewall program olarak ne onerirsiniz peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firewall'dan önce internet ayarlarınız düzgün mü onu bir kontrol edin. Bende ROM'un içindeki tarihi eser bir ayar dosyasından ayar vardı, Turkcell MH bağlantı kurduğumda bizim ayarlarımızı kullanmıyorsunuz demişti, sonra ayarları yaptırmışlar, tekrar aramışlardı.

Android kullanmadığım için tam bilemiyorum onda nasıl çözülür kolay şekilde.
  • en mantıklısı 250 mb internet paketi almak :) İptal Ettim paketi
  • benzer durum bende mevcut ,sınırsız aylık facebook paketi aldım amam veri etkınlestır dıyınce para mıktarımdan dusum oluyor,demekkı bu işe bulasmamak lazımmıs,neyse 1 ay ıdare akabınde bunun dışında bır paket alacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.