Şimdi Ara

Turkcell Escell 32 kb... 64 degil sorun olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz Turkcell`in bir uygulamasi var ayni hatta iki kart veriyorlar. Birini Iphone icin almayi dusunuyordum ancak bu kartlar 32 kb 64 degil bazi forumlarda king turbo vb kartlarin 64 kb sim kartlarla calistigini okudum dogru mudur ? Yoksa 32 kb lik karlarlada Iphonu kullanabilir miyim ?

Tesekkurler

• Bende şu anda 32kb lık simkart var ve xsim ile kullanamıyorum.

Geçen gün türkcell extraya gittim hemen yedek hat verebileceklerini bu hattın 64kb olduğunu öğrendim ancak hat benim üzerime ait değil diye alamadım.
    Amd Ryzen 9 5900X / MSI Meg X570 Ace / Corsair Venegeance RGB RT 64GB 3600Mhz / Pny XLR8 3140 1 TB / Pny XLR8 3040 1 TB / Corsair MP510 480GB / Samsung 860 Evo 500GB / MSI RTX 2060 Super Gaming / Corsair 5000D Airflow / Noctua NH-U12S / Cooler Master MWE White 750W 80+ / Viewsonic 34'' VA3456 - WQHD / Viewsonic 32'' VX3276 - QHD
  • ben bu eş kart olayını sordugumda turkcellde calısan bayan eş sim kartı araçlar için veriyoruz ve sadece araçlardaki telefonlara uyumlu oldugun söledi anlamadım gitti

Orjinalden alıntı: FIRLAMA85

ben bu eş kart olayını sordugumda turkcellde calısan bayan eş sim kartı araçlar için veriyoruz ve sadece araçlardaki telefonlara uyumlu oldugun söledi anlamadım gitti

Es kartlar her telefona uyumlu. Ne yaptigini bilmeyen bir saticiyla muhatap olmussunuz.
  • 2li hat kullaniyorum buarada kingsimde sorunsuz calisiyor.
    Daha Fazla Göster
  • Yok arkadaşlar bende aynı ikiz kart var sorunsuz calısıyor
    Crazy Kaiser WM 6.5 / 4GB
  • cevaplar icin cok tesekkurler... Karar verirsem king sim mi stealth mi bu is cozuldu demek.

tek hatta bagli iki tane ayri numaranin oldugu ikilicell

iki tane farkli kartta ayni numaranin olmasi escell (calisabilmesi icin bir telefonun acik olmasi gerekiyor ,ikisi ayni anda kullanilamiyor)

cogunlukla en yeni sim kartlari en iyisidir

turkcell 64 bende yok ama mutlaka 32 den daha iyidir , zira ozellikle sim kart yuklenme hizlari artiyor

Orjinalden alıntı: jujuuu

escell ile ikili cell ayri olaylar

tek hatta bagli iki tane ayri numaranin oldugu ikilicell

iki tane farkli kartta ayni numaranin olmasi escell (calisabilmesi icin bir telefonun acik olmasi gerekiyor ,ikisi ayni anda kullanilamiyor)

cogunlukla en yeni sim kartlari en iyisidir

turkcell 64 bende yok ama mutlaka 32 den daha iyidir , zira ozellikle sim kart yuklenme hizlari artiyor

ben aynı anda kullanıyorum escelli, hangisi once sinyal alırsa o an o calıyo
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.