Şimdi Ara

Turkcell e numarasını taşıyanlara 250 dk her yöne 1 gb internet 25 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Hazır Kart’a gelenlere, sadece 25 TL'ye aylık her yöne 250 dakika ve 1 gb internet!

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/internetli-250-dk-ve-1-gb-eko-kampanyasi

Paket fiyatı %18 KDV ve %25 ÖİV dahil 25 TL’dir.
    Ücretlendirme periyordu 60 saniyedir.
    Paket aşımı durumunda abone tarifesinden ücretlendirilir.
    İnternetli 250 dk ve 1 gb Eko Paketi’ni son 90 içinde numara taşıma ya da yeni bir hat alarak Turkcell bireysel Hazır Kart'a gelip pakete başvuran aboneler alabileceklerdir.
    Kampanyadan Turkcell'den son 30 gün içinde numarasını taşımış aboneler yararlanamamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 7 Mart 2014; 23:12:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Avea yıkılan paket 500+1000+1000mb a 26 lira veriyordum.
    Vodafone faturalı 500dk her yöne+1000mb 3g nete geçtim 20 lira. 1.5 lira vergi.
    Dilersem 100 sms de 5 lira.
  • yıllarca avea kullandım, ucuz harika fiyatları var ama turkcell kalitesi başka. pahalı olabilir ama fırsatlarından yararlanınca turkcellden iyisi yok.
  • Türkcell mi
  • 2gb li yapin su paketi 30 lira yapin geceyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da 250 Turkcell içi, 250 her yone 1000 sms 1gb internet 30tl diye gldi.

vodfone'a taşımıştım 1 sene önce, ama şimdi fiyatı 25 tl yaptılar, 1 küsür de telsiz vergisi alıyorlar, Tcell'de telsiz vs yoksa 30 tl güzel fiyat. zaten her yöne aramaları genelde turkcell'e yapıyorum, 250+250 her türlü yeter gibi.
    bi bayie gidip konuşmak lazım, kısa süreli bi kampanya değilse yeniden turkcelle dönücem gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avea harici, 750dk hy+100sms+500mb limitinde duran int.=20 lira. Hayalimdeki tarife
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bana da 250 Turkcell içi, 250 her yone 1000 sms 1gb internet 30tl diye gldi.

vodfone'a taşımıştım 1 sene önce, ama şimdi fiyatı 25 tl yaptılar, 1 küsür de telsiz vergisi alıyorlar, Tcell'de telsiz vs yoksa 30 tl güzel fiyat. zaten her yöne aramaları genelde turkcell'e yapıyorum, 250+250 her türlü yeter gibi.
    bi bayie gidip konuşmak lazım, kısa süreli bi kampanya değilse yeniden turkcelle dönücem gibi.

en son trcell de 250 heryone 300 trcell içi seklinde bir tarife kullanmıstım

ne kadar kotu bir method oldugunu kullanan bilir. Yıl 2014 olmuş hala o yone bu yone hangi asırda yasıyoz

bu cag dısı tarifeyi hazırlayanı kınıyorum. Yemin ettim ya heryone yada hic MUCK TURKCELL
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

ne kadar kotu bir method oldugunu kullanan bilir. Yıl 2014 olmuş hala o yone bu yone hangi asırda yasıyoz

bu cag dısı tarifeyi hazırlayanı kınıyorum. Yemin ettim ya heryone yada hic MUCK TURKCELL

bana göre bi sakıncası yok, bu konudaki tarifeden çok daha iyi bir tarie :) niye gerdin bu kadar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

bana göre bi sakıncası yok, bu konudaki tarifeden çok daha iyi bir tarie :) niye gerdin bu kadar :)

hakget nie oyleyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.