Şimdi Ara

Turkcell'e numaranı taşı NUMARANI ÜCRETSİZ değiştir MNT Kampanyalarından YARARLAN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea ve Vodafone numaralı aboneler 4440535den numaralarını ilk sefer ÜCRETSİZ değiştirebilir
    Tanımlanan numaraların prefixi sisteme bağlı olmaktadır.
    Numaranızı değiştirdikten sonra 3 AY BOYUNCA TURKCELL'de kalmak koşuluyla numaranızı daha sonra diğer operatörlere taşıyarak diğer kampanyalardan yararlanabilirsiniz
    KAYNAK: 4440532

• doğrudur. yaklaşık bir ay önce kadar aveamı turkcelle taşıdım ve numara değişimi yapmıstım. hiçbir şekilde kontörüm düşmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

doğrudur. yaklaşık bir ay önce kadar aveamı turkcelle taşıdım ve numara değişimi yapmıstım. hiçbir şekilde kontörüm düşmedi.

Numaran 0531 ilemi başlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

doğrudur. yaklaşık bir ay önce kadar aveamı turkcelle taşıdım ve numara değişimi yapmıstım. hiçbir şekilde kontörüm düşmedi.

evet 531le baslıyo ve cok dandik bir numara. ama sırf turkcell olsun diye değiştirdim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

evet bende 2 hattımı geçirdim ve 0531 nolu numaralardan 5 adet sayıyorlar dandik numaralar ama yınede iyi bence
  • arkadaşlar burda iyi olması aynı numara ile geri avea /vadofone geçerken kampanyadan tekrar yararlanmassınız ama numaranız değiştitği için yararlanırsınız
  • Birde 0531'li numara vermeseler ne iyi olacak. 0530 - 0532 - 0533 hepsi olur ana 0531 güzel değil ve insanlar bunu başka operatör sanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin bu saydıkların faturalı hat

531 ise faturasız hat

• quote:

Orijinalden alıntı: kankys

senin bu saydıkların faturalı hat

531 ise faturasız hat

Yanlışın var 0531 de faturalı hat
  • nasıl yani tam anlayamadım..şimdi turkcel olan numaram avea daydı sonra turkcel e taşıdım şimdide de vodafone a taşıdım:)tekrar turkcel e taşırsam nmt taşımadaki hediylerden faydalanamam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolky1141 -- 12 Kasım 2009; 11:22:54 >
  • quote:

531 ise faturasız hat

Ben faturalı kullanıyorum zaten. Faturalı bile kullansanız 0531'li numara veriyorlar.
  • peki diyelimli numaramı degiştirdim fakat 2 ay sonra pişman oldum eski numaramı nası alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

peki diyelimli numaramı degiştirdim fakat 2 ay sonra pişman oldum eski numaramı nası alıcam
  • Bende geçtim aynı şekilde ancak faturalı olmasına rağmen 0531 ile başlayan saçma sapan numaralarla değiştiriyorlar.
  • pekii ben aveadan türkcelle geçsem aveadaki smslerim de türkcelle göre deişicekmii yoksa smslerim iptalmi olucak.. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraaaa
    pekii ben aveadan türkcelle geçsem aveadaki smslerim de türkcelle göre deişicekmii yoksa smslerim iptalmi olucak.. ?

İptal olacak tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

531 ise faturasız hat

Yanlışın var 0531 de faturalı hat

tesadüf girdim tekrar konuya.. 531 in faturalı hat olduğunda hala ısrarcı mısın :)) ha sen gidip faturalıya çevirdiysen faturalıdır doğrudur :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.