Şimdi Ara

türkcell den vodafona gecmek istiyorumyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    500 dk
    1 gb internet
    100 msj
    Varmı tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesaj hakki olmayan var duble 1000 diye gecer 19 liraya 1000 dakika 1 gb internet

• Vodafone = Pişmanlık Hocam tamam belki türkcell pahalı ama vodafone müşteri hizmetleriyle en ufak bir sıkıntının bile büyüyüp dağ olacağını unutma. Ben bunu daha türkcell kullanıp vodafona geçmiş bir olarak söylüyorum. Ve vodafonu kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. En ufak sıkıntında Vodafonmu bir daha asla dersin. Telefonu tak diye suratına kapatan müşteri hizmetlerinden tutta problemler çığ gibi büyüten firma. Ama sen bilirsin hiç sıkıntı yaşayan arkadaşlarda eminim vardır. Ama ALLAH'ım kimseyi vodafonla sıkıntı yaşatmasın. Yaşarsınız sinir krizi geçirirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardwind

Vodafone = Pişmanlık Hocam tamam belki türkcell pahalı ama vodafone müşteri hizmetleriyle en ufak bir sıkıntının bile büyüyüp dağ olacağını unutma. Ben bunu daha türkcell kullanıp vodafona geçmiş bir olarak söylüyorum. Ve vodafonu kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. En ufak sıkıntında Vodafonmu bir daha asla dersin. Telefonu tak diye suratına kapatan müşteri hizmetlerinden tutta problemler çığ gibi büyüten firma. Ama sen bilirsin hiç sıkıntı yaşayan arkadaşlarda eminim vardır. Ama ALLAH'ım kimseyi vodafonla sıkıntı yaşatmasın. Yaşarsınız sinir krizi geçirirsiniz

Türkcell de aynı sayılır içlerinde en iyisi (kötünün iyisi moda ya şimdilerde)

• Vodafone'a geçmek pişmanlık değil.

Bulunduğun yerde hangi operatör iyi çekiyorsa o operatörü kullanmak en iyisi.

Müşteri hizmetlerinden çözemediğin sorunları bayiden çözebilirsin. Bu sebeple operatör bayileri ile muhabbetin iyi olsun,
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Hocam bayilerin hiç bir şekilde hiç bir şeye yetkisi yok sen neyden bahsediyorsun. Adamlar resmen paramı aldılar ve geri ödememek için takla üstüne takla atıyorlar.
  • Evet bayiler aldığı parayı vermemek takla atarlar,

Benim bayilerle aram iyi olduğu için taklaya gelmemek için önceden muhabbetimin iyi olduğu 2-3 bayi ile konuşuyorum.

Sende taklaya gelmek istemiyorsan muhabbetinin olduğu 2-3 bayiye sor soracağını..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.