Şimdi Ara

TURKCELL’DEN BİREYSEL FATURALI MÜŞTERİLERİNE TEŞEKKÜR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır Turkcell kullanan faturalı hat sahipleri, abonelik yaşına göre değişen miktarlarda ücretsiz konuşma hakkı kazanıyor. Turkcell’in sadık müşterilerine düzenlediği “Teşekkürler Kampanyası”ndan faydalanmak için HEDIYE yazıp 2222’ye göndermek yeterli Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 17 Eylül-17 Kasım tarihleri arasında bireysel faturalı müşterilerine özel “Teşekkürler Kampanyası” sunuyor. Türkiye’de mobil iletişimi başlatan şirket olan Turkcell, yıllardır bireysel faturalı aboneliği bulunan Turkcell’lilere saatler boyu ücretsiz konuşma hakkı hediye ederek teşekkür ediyor.
    Turkcell Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, konuyla ilgili açıklamasında “Kurulduğumuz günden itibaren, müşterilerimize en kaliteli iletişim hizmetini, en avantajlı fiyatlarla sunmak için çalışıyoruz. Türkiye’yi mobil iletişimi ile tanıştırdığımız günden bu yana müşterilerimiz de bu çabalarımızı, daima bizi tercih ederek ve bizi liderliğe taşıyarak ödüllendirdi. Biz de yıllardır bizimle olan müşterilerimize, onlara özel bu kampanyamızla teşekkür etmek istedik “ dedi.
    “Teşekkürler Kampanyası” dahilinde, 4-5 yıldır Turkcell’li olan faturalı hat sahipleri 06:00 - 18:00 saatleri arasında haftada 1 gün 6-14 yıllık Turkcell’liler haftada 2 iki gün 15 yıl ve üzeri Turkcell’liler haftada 3 gün tüm Turkcell’lilerle sınırsız şekilde bedava konuşacaklar. Turkcell hattına 3 yıl ve daha az bir süredir sahip olan faturalı hat sahibi Turkcell’liler de hediyesiz kalmıyor. 6 ay daha Turkcell hattı kullanmaya söz verdikleri takdirde onlar da haftada 1 gün 06:00 – 18:00 saatleri arasında, hiçbir ek ücret
    ödemeden tüm Turkcell’lilerle sınırsız şekilde bedava konuşacak.
    Kazanılan bedava konuşma hakkı, kampanya katılımından itibaren 60 gün boyunca geçerli olacak. “Teşekkürler Kampanyası”, belirtilen saatler arasında sınırsız konuşma hakkı getiriyor yani sadık Turkcell aboneleri dilerlerse 12 saat boyunca diğer Turkcell’lilerle bedava konuşabiliyorlar. Faturalı hat sahibi olan Turkcell’lilerin, kampanyaya katılmak ve abonelik yaşlarına göre bedava konuşma günleri kazanmak için tek yapmaları gereken, HEDIYE yazıp 2222’ye göndermek.

• bende 1 gün hakkı kazanacağım demek ki bence hiç bir esprisi olmayan bir kampanya hiç beğenmedim.
  • hani hazırkartlılar onlar turkcelli değil mi onlar üvey evlat mı 10 yıllık hazırkartlıyım adam gibi hediye istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murgen

hani hazırkartlılar onlar turkcelli değil mi onlar üvey evlat mı 10 yıllık hazırkartlıyım adam gibi hediye istiyorum
    bence en güzel hediye makul fiyatlandırma anlayışı ve avantajlı tarifelerle olmalıdır turkcellde adam gibi bir tarife ve paket sistemi yok.

faturalı kullanmak istiyorum mesela hem kız arkadaşımla sınrsız konuşabileyim hem de turkcellilerle 5000 sms paketim olsun 25 tl veririm helalinden fakat turkcellde böyle birşey mümkün değil.
  • 8yıllık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

8yıllık.
    hazırkartlılara neden yok biz turkcelli değil miyiz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

8yıllık.
    Aslında yılllardır Hazır Kart kullanan abonelere de bir kampanya yapmaları gerekirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneytgungor

Aslında yılllardır Hazır Kart kullanan abonelere de bir kampanya yapmaları gerekirdi.

Alıntıları Göster
    kampanya galiba aktifdeğil. msj attım ama, DEĞERLİ ABONEMİZ MESAJINIZA UYGUN BİR İŞLEM BULUNAMADI.

17 EYLÜLÜ BEKLİCEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 15 Eylül 2010; 13:26:20 >
  • Bu tarz operatör kampanyaları sinir bozucu..

Adam Gold paket kullanıyorsa neresine ne yapsın verdiğin bedava dakikayı..

Adam hem her ay 90 lira ödeme yapacak hemde nerdeyse hiç bişey alacak..

Faturasını indir kardeşim biraz..
  • Hazırkartlılar'ı Turkcell'li saymıyorlar bizim ne günahımız var?
  • Bence güzel olmuş. Zaten 1 yıllık kontratım var. Ayrıca haftada 2gün bedavam var. Bi de bu geliyor şimdi oluyor haftanın 3 günü bedava. Nerdeyse bir haftanın yarısı. Zaten her yöne 2 saatim var. O da bedava. Ve bu 3gün turkcellilerle sınırsız ve her ay paşa paşa hiç sorunsuz yatan iki saat karşılığında turkcellin benden aldığı para aylık 1 lira. Başka söze gerek yok bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Bence güzel olmuş. Zaten 1 yıllık kontratım var. Ayrıca haftada 2gün bedavam var. Bi de bu geliyor şimdi oluyor haftanın 3 günü bedava. Nerdeyse bir haftanın yarısı. Zaten her yöne 2 saatim var. O da bedava. Ve bu 3gün turkcellilerle sınırsız ve her ay paşa paşa hiç sorunsuz yatan iki saat karşılığında turkcellin benden aldığı para aylık 1 lira. Başka söze gerek yok bence...
    daha önce ayda 1 gün bedava vardı bıttı ben 13 senelik aboneyım zamanında az para odemedım ama şimdi pek o kadar odemıyorum iyi olmus bilgi veren arkadasa tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Bu tarz operatör kampanyaları sinir bozucu..

Adam Gold paket kullanıyorsa neresine ne yapsın verdiğin bedava dakikayı..

Adam hem her ay 90 lira ödeme yapacak hemde nerdeyse hiç bişey alacak..

Faturasını indir kardeşim biraz..

Turkcell biliyor bu tip kampanyaları tüm aboneleri kullanmayacağından onlara bi kaybı olmayacak.Ama dediğin gibi fatura indirimi yapcak olsa herkese yapmak durumunda kalır bu da pek işine gelmez :) turkcell bu yüzden tarifelere değil kampanyalara çalışıyor.
  • Tam babama gore:) bu ay 500 dakikasi da azalmisti bayramdan dolayi,zaten 98 den beri trcelli:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Tam babama gore:) bu ay 500 dakikasi da azalmisti bayramdan dolayi,zaten 98 den beri trcelli:))
    böyle şeylerle uğraşacağına gold tarifeyi 12 ay taahütlü 50 tl ye düşürsün hemen yarın geçeyim
  • Bakalım haftada 2 gunüm zaten var. Farklı bir gün mü gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Bakalım haftada 2 gunüm zaten var. Farklı bir gün mü gelecek?
    bence süper olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

bence süper olmuş..

Alıntıları Göster
    Ben de merak ediyorum iki günümüzden farklı bir gün verecekler mi acaba
  • Bilgilendirme için teşekkürler, şimdi mesaj atacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Bilgilendirme için teşekkürler, şimdi mesaj atacağım
    Bence de super olmus... Umarım farklı gunler gelir...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.