Şimdi Ara

Turkcell den 444 lü Numara Aranmıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
20.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

çinden de giren var mı bee :)

Sıcak fırsatları takip etmiyorsunuz heralde google translet türkçesiyle 0,1 $ fiyattan başlayan envavi çeşit ürün fırsatı var

Turkcell den 444 lü Numara Aranmıyor

Ya zaten bunun ile ilgili vodafon ne duyuru yaptı ne bişey
    Sitesinde hiç bir yerde 444 ile ilgili bir açıklama yok

Eğer paket dakikalarından düşecekse muhteşem olur :)
  • zaten dogru olanıda paket dahilindeki dakikalardan düşmesi, aksi bir durum olursa ona göre tepkimizi belli etmemiz lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 14 Mart 2011; 14:03:24 >
  • faturasında 444 lu hatta yapılan aramalara ücret yansıtılan arkadaş varmı ? herkez ücretli oldu diyor ama belgeleyen yok...
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 13 yıldır turkcell kullanıyorum.şu andada kamu 1200 kullanıyorum. 444 lü numaralarla ilgili sıkıntı için mail atmıştım. cevap olarak bu durumun BTK ile alakalı olduğu şeklinde cevap aldım. bugün faturamı incelediğimde her ay 40 tl ödeyen ben 71 tl tutarında faturam olduğunu öğrendim. detaylara baktığımda aradaki farkın 444 le başlayan numaralar olduğunu gördüm yani faturaya yansıtmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

merhaba arkadaşlar yaklaşık 13 yıldır turkcell kullanıyorum.şu andada kamu 1200 kullanıyorum. 444 lü numaralarla ilgili sıkıntı için mail atmıştım. cevap olarak bu durumun BTK ile alakalı olduğu şeklinde cevap aldım. bugün faturamı incelediğimde her ay 40 tl ödeyen ben 71 tl tutarında faturam olduğunu öğrendim. detaylara baktığımda aradaki farkın 444 le başlayan numaralar olduğunu gördüm yani faturaya yansıtmışlar.

demekki turkcell ücretlendiriyor vodafone ücretlendirmiyor.

mgzgn tüketici sorunları hakem heyetine başvuruda bulunmayı düşünüyormusun?

Orijinalden alıntı: mgzgn

merhaba arkadaşlar yaklaşık 13 yıldır turkcell kullanıyorum.şu andada kamu 1200 kullanıyorum. 444 lü numaralarla ilgili sıkıntı için mail atmıştım. cevap olarak bu durumun BTK ile alakalı olduğu şeklinde cevap aldım. bugün faturamı incelediğimde her ay 40 tl ödeyen ben 71 tl tutarında faturam olduğunu öğrendim. detaylara baktığımda aradaki farkın 444 le başlayan numaralar olduğunu gördüm yani faturaya yansıtmışlar.

Size 444 lunaralara doğru yapılan aramalar paket dahilindeki toplu dakikalardan düşmeyecek ayrıca dakikası x Krş olarak ücretlendirilecek diye bir uyarı yapmadılarsa, önce müşteri hizmetlerine şikayette bulunun, sonuç alamazsanız TSHH ne şikayet edin.
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
  • 444 lü numaraları paket kapsamında değerlendiren operatörlere geçin. Tüketici hakem heyetine başvurudan sonuç almanız pek mümkün gözükmüyor

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

şimdi Turkcell'den 444'lü numaraları arayınca dakikası mı 40 kuruş, yoksa bütün arama süresi toplam mı 40 kuruş?

dakikası 40 kuruş

Orijinalden alıntı: cemsaglam

444 lü numaraları paket kapsamında değerlendiren operatörlere geçin. Tüketici hakem heyetine başvurudan sonuç almanız pek mümkün gözükmüyor

Tüketici hakem heytine muracat edince eğer operator 444 lu aramaların paket dahilinde değilde ekstra fiyatlandırılıcağı belirtilmediyse, 444 lu aramalara yapılan bedel tarafınıza iade edilir.

17/03/2011 09:23 Telefon 02124440202 0.00

444 lü numarayı başına 0212 yada 0216 koymadan aradım kendi otomatik eklemiş vodafone faturalı hat kullanmaktayım ücret olarak 0.00 tl bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokker1 -- 19 Mart 2011; 1:42:54 >

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

444 lü numaraları paket kapsamında değerlendiren operatörlere geçin. Tüketici hakem heyetine başvurudan sonuç almanız pek mümkün gözükmüyor

Tüketici hakem heytine muracat edince eğer operator 444 lu aramaların paket dahilinde değilde ekstra fiyatlandırılıcağı belirtilmediyse, 444 lu aramalara yapılan bedel tarafınıza iade edilir.

Hayır yanlış, imzalandığınız sözleşmede ve paket açıklamalarında özel numaralar hariç ifadesi geçmekte. Daha önce 444 lü numaraları 0212 gibi numaralarla aradığınızda sabit hat sayılıyordu özel olmuyordu. Ancak şuan 7 haneli aranıyor. BTK 444 numaralar özel numara dedi ve 7 haneli aranacak dedi. Birşey çıkmaz ondan. TSHH den kazansanız bile Turkcell tüketici mahkemesinde itiraz edecek ve karar turkcellin lehine çıkacaktır. Tüketici mahkemesine gitmesi durumunda kaybetmeniz halinde mahkeme ücretleride size kalır, büyük risk normal kullanıcı için Tuketiciler Birliği örnek bir dava açacak sanırım onun sonucunu beklemek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsaglam -- 19 Mart 2011; 11:10:01 >

• turkcell btk yaptı diyor BTK ben karışmıyorum onların sorunu diyor. herkez birbirinin üstüne atıyor suçu ama olan bize oluyor...

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Hayır yanlış, imzalandığınız sözleşmede ve paket açıklamalarında özel numaralar hariç ifadesi geçmekte. Daha önce 444 lü numaraları 0212 gibi numaralarla aradığınızda sabit hat sayılıyordu özel olmuyordu. Ancak şuan 7 haneli aranıyor. BTK 444 numaralar özel numara dedi ve 7 haneli aranacak dedi. Birşey çıkmaz ondan. TSHH den kazansanız bile Turkcell tüketici mahkemesinde itiraz edecek ve karar turkcellin lehine çıkacaktır. Tüketici mahkemesine gitmesi durumunda kaybetmeniz halinde mahkeme ücretleride size kalır, büyük risk normal kullanıcı için Tuketiciler Birliği örnek bir dava açacak sanırım onun sonucunu beklemek en iyisi.

Haklısınız, bende ucret alamaz diye bir şey idda etmedim. Özel numaralara doğru yapılan aramalar ayrıca ücretlendirilir, kaldıki operatör kendisini bu şekilde savunacak, size sadece eski faturalarınızdaki 444 lu aramalarınız gösterip öncekilerin ücretlendirilmediğini kanıtlamak kalıyor.

Sadece "BTK kararı gereği bundan sonra 444 lu numaralara yapılan aramalar ücretlendirilcektir" diye bir uyarı yapılmadığı sürece 444 lu nolara yapılan aramalar için ödediğiniz ücreti geri alırsınız dedim.

• BTK nın 444 lu aramalar ve ücret kanusundaki basın açıklaması

http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Bulten/2011/09032011_444numara.pdf
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.