Şimdi Ara

Turkcell'deki En İyi Tarife Sizce Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Turkcellde Şu Tarifeyi Yaptım Ama Bu Tarifeden Daha İyi Bir Tarife Biliyorsanız Lütfen Bana Söleyin Yaptığım Tarife Şu BENYAPTIM Yazılıyor 2222'ye Gönderiliyor Ve Size 500 Dakika Veriyor 250 Dakika Heryöne 250 Dakika Turkcell'lerle Konuşma Dakikası Veriyor Ama Arkadaşlar Bildiğiniz Daha İyi Bir Tarife Varsa Lütfen Bana Söleyin Yardım Edin Mesaj Hakkı Olarakta Şunu Yapıyorum Bence İyi Bir Mesaj Hakkı Tarifesi 1500SMS Yazıyorum 2222'ye Gönderiyorum Lütfen Bana Yardım Edin Sizce Ne Yaparsam Heryöne Ve Turkcell'lerle Konuşma Dakikası Verir Benim Yaptığımdan Daha İyi Bildiğiniz Varsa Söleyin Lütfen....Bekliyorum Yardım Edin...

• Ben Yaptım'ın ilk çıktıgı günler hepsi heryöneydi.

Ben ilk çıktıgında yaptım 500 dk Heryöne 19 tl + 1500 Sms Heryöne 5 TL + 4 gb internetim var 39 TL

Toplam 63 TL

İnternete ağırlık verdiğim için 4 gb kullanmak zorunda kalıyorum
  • 1500 SMS her yöne 5 TL faturalıda mı? Faturalı içinse eğer linkini verebilir misiniz? 250 küçük SMS paketini bana 5 tl den 7 tl ye zam yapıcaklar diye mesaj attılar.
  • Ben genc tarifedeyim, ben yaptım 500 dakika aldım, 19 TL (evet, ilk çıktığında her yöneydi)
    genc sms her yöne 5,000 sms 5 TL
    ben yaptım 500 mb 5 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

1500 SMS her yöne 5 TL faturalıda mı? Faturalı içinse eğer linkini verebilir misiniz? 250 küçük SMS paketini bana 5 tl den 7 tl ye zam yapıcaklar diye mesaj attılar.

bu soruya yanıt verebilecek yokh mu?

bir de eski genç tarifede de (faturasız) 5000 sms 5 tl mi?
  • Ben de faturalı Ben Yaptım paketindeyim. 500 dk, 1500sms ve 500mb alıyorum. Fakat her yöne 1500sms bana yetmiyor. Faturalı ya da faturasızda daha iyi bir mesaj paketi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi operatör daha iyi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.