Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: By The Elder Gods , By The Elder Gods Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü8 Mobil
5 sn
1.633
Cevap
97
Favori
140.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemsemeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Telsiz kullanım borcu vs çıkarmı hocam 2-3 gün için faturasız sorgulayıp ödeyebileceğimiz bir yer varmı telefon no ile sorgulasak çıkar herhalde varsa hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçtik Türk Telekom dan Turkcell e ama sorunsuz çeken yerlerde çekmemeye başladı hızı yüksek yerlerde de daha kötü hız 😂

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Daha dur normalde kullandığından 2 kat daha hızlı internetin bitecek,ben 3 ay önce telekomdan geçtim şimdi cayma bedelini ödeyerek geri dönüu

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Vallahi bende onu düşünüyorum, Turkcellde 249 TL cayma bedeli çıkıyor geçeli 10 gün oldu.

• arkadalar telekomdan turkcelle geçiş yapacağım hat taşıma işlemleri ne kadar sürüyor? Hat pederin üstüne olduğundan o şehirdışında başvuracak hattı bana kargoyla gönderecek. Bu şekilde bir sorun olmaz sanırım hat açılmadan elime geçer diye düşünüyorum.

gerçeken öyle mi hocam? 20gb almayı düşünüyordum bimcellden geçip. birde paket aşımında duruyor mu fatura?

• 20playback kullanıcısına yanıt

Gerçekten öyle çok hızlı bitiyor interneti

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız borç çıktımı bende merak ediyorum aynısı başıma gelmesin diye teşekkürler

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kasmayın, bu borcu operatörler her şekilde alır sizden.

• online edevlet geçişinde migros çekini kaldırdılar mı ?

• tyll kullanıcısına yanıt

yapacakları işi... yerine tv plus indirimi koymuşlar herhalde...

• migros çeki geçişin ardından ilk pazartesi yüklenecekti. ... şimdi hiçbir ibare yok

• warking kullanıcısına yanıt
    Başvurduğumuz tarihte gözüküyorsa vermeleri lazım cumartesi başvurduk biz başvururken gözüküyordu

• Şuan turkcell faturasızdayım. Taahhüt bitince faturasıza geçtim teklif çıkar diye. 1 ay doldu ve teklifler çok yüksek geldi. Bugün hattı farklı operatöre taşısam tekrar turkcell e geçsem yetişir mi acaba bu kampanyaya ?

• tugberk16 kullanıcısına yanıt

ben 2 hattı bimcell e taşıdım ,yaklaşık 48 saatde açıldı.

20 sinde bu kampanya bitiyormuş ancak .

Adam haklı. Geri döndüm 3 ayda Telekom'a

• Merhaba, yeri mi bilmiyorum ancak bir şey sormak istiyorum. Ay başında TürkTelekomdan Turkcelle geçtim ancak çekim gücü konusunda pişman oldum (Bulunduğum bölgeden kaynaklı olabilir). Türk Telekoma dönüş için aradığımda Turkcell 234 tl tahahhüt borcu çıkardı (Aylık abonelik 559 iken yıllık abonelik ücreti 325 Tl, sanırım aradaki fark). 20 aralık tarihinde de paket yenilenecek. Şimdi ben Türk Telekoma geçiş işlemi yapsam ve hattım 21 22 aralık gibi açılsa turkcell benden bi 234 Tl daha ister mi yoksa aylık farkın sadece 1 2 günlük bedelini mi yansıtır? MH sordum ancak net cevap veremeyip lafı dolandırdı durdu.

• cemko78 C kullanıcısına yanıt
    Normalde kullandığın miktar kadar ödüyorsun diye biliyorum. 1 günde bütün internetti bitirim hattı taşırsan tam ücret alır, aksi takdirde 30a bölüm güne güre alıyorlar

• bitmesine 4 saat var.online işlem yapıca paketi almış sayılıyor muyuz ? Büyük festival 40

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.