Bayiye gitmeden Edevlet üzerinden Türk Telekomdan Turkcell E sim geçişi yapabilirmiyiz. Ne kadar sürer. |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (14. sayfa)
-
-
Ben dün sabah TT'ye müracaat ettim.Dün akşam 7 Ağustos akşam şu saatte geçiş işleminiz tamamlanacaktır diye mesaj geldi.Dün sabah başvurdum gelen mesaja göre yarın akşam geçiş işlemi tamamlanacak görünüyor.
-
bu fırsat kaçmaz. 160tl cayma bedelim vardı hiç affetmedim direk 60gb ye geçtim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakında Turkcell’deki taahhütüm bitiyor arkadaşlar, Vodafone’a git gel yapsam yetişir mi? Deneyen oldu mu Vodafone üzerinden?
Ya da daha hızlı sonuçlanacağını düşündüğünüz bir yöntem var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TT taahhüdümün bitimine 2 gün kala önüme çıkması iyi oldu. 40 gb olan paket yeterli olacaktır.
-
Ben numara taşıdım, bu yüzden olabilir mi?
Arkadaşlar şuan Turkcell faturalı rahat tarifesindeyim. Bugün vodafone a taşıma yapsam ayın 10’unda tekrar Turkcell e bu tarifelere geçebilir miyim? Nasıl bir yol izlemem lazım. Cevaplarınız için teşekkürler
turkcell uygulamasından numara taşıma yaparsanız direkt esim olarak kurabilirsiniz.
-
geçebilirsiniz.
-
1 ay sonra falan yine yaparlar mı böyle kampanya? Taahhüt bitmesine 2 ay var 330 tl cayma vermek istemiyorum
Vodafone da veya TT de hangi pakete geçmem lazım. Yani şubede ben geri gidecem desem ayıp olur sanki 😀quote:
Orijinalden alıntı: berkay956geçebilirsiniz.
Hocam merhaba
E-devletten onay verdikten sonra kaç gün içinde hat açıldı acaba
Ben de aynı şekilde
Geri döneceğim derseniz problem çıkarıyorlar, hiçbir bilgi vermeyin. 2 gün dakikasız ve internetsiz idare edebilirseniz bimcell e git gel yapabilirsiniz.
-
bugün onaylarsanız, yarın taşıma mesajı gelir. 08 Ağustos ya da 09 Ağustos'ta %99 süreç tamamlanmış olur.
-
-
Dururum hocam. Faturasıza taşırsam 3 ay kalma zorunluluğu varmış.faturalıya taşımak gerekiyor galiba. Bimcell de olur farketmez ama en hızlı nasıl yapabilirimquote:
Orijinalden alıntı: berkay956Geri döneceğim derseniz problem çıkarıyorlar, hiçbir bilgi vermeyin. 2 gün dakikasız ve internetsiz idare edebilirseniz bimcell e git gel yapabilirsiniz.
3 ay diye bir şey yok. bimcelle taşıyın açılır açılmaz geri turkcelle dönün.
-
dün 16:42'de turkcele geçiş başvurusu yaptım, 18:00 gibi hat kapıma kadar geldi. 19:00 gibi edevlet onayı verdim, yarın 19:05'de turkcele geçiş işlemi tamamlanmış olacakmış.
-
böyle bir zorunluluk yok. 3 ay olayı sadece yeni hat aldığınızda geçerli. vodafone geçtikten 30 dk sonra turkcele başvurdum, toplam 2 gün içinde geçiş tamamlanacak, turkcellden gelmiştim zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X