Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
97
Favori
146.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayiye gitmeden Edevlet üzerinden Türk Telekomdan Turkcell E sim geçişi yapabilirmiyiz. Ne kadar sürer.

• gothamcity kullanıcısına yanıt

Ben dün sabah TT'ye müracaat ettim.Dün akşam 7 Ağustos akşam şu saatte geçiş işleminiz tamamlanacaktır diye mesaj geldi.Dün sabah başvurdum gelen mesaja göre yarın akşam geçiş işlemi tamamlanacak görünüyor.

• bu fırsat kaçmaz. 160tl cayma bedelim vardı hiç affetmedim direk 60gb ye geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında Turkcell’deki taahhütüm bitiyor arkadaşlar, Vodafone’a git gel yapsam yetişir mi? Deneyen oldu mu Vodafone üzerinden?

Ya da daha hızlı sonuçlanacağını düşündüğünüz bir yöntem var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TT taahhüdümün bitimine 2 gün kala önüme çıkması iyi oldu. 40 gb olan paket yeterli olacaktır.

• M. B. M kullanıcısına yanıt

Ben numara taşıdım, bu yüzden olabilir mi?

• Arkadaşlar şuan Turkcell faturalı rahat tarifesindeyim. Bugün vodafone a taşıma yapsam ayın 10’unda tekrar Turkcell e bu tarifelere geçebilir miyim? Nasıl bir yol izlemem lazım. Cevaplarınız için teşekkürler

• Diricans_RM kullanıcısına yanıt

turkcell uygulamasından numara taşıma yaparsanız direkt esim olarak kurabilirsiniz.

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

geçebilirsiniz.

• 1 ay sonra falan yine yaparlar mı böyle kampanya? Taahhüt bitmesine 2 ay var 330 tl cayma vermek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

geçebilirsiniz.

Vodafone da veya TT de hangi pakete geçmem lazım. Yani şubede ben geri gidecem desem ayıp olur sanki 😀

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    E-devletten onay verdikten sonra kaç gün içinde hat açıldı acaba

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde

Geri döneceğim derseniz problem çıkarıyorlar, hiçbir bilgi vermeyin. 2 gün dakikasız ve internetsiz idare edebilirseniz bimcell e git gel yapabilirsiniz.

• Karqasa kullanıcısına yanıt

bugün onaylarsanız, yarın taşıma mesajı gelir. 08 Ağustos ya da 09 Ağustos'ta %99 süreç tamamlanmış olur.

• Arkadaşlar e sim ile başvuruda Edevlet onayı olmadı bir türlü başvurum yarıda kaldı. Tekrar yapınca devam eden başvurunuz var diyor. Nasıl geçtiniz bu durumu?

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araxes -- 6 Ağustos 2024; 15:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Geri döneceğim derseniz problem çıkarıyorlar, hiçbir bilgi vermeyin. 2 gün dakikasız ve internetsiz idare edebilirseniz bimcell e git gel yapabilirsiniz.

Dururum hocam. Faturasıza taşırsam 3 ay kalma zorunluluğu varmış.faturalıya taşımak gerekiyor galiba. Bimcell de olur farketmez ama en hızlı nasıl yapabilirim

3 ay diye bir şey yok. bimcelle taşıyın açılır açılmaz geri turkcelle dönün.

• Karqasa kullanıcısına yanıt

dün 16:42'de turkcele geçiş başvurusu yaptım, 18:00 gibi hat kapıma kadar geldi. 19:00 gibi edevlet onayı verdim, yarın 19:05'de turkcele geçiş işlemi tamamlanmış olacakmış.

böyle bir zorunluluk yok. 3 ay olayı sadece yeni hat aldığınızda geçerli. vodafone geçtikten 30 dk sonra turkcele başvurdum, toplam 2 gün içinde geçiş tamamlanacak, turkcellden gelmiştim zaten.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.