Şimdi Ara

Turkcell Bizimle Dalga mı Geçiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güya 19 lira sınırsız internet paketi çıkarmışlar ama 1 gb adil kullanım kotası var.1 gb'ı geçince hız 1 kbps düşürülüyor.

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/#!/tarife/ben-yaptim-data

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa K.

Güya 19 lira sınırsız internet paketi çıkarmışlar ama 1 gb adil kullanım kotası var.1 gb'ı geçince hız 1 kbps düşürülüyor.

Bilinçsiz 1 kullanıcı daha
    Cep telefonlarımızdaninternetkullanıyorsak ne mutlu bize! Bir de "AŞIMSIZ 1GB İnternet" Paketi'ne sadece19 TL'ye abone olmuşsak değmesinler keyfimize! ''Yetmez HERYÖNE 100 DK paketi de istiyorum!'' dersek, o da bize özel fiyatıyla5TL'ye cebimizde! Artıkcep telefonumuz internet paketleriyle,dakikalarladoluyor, bize de keyfini çıkartmak kalıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu paket ilk çıktığında hız 96 kbps'ye düşüyordu.Şimdi 1 kbps yapmış Turkcell..

• Gnctrkcll sayfasında hız 1 Kbit'e düşürülür yazıyor, ancak Turkcell'in kampanyalar kısmında ise 96 Kbit'e düşürülür yazıyor. Hangisi doğru acaba?

Gnctrkcll sayfası

Bir de 90 gün içinde sadece 1 kez satın alabilirsin yazmışlar ama sanırım 30 yerine yanlışlıkla 90 yazmışlar.

Turkcell Kampanyalar Sayfası :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut -- 24 Eylül 2013; 14:44:27 >

• Turkcelll'de en ucuz tarife öğrenciye,
    En bol tarifeler platinium sahiplerine.
    Bu iki kategori arasındakilere neden yok..?
    Olanlarında diğer gsm'lere göre fiyatı yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

quote:

Orijinalden alıntı: juske

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa K.

Güya 19 lira sınırsız internet paketi çıkarmışlar ama 1 gb adil kullanım kotası var.1 gb'ı geçince hız 1 kbps düşürülüyor.

Bilinçsiz 1 kullanıcı daha
    Cep telefonlarımızdaninternetkullanıyorsak ne mutlu bize! Bir de "AŞIMSIZ 1GB İnternet" Paketi'ne sadece19 TL'ye abone olmuşsak değmesinler keyfimize! ''Yetmez HERYÖNE 100 DK paketi de istiyorum!'' dersek, o da bize özel fiyatıyla5TL'ye cebimizde! Artıkcep telefonumuz internet paketleriyle,dakikalarladoluyor, bize de keyfini çıkartmak kalıyor!

Şakamı yapıyorsun anlamadım
    Öyle bir yazmışsın ki
    Cepte internet normal bir şey avea da 1000 sms heryöne 1000 dk avealılarla 1gb net 19 lira sen 25 liraya 100 dk ve 1 gb net + cepte internet kullanmanın keyfinden bahsetmişsin
    Arkadaş 1 kbps den bahsetmiş normal
    internet hızı 128 kbps akk 1 gb geçersen hız hangi operatörde olursan ol 96 kbps düşer

Orada 1 kbps bahsetmiş sen doya doya cepte net kullan ne mutlu sana

Ben değil operatör şakasını yapıyor avea tabiki ucuz bende avea öneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut

Gnctrkcll sayfasında hız 1 Kbit'e düşürülür yazıyor, ancak Turkcell'in kampanyalar kısmında ise 96 Kbit'e düşürülür yazıyor. Hangisi doğru acaba?

Gnctrkcll sayfası

Bir de 90 gün içinde sadece 1 kez satın alabilirsin yazmışlar ama sanırım 30 yerine yanlışlıkla 90 yazmışlar.

Turkcell Kampanyalar Sayfası :

Bu konu hakkında bugün Turkcell'e mesaj yollamıştım. 1 saat sonra telefonla aradılar ve bilgi verdiler. Hız 96 Kbit'e düşüyormuş. Ayrıca kampanya süresi bitse de paket iptal edilmedikçe otomatik olarak yenilenmeye devam ediyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    annem benle dalga geçiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adil kullanım kotası nasıl bir şey pek bilmiyorum.Bana da anlatsanıza.1GB download yapınca galiba hız düşüyormuş.Sadece download mu yapmak lazım.Yani mesela 1GB lik internetten müzik dinlersek bu kural geçerli mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.