Bildirim
TURKCELL AYRINTILI FATURA TALEBİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
40 ykr civarında olması lazım yanılmıyorsam eğer.
Önceden 25 kuruştu. -
Babamın faturasına bakmıştım biaralar. 750 ykr idi. Ama emin değilim birazdan bilen bi arkadaş cvp verir -
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Babamın faturasına bakmıştım biaralar. 750 ykr idi. Ama emin değilim birazdan bilen bi arkadaş cvp verir
ne yaptın hocam sen ya...750ykr=7.5ytl...
benim vodafoneda 25ykr...turkcellde 50ykr falandır... -
Sadece hangi numaraları aradığımımı gösteriyor.Diğer bilgi verdiği şeyler nelerdir acaba ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Dervişçimli
Sadece hangi numaraları aradığımımı gösteriyor.Diğer bilgi verdiği şeyler nelerdir acaba ?
Hangi numarayla ne kadar süre görüştüğünüzü, yolladığınız SMS ya da MMS gibi görüşme dışı hizmetleri vs. -
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Babamın faturasına bakmıştım biaralar. 750 ykr idi. Ama emin değilim birazdan bilen bi arkadaş cvp verir
ne yaptın hocam sen ya...750ykr=7.5ytl...
benim vodafoneda 25ykr...turkcellde 50ykr falandır...
Yav anla işte sende750 bin yazcaktım vazgeçtim 75 kuruş yazıyım dedim öle olmuş
75 ykr idi yani en son hatırladığım
-
arkadaşlar biri bana avea ve turkcell den ayrıntılı fatura istemesini soyleye bilirmi ama ACELE -
ewt kdv,öiv dahil yaklaşık 75 kuruşa geliyor. -
hort -
Tüm vergiler dahil 68 krş. -
bu servisi devre dışı bırakarak her hangi bir Turkcell extradan detayını 1 dk içerisinde yazılı olarak alabilirsin . yada adresine ücretsiz aps yada posta ile gelmesini isteyebilirsin. -
Geçen hafta numaramı turkcelle taşıdım ve az önce online işlemlerden e-posta ile fatura talebinde bulundum ve orada bir kutu var idi. Ayrıntılı fatura talebi diye.
Onu da seçtim ve o da mail ile gelecekmiş. Bunun ücreti var mı? Var ise şuanda ne kadar? Online kısımda bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: syruse
Geçen hafta numaramı turkcelle taşıdım ve az önce online işlemlerden e-posta ile fatura talebinde bulundum ve orada bir kutu var idi. Ayrıntılı fatura talebi diye.
Onu da seçtim ve o da mail ile gelecekmiş. Bunun ücreti var mı? Var ise şuanda ne kadar? Online kısımda bulamadım
OIM den görüntülemek ücretsiz onu biliyorum email ile detay ücretsizse bende alayım ya yazıcıdan çıkartırım:) -
e-faturada detay ucretsiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
e-faturada detay ucretsiz.
saol fusem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X