Şimdi Ara

Turkcell-Avea Kontör Değişmek İsteyen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde avea 100 kontör artı var. Bana turkcell 100 kontör şifresi verecek olana veya transfer ile 120 kontör transfer edecek arkadaşa şifreyi verebilirim.

Hediye vs değil. Ben avea kullanmıyorum işime yaramıyor bana turkcell lazım.

Kart şeklinde olursa 100 kontör, transfer olursa 120 istememin sebebi kullanım süresinin uzayacak olması ve konbaraya 20 kontör gelecek olmasıdır.

Pm'den ulaşabilirsiniz.

• Up.!
  • zor be burada umdugunu bulman..

hem takasa yanaşan sensin hemde şartların agar..bir kere t.cell 100kontör şifresi elinde olan avea kullanıcı zor bulursun..

bulursan t.cell hattı olan ve kullanmayan birini bulabilirsin..buldun diyelim adam sana neden 100kontör karşılıgı 120atsın?iyi kombara 20 veriyor da avea 100kontöre hiçbir şey vermiyor..üstelik aveayı büyük çogunluk mobilögrenci kullanıyor kullanalar da her ay 150 en az yüklemek zorunda..100kontör transfer etsende aynı 100kontör yüklesen de aynı değerde aveada..

sen elindeki 100aveayı 100türkcell köntöre çevirmek istiyorsun anladıkta şartların agır gibi geldi bana..100kontör transfer edeni bulursan öp başına koy bence..sonuçta kontör transferi içinde kontör gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 11 Ağustos 2007; 12:56:47 >
  • Çarşıda bir büfede değişim yaptım. Yeni avea kontörlerle karşınızda olacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

Çarşıda bir büfede değişim yaptım. Yeni avea kontörlerle karşınızda olacam.

yine avea kontör bulursan 150üstü bulmaya çalış..100kontör artık aveada degerini yitirdi
  • KATILIYORUM 150 KONTÖR BULMALISIN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.