Şimdi Ara

TURKCELL 72000 kontör yükleyen adam. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Adam haklı 3310 kullanmakta yeni ve gösterişli bir telefon olsa çalınma ihtimali var. Telefon çalınırsa hat gider hat giderse kontörler uçuverir.

Gerçi Tcell de kaybolan hattını geri çıkarttırabiliyorsun

yani bu kadar beyinsiz bi insan evladını haklı görüyosunya pes:) 500 - 500 yüklesin canım gitsin düzgün telefon kullansın. o videoda faketir gerçi.

Doğru hiç bir aklı başında insan bu kadar kontör yüklemez. ama o kadar kontörüm olursa bende 3310 GİBİ bir telefon kullanabilirim. Çalınma ihtimaline karşı bir önlem olarak

Çalan el altından telefonu satmak yerine kontör leri satar,Daha fazla para

• Turkcell in açığını yakalayan bir adam vardı 63000 küsür kontör yüklemişti kendisine. Bence bu şekilde bir açık yakalamıştır zengin biri değildir. Yoksa neden böyle birşey yapsın. Bir zamanlar gaziantep'te de turkcell in kontör kartı algoritmalarını çözerek yarı fiyatına kontör satmışlardı.
  • arkadaşlar merhaba. ben kampusselliyim, bi arkadaşımı önerdim, bize kampanya 100 kontor yuklendi. şimdi ben kampussellileri ararsam o hediye kontorden mi düşer? *123# yapınca kontor gözükmüyo çünkü, *123*4# yapınca gözüküyo. yani arama yaparsam hangisinden düşecek? bilgisi olan varsa ve yardımcı olurdanız sevinirim.
  • Adam Parasını Kontöre Vermeyi Seven Biri
  • ya first class olmus adam direk ve bisuru hediye alıo cok var bole ya ben cok gordum adamın hattında 2000 3000 kontrler dolasıo
  • e yuh yani oha bu ne be
    benim hat en fazla 250 kntr gördü adam 1000 lik alıyomus
  • YUUUUHAHHHHH
  • :)) bu konu o kontorler bitene kadar daha çok konuşulacağı benziyo hocam 72000 kontorden ne kadar kaldı şimdi :)))
  • sahanın tiplmeleri gibi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: skatterbireyin

sahanın tiplmeleri gibi ya

Aynen ya adam şaka gibi
  • Recep Çıttır.

La benim hattım daha bugüne kadar 500 kontör görmedi. Aralıklarla 1000 gördü ama o da sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 30 Ocak 2008; 20:43:30 >
  • Dünyada ne adamlar var ya
  • çüş ya 72000 kntör ne demek^^
  • adam bide üni.de hoca imiş.
    allahım akıl fikir versin. bide türkiye 1.siyim diyo yaa
  • bu adamı geçmem lazım.
  • youtube hala engelli
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

bu adamı geçmem lazım.

kardeş koşarsan geçersin amca yaşlı o koşamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: velideli

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

bu adamı geçmem lazım.

kardeş koşarsan geçersin amca yaşlı o koşamaz

hönk.gif
  • Adamı bulup foruma üye yapalım yav :) Tonlakazandan bizi arasın hergün nasılsa o kontörleri ölene kadar bitiremez
  • Ben 1000 taneyi beraber görsem Brooke Shields görmüş ergen gibi sevinecem ama yok arkadaş olmadı mı olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.