|
Turkcell 5G ile İstanbul’dan Muş’a uzaktan ameliyat: Türkiye'de ilk!
1 Mobil
-
-
sponsorlu içerik uyarısını göremedim. hayırlı işleriniz olsun.
_____________________________ -
Bu un yerine düzgün altyapılı fiber simetrik bağlantı üzerinden yapılsa hem gecikme çok daha az olur ve daha az risksiz bir ameliyat olurdu
-
1500km mesafenin 500 metresi falan havadan kalan kısmı fiberden gitmiştir. Alanın uzmanı birisi iki sabit lokasyon arasında direkt fiber kullanmak yerine minik bir kısmında havadan hücresel ile gitmenin avantajını yazabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şimdi insan doktorlar, gelecekte tamamen robotlar yapar.
-
Böyle bir reklamla hemen turkcelle geçmeliyim diyen düşünen mi olur? Bizi fiyatlar ve kaç gb verdiği ilgilendiriyor. Gerisi boş muhabbet. Sonuçta hepsi dandik.
Bağlantı SA mi NSA mi, belirtilmiyor.
Fiber ağa bağlı WiFi ile yapılsa, hatta cihazlara taksalardı Ethernet kablolarını daha düşük çıkardı gecikmeler.
DÜRRRRÜKKSELLL İLE ameliyatta bile sakat, aksak,felç kalabilme ihtimali... Depremde üç maymunu oynayan şirketimsidir bunlar, ASLA GÜVENMEYİN...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yalandan kim ölmüş :D
-
Çat bir anda ciddi güneş patlaması oldu tüm sinyal kesildi. Ne olacak? Boş beleş işler.
Yüzyüze tedavi edemiyorlar ben güvenmezdim.
_____________________________ Yaşadığım zordu sandığımdan Konuşmak istemem usandığımdan Neler yaşandı, bilmiyorsan Sor yıllara, zor yıllara. -
Deprem de hiç bir operatör çalışmaz bunun bilincinde olmak gerekli. Sende kur operatör çalıştıramazsın bunun teknolojisi böyle.
_____________________________ Yaşadığım zordu sandığımdan Konuşmak istemem usandığımdan Neler yaşandı, bilmiyorsan Sor yıllara, zor yıllara. -
Zırvalık, madem böyle bir operasyon yapılacak fiber ile yapılır.
Maksat göz boyamak en iyi biz demek gerisi hikaye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Canı sadece Turkcell'e değil hiçbir internet altyapısına emanet etmek mantıklı değil. Fiber bile kopuyor, mobil internete niye güvenilsin ki?
İleri ki yıllarda hangi operatör şirketi bağlantısı ile ameliyat olmak istiyorsunuz diye bir seçenek gelir mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
uzun zaman sonra birbirinden güzel cevapların bol olduğu bir konuya girmiş olmanın verdiği zevk gerçekten bir başka oluyor. bol bol beğeni attım ilk defa bir konuda. en çok şunu beğendim diyemiyorum gerçekten. bir tane de ben ekleyim. ben de diyorum benim hız niye düşük çıkıyor.
turkcell'in rakipleri rekabet konusunda bence dava açabilir. ihale olmadan böyle bir hizmetin tek bir firmaya verilmiş olması, rekabet açısından bence tartışmaya açık.
5g ne alaka anlayamadım gitti . kablolu bağlantıda gecikme zaten yüksek . 5g olsa ne wifi olsa ne .
Ülkede 5g mi var ,o kırpılmış 5 g dir.Sehrin.merkezinde 5 g başvurusu yaptım
5g kapsama alanında değilsiniz diyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. -
Türksel afet ve deprem zamanları için "umarız hiç kullanmayız ama hazırız" mesajı verip dron uçuruyordu bir zamanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
sponsorlu içerik uyarısını göremedim. hayırlı işleriniz olsun. |
|
Bu un yerine düzgün altyapılı fiber simetrik bağlantı üzerinden yapılsa hem gecikme çok daha az olur ve daha az risksiz bir ameliyat olurdu
|
|
DÜRRRRÜKKSELLL İLE ameliyatta bile sakat, aksak,felç kalabilme ihtimali... Depremde üç maymunu oynayan şirketimsidir bunlar, ASLA GÜVENMEYİN...
|
|
Böyle bir reklamla hemen turkcelle geçmeliyim diyen düşünen mi olur? Bizi fiyatlar ve kaç gb verdiği ilgilendiriyor. Gerisi boş muhabbet. Sonuçta hepsi dandik. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt