Şimdi Ara

Turkcell 5G (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
4
Favori
17.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Stadlar vs. yoğun yerler için anca dediğiniz gibi. Çok uzun vadede uygulanabilecek bir şey aslında. Şuanda N78 gelmesi bile her şeye yeter. Ancak ülkede destekleyen mmwave destekleyen telefon yok, kullanılmaz diye hiçbir üretici destekleyen telefonu getirmiyor ülkeye. O yüzden kısa vadede söz edilecek bir şey değil.

• sis651 kullanıcısına yanıt

xiaomi mi 15 ultra düşünüyorum, mmWave (n257, 28 GHz) de varmış, ileride lazım olursa internet hızımda çok iyi olur

• triss T kullanıcısına yanıt

Hangi sürümlerinde varmış hocam, global mi Çin mi? Var olan bir kaynağa denk gelmedim de. 26 GHz n258 sanırım Avrupa'da kabul edilen mmwave bandı.

Güzel telefon belki de mmwave desteğine göre tercih yapmayın. Telefonu elinle tutmayacan da, sokakta olacan da, cama su damlası değerse sinyal bilmem ne olur da, çok önemli bir bant değil.

• sis651 kullanıcısına yanıt

chatgpt burayı göstererek malezya rom unda 28 ghz olduğunu söyledi. https://www.kimovil.com/en/frequency-checker/MY/xiaomi-15-ultra?utm_source=chatgpt.com

6 yıldır mi 10 ultra kullanıyorum halen hızlı telefon, 120x zoom var, 120 watt hızlı şarj var. bataryası artık öldü 2 farklı yerden aldım ama onlarda eskidiği için sağlıkları çok düşük oluyor. sağlıklı batarya olsa kullanmaya devam ederdim, ancak yolun sonuna geldik ultra serisi ile devam düşünüyorum.

bi ara huawei xt ultimate e kafayı taktım, üçe katlanıp tablet olabilmesi çok hoşuma gitti ama, google hizmetlerinin olmaması arıza durumunda parça tedariği nedeniyle artık düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triss -- 27 Ağustos 2025; 11:31:37 >

• triss T kullanıcısına yanıt

Sayfayı tam anlamadım da n257 üzerinde çizgi var, yani desteklenmediğini söylüyor bence. Zaten Avrupa'da kullanılacak olan da 26 GHz bandı n258 sanırım. Bize de bu gelir ama 5 seneden erken görmeyiz. :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.